düşük riski yine :(

yinemii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
5
0
35
kızlar ikinci gebeligim ilki düşük oldu 1 yıl önce ne yazıkki bununda riski var kahverengi leke geliyor yine progestan kullanıyorum ve clexane .... çok korkuyorum :KK43::KK43: ayin 25 inde kalp atışı olacakmış inşallah nolur yardım edin kızlar yine kaybetmek istemiyorum çocuğumu :KK43::KK43:

Son düzenleme:
Canım insallh bişey olmaz aynı sıkıntı bende de var lekelenmem var benimde bir erken dustugum var ve ikiz hamileyim insallh yavrularimiza bişey olmaz rabbim onları bize bağışlasın insaalh ben yatıyorum aynı ilaçları kullanıyorum başka yapcak bişey yok canım bol bol dua etcez

Bu arada kaç haftaliksin ayın 25 ine çok var daha

o belli değil işte söylemedi doktor 6 haftalikken kalp atışı oluyor şuan 4,5 5 haftalık heralde .... amin canım inşallah birsey olmaz çocuklarimiza

Canım öncelikle geçmiş olsun Ben de 8 haftalık hamileyim ve son on gün içinde 3 kez yoğun kanamam oldu her seferinde doktorum hastaneye yatırdı ve kanama durdu Bebeğim beni bırakmadı kalp atışı var çok şükür İçimde kocaman bir korku var inşallah bebeklerimize birşey olmaz ve sen de kalp atışlarını duyarsın inşallah

inşallah canım inşallah gerginlikle. bekliyoruz 1 hafta kaldı allahım esirgesin yavrularımızı

X