Amın Insallah darısı istediğiniz zaman başınıza olsun,aslında kardeş çok güzel bişey ben hep çok çocuk isterdim ama annem bizle kalıyor onun da etkisi var,o bakıyor ben okuldaykenHayırlı olsun , sağlıkla gelsinben asla ıkıncıyi düşünemiyorum , zaten de eşimle kanka olduk artık
Allahım sağlıklı uzun ömürler versın annecıgıne , benım de yanımda bi destek olsaydı düşünürdüm , bakıcı baktı bu yıl, ne ksdar iyi desek de canın kanın gıbı olmuyor tabıkıAmın Insallah darısı istediğiniz zaman başınıza olsun,aslında kardeş çok güzel bişey ben hep çok çocuk isterdim ama annem bizle kalıyor onun da etkisi var,o bakıyor ben okuldayken
Amın Insallah cnm abimin 3 çocuğuna da baktı sıra benimkilerdeAllahım sağlıklı uzun ömürler versın annecıgıne , benım de yanımda bi destek olsaydı düşünürdüm , bakıcı baktı bu yıl, ne ksdar iyi desek de canın kanın gıbı olmuyor tabıkı
Merhaba ben gebeyim düşük cok agrılıymış korkuyorum başıma gelicek diye . Dayanılmıycak bir agrı mıMerhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 burcusami 09.06.2021 @celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 @Selizay 01.04.2022 @Aklimtrakyada 12.05.2022 Ha-ri 16.05.2022 @Yazin Sevinci 03.06.2022 @Rande 19.06.2022 @sutlaacc 09.09.2022 @Melikeben 26.12.2022 @Random3 2023 Sohrab 07.04.2023 HejaR12 2023
Merhaba ben gebeyim düşük cok agrılıymış korkuyorum başıma gelicek diye . Dayanılmıycak bir agrı mıCanım benim koştum geldim. Topiğin hayırlı olsun, hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip olsun inşAllahBen de 6 Kasım’da düşük yaptım, yeniden bebek planlıyoruz Allah’ım inşAllah hayırlısını nasip etsin hepimize
Sağlıkla büyüsün paşalar InsallahAyy kızlar bu sayfayı görünce çok duygulanıyorum birlikte gebelik hazırlığı yaptığımız, kaybettiğimiz bebeklerimizi konuştuğumuz yol arkadaşlarım çok şükür hepimiz birer birer mucizelerimize kavuştuk
Benim bu dünyada kızdan payım yok demek ki 3 erkek evlat verdi Rabbim bana, 2 kızım da cennette, 13,9 ve de sizlerle beklediğim oğlum 16 aylık oldu
Hareketli meraklı çok mu çok güler yüzlü mutlu bir bebeğim var hamd olsun beraber yeniden keşfediyoruz herşeyi, diğerleri büyüdüğü için olsa gerek çok farklı bir bebek
Allahım hepsine sağlıklı huzurlu mutlu güzel yazılar yazsınseviliyorsunuz kızlar öpüyorum sizleri
burcusami canım tebrik ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin sürpriz yumurta yalnız bu sürprizler çok tatlı oluyor haberin ola
Şuan sağlıklı mı ılerlıyor hamılelıgınız? Eger oyleyse bunları düşünmeyin, keyfını çıkarın hamılelıgınızın..Merhaba ben gebeyim düşük cok agrılıymış korkuyorum başıma gelicek diye . Dayanılmıycak bir agrı mı
Geçmiş olsunŞuan sağlıklı mı ılerlıyor hamılelıgınız? Eger oyleyse bunları düşünmeyin, keyfını çıkarın hamılelıgınızın..
Son soruya gelecek olursak kürtaj da anestezı ıle rahım içi temızlenıyor, ama ılacla düşük evet sancılı oluyor maalesef , ben ılk bebeğimde ılacla düşük yaptırıldım..
Selamlarrr bende özlemişim bu topiğiBazen sessiz kalınmasına yeni gelen olmamasına seviniyorum şükür bu sorunları yaşayan yok diye, bazen de eski olan herkesi merak ediyorum şuan ne yapıyorlar nasıllar acaba diye
Kız veya erkek yeterki sağlıklı olsunlarAyy kızlar bu sayfayı görünce çok duygulanıyorum birlikte gebelik hazırlığı yaptığımız, kaybettiğimiz bebeklerimizi konuştuğumuz yol arkadaşlarım çok şükür hepimiz birer birer mucizelerimize kavuştuk
Benim bu dünyada kızdan payım yok demek ki 3 erkek evlat verdi Rabbim bana, 2 kızım da cennette, 13,9 ve de sizlerle beklediğim oğlum 16 aylık oldu
Hareketli meraklı çok mu çok güler yüzlü mutlu bir bebeğim var hamd olsun beraber yeniden keşfediyoruz herşeyi, diğerleri büyüdüğü için olsa gerek çok farklı bir bebek
Allahım hepsine sağlıklı huzurlu mutlu güzel yazılar yazsınseviliyorsunuz kızlar öpüyorum sizleri
burcusami canım tebrik ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin sürpriz yumurta yalnız bu sürprizler çok tatlı oluyor haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?