Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oren9185

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
138
48
48
5 gün önce 12. Haftamın içindeyken 8+4 bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim apr topar kürtaj oldum. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ve önümde 2-3 aylık bir süreç var benim gibi olan arkadaşlarım varsa burada süreci beraber atlatabiliriz belki.

Düşük yapmadım ama Allah yardımcın olsun canım başın sağolsun İnşallah tez zamanda hayırlı haberler verirsin.

Ben 2 düşük yaptım canim ve 9 aydır anne olmak için uğraşanlardanim

bende kızım anaokuluna giderken 2015 aralık ayında yaptım
7 haftalıkken gelişim geriliği vardı
kürtaj oldum ilk kez
sonra hemen testlerimi yaptırdım tüm testleri
kan pıhtılaşması cıktı sebep buymus
ilk cocugumda kan pıhtılaşması yoktu
ondan kullanmadık
olan oldu cok yıkıldım 10 cocuğunz olsada hepsinin yeri ayrı
ondan sonra doktor 3 ay ara verin dedi
verdik ve ben o aradayken işe girdim halada calısıyorum
ve korunduk yapmadık:))
ara bayagı uzadı

Öyle tabiki yeri ayrı olur umarım siz de istediğiniz zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bizim de 2 ay ara vermemiz lazım işte ama sanki zaman hiç geçmicek

İlaçlarla falan giderilmiyor mu? Peki kan pıhtılaşmasının daha önce sizde bir belirtileri olmuş muydu?
Canım şimdi ilaç tedavisine başladık folik asit ve pıhtılaşmayı önleyen bi ilaç verdi doktorum onları kullanıyorum hamile kalınca da gunluk iğne vurulacak tedavisi bu belirtisi sadece 1 den fazla düşük yapmak

Bende Bebeğimin kalbi durduğu için 42 gün önce kürtaj oldum. Bu aralar bulantılarım falan var inşallah hamileyimdir

siz kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsunuz acaba doktorunz ne verdi
birde iğne hamile kalınca ne tavsiye etti
benim doktorum gebelik düşündüğün an basla iğneye dedi hibor verdi ama ben hamile kalınca baslayacagm simdi nasıl vurayım

Coraspin verdi canım ama iğne hakkında bi şey söylemedi benim arkadaşım da o iğneyi kullandı hibor ama ise yaramadı 2 aylık bebek kalbi durdu sen doktoruna soyle clexan versin benim doktorum eğer onu verirse bnde clexan isticem

Clexane, enox, oksapar bu ignelerin etken maddesi enoksaparin
Hibor ise bemaparin
Kan pihtilasmasi icin ilk saydiklarim kullaniliyor icerikleri ayni isimleri farkli sadece
Ben de suan coraspin kullaniyorum.

Canım sen hamile kalmadan coraspin verdi yani doktor değil mi?
Benim bir kaybim var ve kürtajdan sonra doktor hamilelik testinde cift çizgiyi görünce gel coraspin başlatacağım demişti
Bu sabah silik ikinci çizgiyi gördüm Doktoru salı gün görebileceğim

evet ben hamile kalmadan verdi doktorum hamile kalınca gel hemen igneye başlayalım dedi canm

Mrb canım benimde kürtaj olalı 1 ay olucak.. Hatrlıyorum galiba seni Mart nisan annelerinden.. Bende beklemddeyim malesef zaman geçmiyo. Adet oldum bugun. Çok şükür 2. Adetim den sonra korunmuycam öbür ay da dr. Gtmeyi planladım :)

Evet oradaydım ama ne yazık ki olmadı benimde kürtaj olalı 1o gün oldu hala az bir şekilde kanamam olıyo gün içinde ama bir defa. Senin kanaman ne kadar sürdü? Bana kürtaj yapan doktorum 1 adet görmem yeterli demişti başka bir doktor da iki adet gör dedi. bakalım ben ne zaman adet olucam. Aynen böyle bekleyince zaman hiç geçmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…