- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.338
- 133
E hangisine inanmaz şimdi. Benim genetik doktoru da bunların kayıplarla ilişkili olduğunu söyleyemeyiz ama doktorun karar versin dedi. Canım. Yüksek düzeyde olmasa da var dedi.Bırısı hafıf dedı, bırısı yok dedı bırısı hemen tedaviye baslammalı dedı, bırısı de folık asıt yeterli dedı.. Genetik ile cuma gunu gorusecegız
Bana da oyle soyledı kendı doktorum, gebelıkte kanın pıhtılasma egılımı artıyormus, bakalım genetik ne dıyecek, zaten dusuk oldugu ıcın ılac kullandırcaktıE hangisine inanmaz şimdi. Benim genetik doktoru da bunların kayıplarla ilişkili olduğunu söyleyemeyiz ama doktorun karar versin dedi. Canım. Yüksek düzeyde olmasa da var dedi.
Bakalım benimki ne diyecek canım. Kafa yapısı olarak çok rahat bi doktor direkt gerek yok der gibime geliyor ama hayırlısıBana da oyle soyledı kendı doktorum, gebelıkte kanın pıhtılasma egılımı artıyormus, bakalım genetik ne dıyecek, zaten dusuk oldugu ıcın ılac kullandırcaktı
Saol kuzum,.gelecek hafta için randevu aldim da. Ondan sordum. Bunları isterim bende.Biz kromozom testı diye verdik cnm
O da ıyı mı kotu mu ben de bılemıyorum, benım doktorum da rahat, bunlara takma kafanı sen dıyoBakalım benimki ne diyecek canım. Kafa yapısı olarak çok rahat bi doktor direkt gerek yok der gibime geliyor ama hayırlısı
1 ayda cıkıyor sonuclar, alabıcegın en erken tarihe alsaydın keske kuzumSaol kuzum,.gelecek hafta için randevu aldim da. Ondan sordum. Bunları isterim bende.
Benimkide öyle canım. Ama gel sen bize anlat. O mu bu muO da ıyı mı kotu mu ben de bılemıyorum, benım doktorum da rahat, bunlara takma kafanı sen dıyo
Daha ilk adeti olmadım canim. Biraz dinlenmek istiyorum bi kaç ay. Ondan salladım biraz.1 ayda cıkıyor sonuclar, alabıcegın en erken tarihe alsaydın keske kuzum
Merhaba kızlar bende 30 eylülde bZı sebeplerden dolayı kürtaj oldum hemen hamile olmak istiyorumMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merveun 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 @H M 09.01.2021 Sohrab 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @melinda- 28.01.2021 Teneffus Zili 28.01.2021 @burcusami 29.01.2021 @Random33 02.02.2021 sutlaacc 07.02.2021
Canım bence bekleme hiç eğer saklığın açısından problem yoksa beklemeni tavsiye etmemDaha ilk adeti olmadım canim. Biraz dinlenmek istiyorum bi kaç ay. Ondan salladım biraz.
Bence çok doğru düşünüyorsun.Bikaç ay toparlamak en iyisi.Daha ilk adeti olmadım canim. Biraz dinlenmek istiyorum bi kaç ay. Ondan salladım biraz.
Kuzum benim ekimde 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Ilk adeti oldum hemen hamile kaldım. Halbuki ilk gebeliğim 6 ayda anca olmuştu. Ama bu gebelikte sağlıklı değilmiş düşük oldu.Canım bence bekleme hiç eğer saklığın açısından problem yoksa beklemeni tavsiye etmem
Cok gecmıs olsun, ınsallahh saglıklı gebelık olur sıradakıMerhaba kızlar bende 30 eylülde bZı sebeplerden dolayı kürtaj oldum hemen hamile olmak istiyorum
İnşallah hamile oluruz meleklerimize mutlu haberlerimizi veririz...
Sen kendını ne zaman hazır hissedersen o zaman basarsın, o surede testlerin de hazır olurDaha ilk adeti olmadım canim. Biraz dinlenmek istiyorum bi kaç ay. Ondan salladım biraz.
İnşallah canımCok gecmıs olsun, ınsallahh saglıklı gebelık olur sıradakı
Geçmiş olsun.Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin.Saglıkla hamile olup kucagına alırsın inşallah canım inşallah bebeğimiz olur hayırlısıyla bende çok istiyorum. Eylülde kürtaj oldum korunmadım hiç ama halen hamile olmadım inşallah bu kez olur artk
Çayımı alıp 2.bölüme geçicem.Çekimler filan müthiş şaheser ya hu.Ben de begendımhala yasıyor olmaları sebebiyle daha cok ilgimi cektı, dızıyı izleyip ne konusuyorlardır acaba dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?