Amin inşallah birbirimize dualarımız eksik olmasın teşekkür ederim. İnşallah güzel haberlerde paylaşırımDüşük yapmadım ama Allah yardımcın olsun canım başın sağolsun İnşallah tez zamanda hayırlı haberler verirsin.
İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız. Sebepleri araştırıldı mı peki?Ben 2 düşük yaptım canim ve 9 aydır anne olmak için uğraşanlardanim
Evet canım kan pıhtılaşmasi çıktı malesefİnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız. Sebepleri araştırıldı mı peki?
İlaçlarla falan giderilmiyor mu? Peki kan pıhtılaşmasının daha önce sizde bir belirtileri olmuş muydu?Evet canım kan pıhtılaşmasi çıktı malesef
Öyle tabiki yeri ayrı olur umarım siz de istediğiniz zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bizim de 2 ay ara vermemiz lazım işte ama sanki zaman hiç geçmicekbende kızım anaokuluna giderken 2015 aralık ayında yaptım
7 haftalıkken gelişim geriliği vardı
kürtaj oldum ilk kez
sonra hemen testlerimi yaptırdım tüm testleri
kan pıhtılaşması cıktı sebep buymus
ilk cocugumda kan pıhtılaşması yoktu
ondan kullanmadık
olan oldu cok yıkıldım 10 cocuğunz olsada hepsinin yeri ayrı
ondan sonra doktor 3 ay ara verin dedi
verdik ve ben o aradayken işe girdim halada calısıyorum
ve korunduk yapmadık:))
ara bayagı uzadı
Canım şimdi ilaç tedavisine başladık folik asit ve pıhtılaşmayı önleyen bi ilaç verdi doktorum onları kullanıyorum hamile kalınca da gunluk iğne vurulacak tedavisi bu belirtisi sadece 1 den fazla düşük yapmakİlaçlarla falan giderilmiyor mu? Peki kan pıhtılaşmasının daha önce sizde bir belirtileri olmuş muydu?
siz kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsunuz acaba doktorunz ne verdiCanım şimdi ilaç tedavisine başladık folik asit ve pıhtılaşmayı önleyen bi ilaç verdi doktorum onları kullanıyorum hamile kalınca da gunluk iğne vurulacak tedavisi bu belirtisi sadece 1 den fazla düşük yapmak
Coraspin verdi canım ama iğne hakkında bi şey söylemedi benim arkadaşım da o iğneyi kullandı hibor ama ise yaramadı 2 aylık bebek kalbi durdu sen doktoruna soyle clexan versin benim doktorum eğer onu verirse bnde clexan isticemsiz kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsunuz acaba doktorunz ne verdi
birde iğne hamile kalınca ne tavsiye etti
benim doktorum gebelik düşündüğün an basla iğneye dedi hibor verdi ama ben hamile kalınca baslayacagm simdi nasıl vurayım
Doktorunuz korunma vermemiş miydi? Rahmin toparlaması gerekiyor deniyor da geneldeBende Bebeğimin kalbi durduğu için 42 gün önce kürtaj oldum. Bu aralar bulantılarım falan var inşallah hamileyimdir
Dr hemen hamile kalabileceğimi, hiçbir problem olmadığını, kanamanın hemen durduğunu söyledi. Sağlık Ocağndaki dr 2-3 ay ara ver dedi. Bende oluruna bıraktımDoktorunuz korunma vermemiş miydi? Rahmin toparlaması gerekiyor deniyor da genelde
Canım şimdi ilaç tedavisine başladık folik asit ve pıhtılaşmayı önleyen bi ilaç verdi doktorum onları kullanıyorum hamile kalınca da gunluk iğne vurulacak tedavisi bu belirtisi sadece 1 den fazla düşük yapmak
evet ben hamile kalmadan verdi doktorum hamile kalınca gel hemen igneye başlayalım dedi canmCanım sen hamile kalmadan coraspin verdi yani doktor değil mi?
Benim bir kaybim var ve kürtajdan sonra doktor hamilelik testinde cift çizgiyi görünce gel coraspin başlatacağım demişti
Bu sabah silik ikinci çizgiyi gördüm Doktoru salı gün görebileceğim
Evet oradaydım ama ne yazık ki olmadıMrb canım benimde kürtaj olalı 1 ay olucak.. Hatrlıyorum galiba seni Mart nisan annelerinden.. Bende beklemddeyim malesef zaman geçmiyo. Adet oldum bugun. Çok şükür 2. Adetim den sonra korunmuycam öbür ay da dr. Gtmeyi planladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?