Merhaba canlar tekrardan, evlendikten 2 3 ay sonra doğum kontrol hapını bıraktığım hafta hamile kaldım ve gebeliğim fazlasıyla ağır kusmalı bulantılı kilo kayıplı geçiyordu. Neyse bir gün bulantılarım için ilaçlarım bitmişti sağlık ocağına gidiyim yazdırayım dedim sonra içimemi doğdu ne hikmetse sağlık ocakta değilde kadın doğuma gitmeye karar verdim. Doktor beni karından muayene ederken diğerlerinden daha fazla sürdü bir terslik olduğunu anlamıştım rahimde sinir atıyor ama bebekte atmıyor dedi bunun için beni ultrason bölümüne yönlendirdi ultrason doktoruda aynı kanıya vardı ve raporlayıp beni doktoruma geri yolladı bebeğim 9 hafta 4 gün olması gerekirken 8 hafta 4 günde kalmış ve kalp atışları durmuş ne yazık ki. Beni diğer gün kürtaja aldı ve çıkan bebeği patolojiye yolladı mol gebelik varmı yokmu diye. Allahtan yok çıktı sonuç. İlk gebeliklerde her 5 kadından 1inde görülme ihtimali varmış. Ve doğum anomalisi olan bebekler genelde tutanamazmiş ama tabi kesin bişey söylemek mümkün değil bu konu hakkında. He birde çok bulantı kusmanız vs varsa serum taktırmanızı öneririm belki düşük sebebim bu bile olmuş olabilir sıvısız kalmış olabilir bebek. İlk bebeğim olduğu için bilemedim çok gerekli görmedim ama bence gerekli. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah