Düşük sonrası bebek bekleyenler...

Doktoruma söyledim bu testler için erken dedi
3 düşük olmasını bekliyorlar ama her düşükte bir sonraki gebeliğin düşük olma riski %30 artıyor 7 yıllık evlisiniz bir kaybımız var gebelik te ol deyince olmuyor ki! Hiç dr dinlemeyin gidip özel bi hastanede testlerinizi yaptırın bakın bana üç kez kaybettim 9 yıllık evliyim ve bana bir bebe aspirini verse o bile yetecekmiş ama beni deneme tahtasına döndürdüler ben 4 yıldır bir çok dr gittim çok çaba gösterdim evet sonunda problemi buldum kızım doğdu ama stres ten sağlığım bozuldu defalarca ameliyat oldum şimdi 10 aylık kızıma bakamıyorum.

Evet bu testler için birden fazla düşük olması gerekirmis. Ne saçma neler yasadiklarimizi bilmiyorlar. Maddi manevi çok yiprandim. Eşimle bi ara boşanma noktasına geldik ama toparlandik çok şükür. Çok yoruldum cnm bişey yapmak istemiyor. Hamile bayan görmek istemiyorum kendimi eksik hissediyorum. Ve benim eşim dogulu sorunlu bi ailesi var.ben Kasım ayında düşük yaptim ve dusukten bikaç gün sonra ogrendimki eşimin akrabaları eşime olmadı kuma getir demişler yada bosan demişler. Bende çok ağladım çok üzüldüm. Ve sadece şunu diyebildim bunlar imtihan ben isyana girmicem. Boşanmak istersen bosanalim dedim. Bi süre böyle devam etti aramiz çok kötüydü. Sonra zamanla düzeldi şimdi daha iyiyiz ama bizim cocugumuz olmazsa bu evlilik biter. .

Allah sizede şifa versin çok geçmiş olsun duamdasiniz. Rabbim evladinizi size bagislasin uzun ömür versin inşallah

Allah sizede şifa versin çok geçmiş olsun duamdasiniz. Rabbim evladinizi size bagislasin uzun ömür versin inşallah
Amin inşallah bende kızımı geçirdiğim rahatsızlıklar yüzünden daha da bilinçli yetiştireceğim aynı şeyleri yaşamasın benim gibi olmasın diye, benim yumurtalıklarımın biri tamamen çalışmıyordu diğeride sıkıntılıydı yumurtlama tembelliği vardı başka hiç bi problem yoktu d vitamini b12 vitamini şeker hapı Ve hayıt otu yağı kullandım hamilelikler oldu Ve artık bebek isteyenlere tavsiye ediyorum çok zor biliyorum isteyipte olmayınca!!! Olupta kaybedince çok zor ne sıkıntılar yaşadım hamileyken canlı canlı ameliyat oldum sırf bebek yaşasın diye ama ne oldu oda gitti zor sahip olduğumuz gebelikler kaybedilmeyecek kadar kıymetli aslında tüp bebek öncesi yapılmalıydı bu testleriniz ve bütün riskler hesaplanmalıydı dr ü beğenmedim şu anda

Kızlar ben ovulasyon takibi yaparken konu acip arkadaslarla takip edelim diye davet etsem. Yeni geldi hayal kuruyor hikaye yazıyor tarzi seyler bana da denir mi ?

Hayırlı olsun bebegin canım. Benimde düşüklerim oldu tüp bebekte yine oldu dediğin gibi benimde tek aklıma takılan şeker ve troid bütün genetik testlerim yapıldı coraspin ve ipne kullanmama ragmen kaybettim bebegimi.

Neler yasamissiniz Rabbim mukafatini verecektir. ALLAH beterinden korusun. Bende doktorumdan memnun değilim ama dondurulmuş larim var son deneme olcak. Buseferde gebelik olusmazsa doktorumu degistirecem. Benim doktorum ilk tedaviye başladığımda ilaç dozunu ayarlayamamisti ohss olmuştum 2 gün hastanede yattım doktorumun hatası yüzünden. Sonra tekrar başladık sonuç negatif. Sonra ameliyat dedi tmm dedim. 2 ay sonra tup bebek dedi yaptık ama sevincimiz kursagimizda kaldı. Ama ben olacağına inanıyorum. Süreç zor ama ustesinden geleceğim anne olmak için gelmeliyim

Allah kolaylik versin inşallah nasip etsin inşallah

Canım ben 36 yaşındayım ikinci evliliğim. Zaman kaybetmek istemiyorum ilk denememdi daha önce normal yollada düşüğüm oldu bakalım hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun senin normal yollada gebelik oluyormuş. Benim tedaviyle olmustu. Zaten tup bebekte yaş çok onemliymis kadın için.

Bence hic uğraşma testle. Takma kafana bu kadar takarsan psikolojik olmaz. Afedersin esinle bişeyler yaşamaya başlayınca hiç bu hamile kalcam düşüncesini kafana getirme. İnan ki olacaktır.

Bence hic uğraşma testle. Takma kafana bu kadar takarsan psikolojik olmaz. Afedersin esinle bişeyler yaşamaya başlayınca hiç bu hamile kalcam düşüncesini kafana getirme. İnan ki olacaktır.

Haklısınız aslinda. Bu ay düşünmemeye çalışacağım. Daha agustosta evlendik yeniyiz zaten

Slm iğne mi kullandınız yanlızca ve öncesinde tedavi oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…