Düşük sonrası gebelik belirtileri

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar selam 9 şubatta hamile olduğumu öğrendim ama maalesef 20 şubatta düşük yaşadım. Daha çok küçük olduğu için doktorum korunmana gerek yok istersen hemen tekrar gebe kalabilirsin dedi. Zaten kanamam 8 gün sürdü. Şimdi adetime 9 gün var ve göğüslerimde üst taraflarda ağrı başladı sanki bastırınca içinde şişlik varmış gibi. Göğüs uçlarında koyulaşma. Özellikle sağ taraf kasığım olmak üzere dokununca fazlalaşan ağrı ve ara ara adet olacakmışım gibi sancı vurup geçiyor geçen sefer de en net belirtim buydu. Beyaz akıntım var kokusuz ve sayılır mı bilmiyorum ama burnum tıkalı sürekli gözlerim de yaşlı. Bunlar belirti mi ve düşük sonrası hemen gebelik mümkün mü bilenler varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Kimyasal gebelik mi yasadin sen ?

Kimyasal yaşamssndr muhtemelen evet kimyasal gebelkten sonra gebelik mumkundur daha kolay derler de bakalm hayrlisi

Kimyasal yaşamssndr muhtemelen evet kimyasal gebelkten sonra gebelik mumkundur daha kolay derler de bakalm hayrlisi
Evet hayırlısı neyse o olsun bu ay da belirtiler görünce acaba düşük sonrasıyla bir ilgisi var mıdır yoksa hemen gebelik olur mu kolayca merak ettim

İnanın çevresi insanı çok farklı düşüncelere yöneltiyor gerçekten bizde hassas olduğumuz bu dönemde iyice etkileniyoruz. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Cevreye bakarsan deli olursun ben bakarsam deli olurdum cok sukur saglamim henuzkuzum

Cevreye bakarsan deli olursun ben bakarsam deli olurdum cok sukur saglamim henuzkuzum

Kizlar Bende dün kimyasal haberi aldimda sizce yine olurmu ya kimyasal ? Doktorum beni bazi testler yapmam icin baska bi yere yönlendirdi sizin doktor bise dedimi

Kizlar Bende dün kimyasal haberi aldimda sizce yine olurmu ya kimyasal ? Doktorum beni bazi testler yapmam icin baska bi yere yönlendirdi sizin doktor bise dedimi
Kimyasaldan sonra saglikli gebelik oluyormus oyle derler , benim ablamda ve cevremde bi cogu insan kimyasaldn sonra saglikli gebelk gecirdi , ama kimyasal ustune kimyasal yasayanlarda var , bende gecen ay yasadm bu ay korkuyorum insallah regl olmam

Kimyasaldan sonra saglikli gebelik oluyormus oyle derler , benim ablamda ve cevremde bi cogu insan kimyasaldn sonra saglikli gebelk gecirdi , ama kimyasal ustune kimyasal yasayanlarda var , bende gecen ay yasadm bu ay korkuyorum insallah regl olmam
Canim ben dün 2 ci kimyasali yasadim o yüzden soruyorum seni korkutmak iszemem insalllah evladini kucagina alirsin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…