- 24 Haziran 2025
- 13
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi mihrimah 83
Merhaba arkadaşlar ben 10 günlük regli geçilmesi nedeni ile dr fittim korunduğumuz için hamile olma olasılığımın olmadığını biliyordum yaşım 37 doktor bi çöm test yaptı ve sonrasında Fsh 19 mah.0.08 çıktı ve benim 2 ay korunmasız olarak çoçuk istiyorsam denememi sonrasında olmadığı taktirde tüp bebek yaptırmam gerektiğini bu değerlerle normal bi şekilde hamile kalmamım çok zor olduğunu söyledi tabi sadece bir dr kalmadım hepsi aynı şeyi tekrarladı yaklaşık 4 ay kadar denedik ve her günüm göz yaşı ile geçti sonrasında biraz psikolojik olduğunu çevremdekiler devalarca söylemelerine rağmen aklımdan çıkıp kafamı rahatlatamıyordum son ay eşimin şehir dışında olması nedeni ile yumurtlama zamanım geçmişti ve nasıl olsa olmıycak diye akışına bıraktım iyikide bırakmışım şuan hamileyim :) faa aş yasası oldumu bilmiyorum ama 20 gündür ilaç kullanıyordum vitamin takviyesi yani lütfen doktorların olmaz demesine inanmayın umudunuzu kaybetmeyin inanın kafada bitirdiğinizde oluyor bebek bekleyen herkesin bu duyguyu tatmasını canı