- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 23
- 33
- Konu Sahibi Yeserenhayallerr
-
Canım ben 6 sene sonra çörekotu bal tarçın kürü ile gebe kaldım ve kızım 2.5 yaşında şuan. Bu kür yumurtaların kalitesini arttırıyor ve düşüğü de önlüyor tabi ki Rabbimin izniyle. Kuzenimde aynı senin gibi hep düşük yapıyordu. Kürü uyguladı ve hamdolsun yeni doğum yaptı. Mutlaka tavsiye ederim. Hem doğal hem de her yerde bulabileceğin malzemeler. Konumun linkini atıyorum orada tarifte var. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin, vesile kılsınMalesef ben yine aynı durumu yaşıyorum çok kötüyüm gerçkylten kanamam başladı ve beta 11 e düştü düşük yapıyorum yine sanırım yine kimyasal kadın doğumcuya gozukemedim henüz bayram nedeniyle artik hamile kalmaktan korkuyorum sevinemiyorum bile testte pozitif görünce neden böyle oluyor anlamıyorum
Insallah canim deneyeyim benim bir kızım var ikinci kez hamilelik isiyorum ama iki kez kaldım ve ikiside kimyasal moralim çok bozuk neden böyle oluyor bilmiyorum kızım 9 yaşında onda hiç böyle bişey yaşamamıştım ama şimdi tekrar bir pozitif görsem testte sevinmeye korkarım yumurta rezervimin azalmaya başladığını ve elimi çabuk tutmam gerektiğini söyledi doktorum o yüzden hemen olsun istedik ama olmuyor olsa da kimyasal nasıl bişey anlayamadım psikolijim gitti resmen..deniyeceğim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir sekilde
Birde acaba ilk içtiğiniz ay hemen hamile kaldiniz mi yoksa ikinci ay mi
Gerek yok sanırım, katılaşmasınBuzdolabında muhafaza etmeye gerek yok dimi bunu
Evet. Sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına. Ben aç yiyemedim midem almadı, ara sıra tok yedim.Ayy inşallah canım vücudumu bir iki ay dinlendirmek istiyorum temmuz gibi tekrar denicem inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde.adetin 2.günü başlayıp 10 gün içilecek dimi
Ayy çok iyi ya inşallah bende deneyeyim belli mi olur faydası oluverir inşallah.bende kızıma inan bi kere korunmasız ilişki ile kaldım ikinciyi de öyle basit olacak sandım ama öyle olmuyormuş çok üzülüyorum iki kere kimyasal oldu artık sevinecegim güzel sağlıklı bir gebelik istiyorum kızım çok istiyor kardeşi olmasını rabbim nasip eder insallah belli mi olur bana da vesile olur belki bu kürYediğim ay gebe kaldım
Denicem sonucta hepsi doğal şeyler.ben ilk düşüğe klomen ile kalmıştım yine kullanırsam klomeni onunla beraber bunu da yesem sorun olmaz galiba sonucta doğal daha da destekler sanirmEvet. Sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına. Ben aç yiyemedim midem almadı, ara sıra tok yedim.
Ayy çok iyi ya inşallah bende deneyeyim belli mi olur faydası oluverir inşallah.bende kızıma inan bi kere korunmasız ilişki ile kaldım ikinciyi de öyle basit olacak sandım ama öyle olmuyormuş çok üzülüyorum iki kere kimyasal oldu artık sevinecegim güzel sağlıklı bir gebelik istiyorum kızım çok istiyor kardeşi olmasını rabbim nasip eder insallah belli mi olur bana da vesile olur belki bu kür
Denicem sonucta hepsi doğal şeyler.ben ilk düşüğe klomen ile kalmıştım yine kullanırsam klomeni onunla beraber bunu da yesem sorun olmaz galiba sonucta doğal daha da destekler sanirm
Beklerimm güzel haberleriniÇok sağol canım mutlaka denicem umarım sana tekrar geri yazarım buradan sağlıklı bir şekilde geneyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?