:) haha aynen canım dök tüm kurtlarını sonrasında Allah büyükAy resmen aynı kafadayız ben de gidicem lazere, hatta ben büyük ihtimal bir ay daha beklicem gerçi Allah ne zaman isterse o zaman ama aralıkta bırakıp direk hamile klırsam abimin düğünüyle çakışacak tarih bi tane abim var zaten o yüzden garsnti olsun diye belki bir ay daha beklerim
Merhaba canım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın hiç adet olmadın mı bu arada doktor ne dedi tekrar başlamayla ilgiliMerhaba hanımlar
21 eylülde düşük yaptım
ve hala kanamam durmadı damla damla da olda geliyor
bazen kahverengi akıntıya döndü ama yine bir damla dahi olsa kan geldi ama sürekli bir kanama değil
bugün tekrar dr a gittim
rahim ve yumurtalıkların temiz ve iyi durumda oldugunu söyledi
yeniden bebek istiyoruz korunmayı üç gün önce bıraktık
bugün ovu testi yaptım hatta
ikinci çizgi çok da silik sayılmaz
sizlerden varmı bunları yaşayan
Merhaba hanımlar
21 eylülde düşük yaptım
ve hala kanamam durmadı damla damla da olda geliyor
bazen kahverengi akıntıya döndü ama yine bir damla dahi olsa kan geldi ama sürekli bir kanama değil
bugün tekrar dr a gittim
rahim ve yumurtalıkların temiz ve iyi durumda oldugunu söyledi
yeniden bebek istiyoruz korunmayı üç gün önce bıraktık
bugün ovu testi yaptım hatta
ikinci çizgi çok da silik sayılmaz
sizlerden varmı bunları yaşayan
Merhaba canım ben kürtajın 35. günü gittim adet olmamıştım bhcg 90 civarıydı doktor ultrasonla baktı yumurtlama olmuş dedi ertesi gün adet oldum ben bhcg ile alakası olduğunu düşünmüyorumKızlar düşük sonrası bhcg sıfırlandığı zaman mı yeni yumurta gelişmeye başlıyor yada düşük olduğu gibi yani adetteki gibi mi bilgisi olan var mı
Benim de kendiliğinden düştü 33. Gün oldu hamile değilim test yaptım ayrıca hiçbir belirti de yok en son 25 gün önce drye gittim bhch 5 e düşmüştü adet tarihini nasıl baz alacam diye kafam karıştıMerhaba canım ben kürtajın 35. günü gittim adet olmamıştım bhcg 90 civarıydı doktor ultrasonla baktı yumurtlama olmuş dedi ertesi gün adet oldum ben bhcg ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Bhcg düşmeden oluşan yumurta sağlıklı olmuyor değil miMerhaba canım ben kürtajın 35. günü gittim adet olmamıştım bhcg 90 civarıydı doktor ultrasonla baktı yumurtlama olmuş dedi ertesi gün adet oldum ben bhcg ile alakası olduğunu düşünmüyorum
doktor 40 güne kadar normal dedi ama adet söktürücü verdi 35 gün olmayınca ertesi gün adet oldum ilacı kullanmadan sanırım hem hormonal hemde rahimin iyileşmesi gerekiyor yani 2 adet bekle dedi banaBenim de kendiliğinden düştü 33. Gün oldu hamile değilim test yaptım ayrıca hiçbir belirti de yok en son 25 gün önce drye gittim bhch 5 e düşmüştü adet tarihini nasıl baz alacam diye kafam karıştı
Benim 5 haftalıktı doktor bir şey demedi düşükten bile sayılmaz dedi olacaksam olayım da rahatlatayım yeni aya hazırlık yapayım ovu testi alacam belki bal tarçın çörek otu karışımı yaparımdoktor 40 güne kadar normal dedi ama adet söktürücü verdi 35 gün olmayınca ertesi gün adet oldum ilacı kullanmadan sanırım hem hormonal hemde rahimin iyileşmesi gerekiyor yani 2 adet bekle dedi bana
Anladım canm bana kürtaj yapıldı kendiliğinden düşmedi sende olursun yakında adet stres yapma ozaman gecikiyo bende kürler yapcaktım ama denediğimizin 2. Ayında hamile kalabildim doktora kürtajdan sonra kür yapim dedim kızdı hamile kalmanda sorun yok dedi sadece düzenli beslen asitli içme hazır gıda yeme avakado ye haftada iki kere falan dediBenim 5 haftalıktı doktor bir şey demedi düşükten bile sayılmaz dedi olacaksam olayım da rahatlatayım yeni aya hazırlık yapayım ovu testi alacam belki bal tarçın çörek otu karışımı yaparım
Hayatımızın her alanında hazır gıdalar var maalesef. Aslında akışına bırakıp takmamak en iyisi ama elde değil kiAnladım canm bana kürtaj yapıldı kendiliğinden düşmedi sende olursun yakında adet stres yapma ozaman gecikiyo bende kürler yapcaktım ama denediğimizin 2. Ayında hamile kalabildim doktora kürtajdan sonra kür yapim dedim kızdı hamile kalmanda sorun yok dedi sadece düzenli beslen asitli içme hazır gıda yeme avakado ye haftada iki kere falan dedi
Aynen öyle elinden geldiğince sağlıklı beslenip stres yapmamakHayatımızın her alanında hazır gıdalar var maalesef. Aslında akışına bırakıp takmamak en iyisi ama elde değil ki
Merhaba canım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın hiç adet olmadın mı bu arada doktor ne dedi tekrar başlamayla ilgili
Canım çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum gerçekten. Kabullenmek zor oluyor ama öyle olması gerekiyormuş. En kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Nedenlerinin iyice araştırıp ona göre önlemini alırsan bir sıkıntı olmaz inşallah.1 hafta evvel 12 haftalik bebegimin kalbi durdu... Benim aklım beynim durdu..Kurtaj oldum ilk kez çok ama çok ağladım. Plansız da olsa 2.bebegimdi.1 kızım var 31 aylık. Fikre alışmışken kayıp çok ağır geldi. Daha evvel ikinciyi düşünmezken şimdi tekrar denesem düşüncesine ulaştım.bu benim 4.bebek kaybim ilk 2si kizimdan evveldi.genetik testler vs yapildi pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. 3.hamileliğinde hibor 3500 igne ve coraspin ile kucağıma aldim. 2 yil sonra tekrar 5 haftalik düşük olunca doktor plansizdi folik asit almadin tutunamamis dedi. Son gebeligimde hemm gittim igne ilaç hersey baslandi ama buna ragmen 12.haftada kalbi durdu...simdi patoloji sonuclarini bekliyoruz ama ense kalinligi cok artmış diye uyardı bu cocuk hasta dedi ve Allah kararı size birakmadi dedi ama benim icim soğumuyor
Cok teşekkür ederim. 2.bebek planımız yoktu doğum kontrol ilacini kullanip biraktigim ay hamile kaldim belki de ondan bu aci tecrubeyi yaşadım bilemiyorumCanım çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum gerçekten. Kabullenmek zor oluyor ama öyle olması gerekiyormuş. En kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Nedenlerinin iyice araştırıp ona göre önlemini alırsan bir sıkıntı olmaz inşallah.
Merhaba herkese. Uzun zamandır yazılmamış buraya. Nasıl herkes iyidir İnşallah?
Ayy çok sevindim çok güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip ersin inşallah. Darısı başıma :)) kaç haftalıksın canım? Ne kadar zaman sonra hamile kaldın?Merhaba canim ben kendi adima soyleyim iyiyim.
Ekimde kurtaj olmustum simdi yeniden Hamileyim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?