E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 515 82 48 33 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #1 arkadaşlar mayısta düşük yaşadım şimdi hamileyim. homozigot çıktı pıhtılaşmamda, şimdi aspirin ve iğne mi başlayacağım
arkadaşlar mayısta düşük yaşadım şimdi hamileyim. homozigot çıktı pıhtılaşmamda, şimdi aspirin ve iğne mi başlayacağım
E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 515 82 48 33 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #2 kimse yokmu
S Sadecefikrim Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2022 287 309 33 36 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #3 elmalar .!.: arkadaşlar mayısta düşük yaşadım şimdi hamileyim. homozigot çıktı pıhtılaşmamda, şimdi aspirin ve iğne mi başlayacağım Genişletmek için tıkla... Bunu doktorunuz ile görüşmelisiniz. Homozigot çıkan tek bir şey yok, hangisi homozigot çıktı ne çıktı vs doktorunuzla karar verin
elmalar .!.: arkadaşlar mayısta düşük yaşadım şimdi hamileyim. homozigot çıktı pıhtılaşmamda, şimdi aspirin ve iğne mi başlayacağım Genişletmek için tıkla... Bunu doktorunuz ile görüşmelisiniz. Homozigot çıkan tek bir şey yok, hangisi homozigot çıktı ne çıktı vs doktorunuzla karar verin