Dış gebelik ihtimalin var canm ben geçirdim değerlerim seninki gibi arttiBu bilmem kaçıncı kimyasal gebeliğim sandım ama beta degerim düşeceğine yükseliyor.
25 aralıkta regl oldum
20 ocak beta hcg 3.5 çıktı
21 ocak beta 7.5
26 ocak beta 25 (ertesi gün lekelenme başladı)
28 ocak beta 33
30 ocak beta 36 (pihtili yogun kanama oldu)
2 şubat beta 80 (kanama birden kesildi)
4 şubat beta 119.
Üç gündür genel olarak yoğun kasık batmanları oluyor, genel olarak sürekli halsizim. Varmı bu durumu yasayan doktoruma danıştım henüz yanıtta gelmedi ama kasık ağrıları beni korkutuyo.
Aynı şekilde yoğun kanama da oldu mu nasıl düşürdünDış gebelik ihtimalin var canm ben geçirdim değerlerim seninki gibi artti
Evet canm hatta ben adet zannettim kesildi bir kaç gün sonra lekeler başladı ve dr gittim yatırdı takip etti ve kesin dedi iğne yaptilarAynı şekilde yoğun kanama da oldu mu nasıl düşürdün
Tabi bunu herkes kolay atlatamıyor iç kanama geçiren var yumurtaligi alınan var hayatı risk taşıyan bir gebelik o yüzden takip edilmen lazım ama inşallah yokturAynı şekilde yoğun kanama da oldu mu nasıl düşürdün
Ben yine kimyasal sandim beş günde ilaç kullandım prednol, enox iğne, progestan lekelenme başlayınca bıraktırdi doktor ama düşmedi değerlerEvet canm hatta ben adet zannettim kesildi bir kaç gün sonra lekeler başladı ve dr gittim yatırdı takip etti ve kesin dedi iğne yaptilar
Ilaç dan ola bilir keşke kullanmasaydın ama neyse takip ettir ilerlerse iç kanama geçire bilirsin tamam dr konuş takip yapilsinBen yine kimyasal sandim beş günde ilaç kullandım prednol, enox iğne, progestan lekelenme başlayınca bıraktırdi doktor ama düşmedi değerler
Yok doktor kontrolünde kullandım kendim zaten kullanamam ama bunu da beklemiyodum yaa ben düşer kendiliğinden yine sandimIlaç dan ola bilir keşke kullanmasaydın ama neyse takip ettir ilerlerse iç kanama geçire bilirsin tamam dr konuş takip yapilsin
Ne dedi peki dr beta artışınaYok doktor kontrolünde kullandım kendim zaten kullanamam ama bunu da beklemiyodum yaa ben düşer kendiliğinden yine sandim
Ulaşamıyorum şuan kendisine yaa cevap bekliyorum ama dönüş yapiyo geneldeNe dedi peki dr beta artışına
Hmm anladım ulaşınca yaz bana cnmUlaşamıyorum şuan kendisine yaa cevap bekliyorum ama dönüş yapiyo genelde
Donmeyesi tuttu doktorun şansıma yaaHmm anladım ulaşınca yaz bana cnm
Mesai dışında bakmıyorlarDonmeyesi tuttu doktorun şansıma yaa
Ne bilim yaa perşembeye kadar inşallah bise olmazMesai dışında bakmıyorlar
2 günde bu kadar düşük beta ile bsy olmaz canm korkma ters bir durum hissedersen gidersin drNe bilim yaa perşembeye kadar inşallah bise olmaz
Normalde de hep kendiliğinden dusuyodu bi kere daha bu sekilde oldu ama yukselip dusuyodu bu surekli yukseliyo bide kasık ağrısı oluyo surekli hic gecmedi bide halsizim 2 haftadır geçmedi o yüzden korkuyorum inşallah başka sıkıntı vermezDegerin cok yuksek deģil.
Benmde kanamalo gecip yukselmisti.
Dis gebelik suphem vardi ama birsey saptanmadi.
Benmde 200 ye kadar cikti sora düşe ine..
Ama sora cikmadi daha kendini sinirlandirdi dustü.
Korkma yuksek degil degerin ama bi muayene ol.
Batinda tuplerinde sivi birikimi.oluyormu diye. Belkide dusucektir kendiliğinden.
Sen bi muayene ol. Takipten cikma elbette.Normalde de hep kendiliğinden dusuyodu bi kere daha bu sekilde oldu ama yukselip dusuyodu bu surekli yukseliyo bide kasık ağrısı oluyo surekli hic gecmedi bide halsizim 2 haftadır geçmedi o yüzden korkuyorum inşallah başka sıkıntı vermez
Bana 2 tane transfer yapilmisti ondanda şüphe etmistik ama rahim iyice incelince ihtimal kalmiyor takiple belli olur ancakİkiz gebelik olmasın
Biri düşmüş diğeri belki düşmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?