Düsük sebepleri

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
Slm Arkadaslar,

ben iki düsük yasadim biri temmuz 2011 biri subat 2012 her ikisindede ögrendikten bir hafta sonra kanamayla düstü beta hcg degerim yüksek kaldigi icin ama kürtaj olmak zorunda kaldim.... Bu düsüklerden sonra insanin icini hep neden kelimesi kemirdi. Bu konuyu actim cünkü sizlere ne testler yapdim neler yapilabilinir diye konusalim diye.
Esime sperm testi yaptirdik, genetik test ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik bitek hormon testim kaldi oda insallah bu hafta yapilacak....cok sükür test sonuclarim iyi cikti...oyüzden de düsük yasiyan arkadaslardan ricam, ne testler yapilabilir, siz neler yapdiniz, sonuc neydi yazalimki bu konuyu merak edenlerde bilgilensin.....RABBIM insallah bekleyenlerin en kisa zamanda yüzünü hayirlisyla güldürsün.....

Slm Arkadaslar,

ben iki düsük yasadim biri temmuz 2011 biri subat 2012 her ikisindede ögrendikten bir hafta sonra kanamayla düstü beta hcg degerim yüksek kaldigi icin ama kürtaj olmak zorunda kaldim.... Bu düsüklerden sonra insanin icini hep neden kelimesi kemirdi. Bu konuyu actim cünkü sizlere ne testler yapdim neler yapilabilinir diye konusalim diye.
Esime sperm testi yaptirdik, genetik test ve kan pihtilasmasi testi yaptirdik bitek hormon testim kaldi oda insallah bu hafta yapilacak....cok sükür test sonuclarim iyi cikti...oyüzden de düsük yasiyan arkadaslardan ricam, ne testler yapilabilir, siz neler yapdiniz, sonuc neydi yazalimki bu konuyu merak edenlerde bilgilensin.....RABBIM insallah bekleyenlerin en kisa zamanda yüzünü hayirlisyla güldürsün.....

selam

Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
Hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada sizin dediğiniz gibi başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur

Merhaba arkadaslar,

Agustos 2015 te ve ocak 2016 da iki dusuk yasadim. Dun aksam kanamam basladi bugun kontrole gidip kurtaja gerek var mi bakilacak. Sizlerin son durumu ne oldu? Test sonuclariniz ne dedi? problem nedir ogrenebildiniz mi? Allah herkese hayirli evlat nasip etsin ama oncesinde saglik versin. Allah a emanet olun..

Back
X