- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 23
- 33
- Konu Sahibi Yeserenhayallerr
-
Belki çünkü ikisi de yumurtalıklara etki edince kist yapma ihtimali olur çünkü klomende de kist yapma riski varOnu bilmiyorum, güvendiğin bir doktor ya da hemşire varsa danış mutlaka. Belki yan etkisi olur ikisinin, yumurtalığına.
Allah razı olsun canım insallah❤Beklerimm güzel haberleriniDuamda olacaksın
Belki çünkü ikisi de yumurtalıklara etki edince kist yapma ihtimali olur çünkü klomende de kist yapma riski var
Aslında doğru diyorsun ilaçlara daha çok güveniyoruz hep bu sefer ilacı ess geçip denemek lazım hayırlısı inşallah olur❤
İnşaAllah canımm benimmGerçekten doğru bende hep biseler gördüm ama hep doktor hep ilaç bi kere denemekten bişey çıkmaz umut ediyorum Ins Allah bana da vesile olmuş olursun ve olur hayırlısı rabbimden❤
Öyle kuzum yaa. 6 sene sonra kızım oldu. Okumuşsundur açtığım konuyu. Çok zor bir süreç ki 15 sene 20 sene evlat hasreti çekenler var. Yaradan ne zaman verecekse ona boynumuz kıldan ince. Stres yapmadan kürse kür, ilaçsa ilaç devam edip, çalışmalar yapıp tevekkül etmemiz gerekiyorIns Allah canım ya rabbim isteyen herkese versin ne kadar zormus insan biz bir tane olduğu halde böyle kötü oluyoruz hiç evladı olmayan annelerrr onların yaşadığı stresin üzüntünün çok küçük bir kısmı belki yaşadığınız rabbim hicbir kadını hicbir anneyi evlattan mahdum etmesin isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar insallah
8 hafta yazmışım 8 gün sonra olacaktiBenim bhcg düşmüyor kizlar 19 Nisan'da kürtaj oldum aradan 26 gün geçti çokta kanamam olmadı az az 1 hafta bile değil. 2 kere korunmasiz ilişki oldu ama öyle yatıp çocuk olsun diye beklemedim. Parça kalsa çok kanamam olur diye düşünüyorum.doktof kontrolüne gidemedim ama 8 hafta sonra bhcg 35000lerden 1586 düştü aradan 17 gün geçti hala pozitif. Foto paylaşıyorum
Canım bende adet olduğumu sanarken tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Yani adet oluyorum sanıyodum doktor bı ilaç yazacakti nolur nolmaz diye beta verdim. Meğerse düşük yaşıyormuşum. Malesef düştü. Zaten çoktan düşmüş ben öğrenene kadar adetim 4 gün gecikmisti sadeceKızlar yardımmm...!26 martta kanamayla düşük yaptim 22 nisanda da regl oldum sandım ama çok az ve leke leke 5 gün kadar geldi.birkac gündür de mide rahatsızlığım ve kasik agrilarim vardı. Yok olamz regl oldum dedim ama yine de bir test yapmak istedim ve sonuç pozitif. Kan verdim 95.2 çıktı yani gebelik var ama kanama olduğu için korkuyorum şuan da yok kanamam fakat değer dusuk mu diye endişeliyim. Benim gibi düşük yapıp hemen hamile kalanlar beta ddgerleriniz nasıldı yardımcı olur musunuz?
Benim 35 ten 0 a düşmesi 23 gün sürdü bence normalBenim bhcg düşmüyor kizlar 19 Nisan'da kürtaj oldum aradan 26 gün geçti çokta kanamam olmadı az az 1 hafta bile değil. 2 kere korunmasiz ilişki oldu ama öyle yatıp çocuk olsun diye beklemedim. Parça kalsa çok kanamam olur diye düşünüyorum.doktof kontrolüne gidemedim ama 8 hafta sonra bhcg 35000lerden 1586 düştü aradan 17 gün geçti hala pozitif. Foto paylaşıyorum
Benim 35 ten 0 a düşmesi 23 gün sürdü bence norm
Doktora gittim sanırım yapışma yada rahimde kan birikmis. Metiler diye bir ilaç verdi hafif kahverengimsi kanama yaptı sanırım biriken kani atıo ama ilaç hala içtiğim halde kahverengi kanama gibi de değil durdu gelmio. Acaba fazlalığı mi attım. Gebeliğe engelmis yapiisiklik . Bhcg 156 çıktı normal de sifirlanmasi lazımdı dedi bu ilacı verdi işte.Benim 35 ten 0 a düşmesi 23 gün sürdü bence normal
Normal değil işte rahimde yapisiklik olabilir . Bu durumda erken gebelik kaybı ve düşük oluyormuşBenim 35 ten 0 a düşmesi 23 gün sürdü bence normal
Yapışma olduğunu nasıl anladı ? Banada aynı ilacı vermsitiDoktora gittim sanırım yapışma yada rahimde kan birikmis. Metiler diye bir ilaç verdi hafif kahverengimsi kanama yaptı sanırım biriken kani atıo ama ilaç hala içtiğim halde kahverengi kanama gibi de değil durdu gelmio. Acaba fazlalığı mi attım. Gebeliğe engelmis yapiisiklik . Bhcg 156 çıktı normal de sifirlanmasi lazımdı dedi bu ilacı verdi işte.
Yapışma olduğunu nasıl anlayacak acaba rahim filmiyle mi ay insAllah öyle bir şey yokturNormal değil işte rahimde yapisiklik olabilir . Bu durumda erken gebelik kaybı ve düşük oluyormuş
Ahhh canım malesef ben yine kimyasal geçirdim 4 mayısta düşük yaptım dedign gibi hamileymisim dusukten sonra korunmakta gerek olmadığını söylemişti doktorum yani hamile kalmışım ama düşük oldu yine kimyasal iki kimyasal düşüğüm oldu bir iki ay ara vermek istedim insan çok kötü hissediyor gerçekten ilk gebeligimde kızımda direk hamile kalmıştım ama 8 ay geçti malesef 2 kimyasal gebelik yaşadım neden oluyor anlamış degilimCanım bende adet olduğumu sanarken tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Yani adet oluyorum sanıyodum doktor bı ilaç yazacakti nolur nolmaz diye beta verdim. Meğerse düşük yaşıyormuşum. Malesef düştü. Zaten çoktan düşmüş ben öğrenene kadar adetim 4 gün gecikmisti sadece
Yapışma rahim filmi mi yaptırdın öyle mi belli oldu canım ya acaba kimyasala da o sebep oluyormu kiDoktora gittim sanırım yapışma yada rahimde kan birikmis. Metiler diye bir ilaç verdi hafif kahverengimsi kanama yaptı sanırım biriken kani atıo ama ilaç hala içtiğim halde kahverengi kanama gibi de değil durdu gelmio. Acaba fazlalığı mi attım. Gebeliğe engelmis yapiisiklik . Bhcg 156 çıktı normal de sifirlanmasi lazımdı dedi bu ilacı verdi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?