Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla bunca zaman böyle okudum ya
Aklıma Cedi Osman geldi, ebru kıskanmasın sonra
Galiba benim de ondan aklıma öyle geldi

Evet canım iki kızım var bende korktum test yaotirdim şükür yok bebek de bende hasta olmadan geçiriyoruz bu süreci son ayyorgunluk ağrı falan geçiyor zaman çok teşekkürler canım

Evet 12. Hafta kaybım var. Oyuzden zaten genetik yaptırdım.tibbi genetik doktoru ayakta kalma uzun süre oturma kilo sigara alkol yok dedi. İlerleyen süreçte yani yaslilikta pihtilasma bağlı beyin kanaması kalp krizi gibi şeylere yatkinligimin olduğunu söyledi.olacak demiyorum ama yatkintisiniz dedi. Kadın doğum doktorunuzun yaklaşımı da gebelik ile ilgili dozunu belirleyecek dedi. Aslında 2 kere yaptırdım migren için bir ay ara ile. Migrene fayda etmedi ama çok rahatladım sülük akapuntur falan hepsini yaptırdım. Ama işte durum bu rabbim sağlıklı gebelik nasıp eder inşallah

Evet doktora bulantım var deyince bu iyi birşey kalp atışı na bir işaret dedi. Bulantı olmsini isteriz ama bünyeden bünyeye değişir bazısı hiç olmaz ya da bastırır bünye anne adayı fark etmez dedi

Evet doktora bulantım var deyince bu iyi birşey kalp atışı na bir işaret dedi. Bulantı olmsini isteriz ama bünyeden bünyeye değişir bazısı hiç olmaz ya da bastırır bünye anne adayı fark etmez dedi
Aynen işte benim doktor da muhtemelen bu yüzden sordu sürekli. Şuan yok dediğim gibi ama geçen hafta yokladı sanki biraz. İlk etapta kan değeri önemliydi benim için, o iyi çok şükür. Bulantı genelde 6dan sonra başlıyor sanırım. 1 hafta sonra belli olur herşey

Evet canım iki kızım var bende korktum test yaotirdim şükür yok bebek de bende hasta olmadan geçiriyoruz bu süreci son ayyorgunluk ağrı falan geçiyor zaman çok teşekkürler canım
Allah bağışlasın canım :) oh oh şükür Allah uzak etsin hepimizden bu menet hastalığı.doğumuna az kalmış sağlıkla gelsin kuzucuk bu defa da kız
yaa kıyamamm..kocaman bebek ne kadar yıpratıcı zor günler yaşamısıındır kim bilir biz bile daha 8-9 haftalıkta ne kadar üzülüyoruz Allah sabrımızı artırzın sağılklı gebeliklerimiz olsun inşallah peki kaybıının sebebine ne dediler

Estafirullah kuzum insan öyle oluyo ama benim hep pozitif çıktı ama sonucu hep düşük dış gebelik kimyasal gebelik çıkınca bıraktım bu sefer aynıydım yoksa seninle insan istiyor

Yaa haftaya kadar biz çatlarız burda
Belki birlikte güzel haber vermiş oluruz o zamana takipteyim canım seni arka arkaya güzel haberler veririz vallahi olmazsa diye pozitif diye hemen sevinmek istemediğimden yapmıyorum gerçi ortada hala bişey yok kürtaj sonrası adet gecikmesi de olabilir ama vaziyetler azcık hamişlik gibi duruyo ama hayırlısı

Beklemek ayrı sıkıntı, beklemeden yapıp negatif görmek ayrı... Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım ama kendine her ihtimale karşı dikkat et. İnşallah beklemenin sonu güzel olur
Amin inşallah. Böyle beklemek bile hoşuma gitmedi desem yalan olur en azından olumsuz değil

Allah korusun aman dikkat et kendine canım

Estafirullah kuzum insan öyle oluyo ama benim hep pozitif çıktı ama sonucu hep düşük dış gebelik kimyasal gebelik çıkınca bıraktım bu sefer aynıydım yoksa seninle insan istiyor
yaa gönlünü ferah tut inşallah bu sefer sağlıcakla olur :)

Sağol Allah razı olsun canım bu sefer erkek geliyor Rabb'im inşallah hepinize nasip eder bu güzel duyguyu anı var mı senin cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…