Düşük sonrası bitmeyen kanama

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
824
316
103
35
Kürtaj olmadan kese düşürdüm 6 gün normal kanama birkaç gün leke oldu sonra kesildi 6 gün kadar sonrasında regl kanaması gibi kanamam var 3. Gün hala devam Çeşme gibi akıyor dün doktora gittim rahimde hiç bir şey yok aksine ince geçer sanıyorum dedi beta aldı 10 a düşmüş ama bu kanama neyin nesi anlamadım 5.kaybım daha önce hiç böyle olmadı

Regl niyetine saymamı istedi beta tamamen düştüğü için 6.günde Yani normalde regl sürem o bitti

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun bnde düşük yaptım ama değerim 32. Deydi 2 buçuk haftalıktı ve bugün kanamam dan sonra ki 10 . Gün ama hala agrım sızım var ve koyu sıvı geliyo .. farklı bir doktora da git ama normal de olabilir düşük bu sonuçta allah acil şifalar versin

Muayene oldunuz mu ondan sonra parça kalınca kanama durmaz hatta şiddetlenir bi muayene olun isterseniz

Kürtaj olmadan kese düşürdüm 6 gün normal kanama birkaç gün leke oldu sonra kesildi 6 gün kadar sonrasında regl kanaması gibi kanamam var 3. Gün hala devam Çeşme gibi akıyor dün doktora gittim rahimde hiç bir şey yok aksine ince geçer sanıyorum dedi beta aldı 10 a düşmüş ama bu kanama neyin nesi anlamadım 5.kaybım daha önce hiç böyle olmadı
Ben de yillar once dusuk yapmisti 6 haftalikti o kadar cok kanamam oldu ve hic bor doktor aciklama yapamadi ki en sonunda lokman kadinlar olir ya onlara gittim. Dusukten sonra kanama cok iyidir dedi rahim temizlenir kan birak aksin dedi rahim tertemiz olur sonraki bebek icin dedi. Benim kanamam 4 ay 15 gun araliklarla surdu ve sonunda hamile kaldim

Ben de yillar once dusuk yapmisti 6 haftalikti o kadar cok kanamam oldu ve hic bor doktor aciklama yapamadi ki en sonunda lokman kadinlar olir ya onlara gittim. Dusukten sonra kanama cok iyidir dedi rahim temizlenir kan birak aksin dedi rahim tertemiz olur sonraki bebek icin dedi. Benim kanamam 4 ay 15 gun araliklarla surdu ve sonunda hamile kaldim
4 ay 15 gün leke lekemi oldu yoksa hep kanama gibimi.benimde kürtajdan sonraki ilk adetim cok cok yogun kanamali oldu ve 2.adete kadar hep lekelenme oldu normal yani o zaman değilmi

15 gunun ilk 7 8 gunu yogun kanama kalan 7 gunu lekelenme 15 gun kanamasiz sonra tekrar 7 8 gun yogun kanama 7 gun lekelenme seklinde 4 ay surdu doktor hic birsey yok tertemiz filan dedi ama lokman kadin sejin taa kizlik kanlarim bile icerde onlar temizleniyor ve rahim yeni bebege daha saglikli oluyor demisti. Ben kadina itimat ettim cu ku doktor bana sorun yok dedikce bu kan medir o zaman doye bagirasim geliyordu. Kadin aciklama yapti icimi rahatlatti kanama oldukca uzulmek yerine sevindim

15 gunun ilk 7 8 gunu yogun kanama kalan 7 gunu lekelenme 15 gun kanamasiz sonra tekrar 7 8 gun yogun kanama 7 gun lekelenme seklinde 4 ay surdu doktor hic birsey yok tertemiz filan dedi ama lokman kadin sejin taa kizlik kanlarim bile icerde onlar temizleniyor ve rahim yeni bebege daha saglikli oluyor demisti. Ben kadina itimat ettim cu ku doktor bana sorun yok dedikce bu kan medir o zaman doye bagirasim geliyordu. Kadin aciklama yapti icimi rahatlatti kanama oldukca uzulmek yerine sevindim
Aslinda cok mantikli kadinin dedikleri düsününce.tesekkur ederim.

Düşük oldu 6 gün kanama yaşadım
Sonra 5-6 gün içinde hiç kanama olmadı
Sonra lekelenme başlayıp kanamayla devam etti çok yoğun doktor regl niyetine say dedi nitekim 6.günde bitti realim de 6 gün sürer
Dün yumurtladım bile :halay:
Ama inşallah hamile kalmam Şuanlık gerçekten istemiyorum

Merhaba geçmiş olsun kanamaniz ne kadar sürdü . Bir sorun görüldü mu . Benim.bugun kürtaj sonrası 27. Günüm.hala kanamam devam ediyor pihtili bir sekilde

Back
X