Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kaybını en iyi biz anlarız
Benim 4-5 günü çok yoğun geçti ama toplamda 12-13 gün sürdü kanamam, kürtaj olmuştum.

Kanama başladığı günden itibaren 30 gün sonra da adet olmuştum.

Selam canim, ben bugun regl oldum maalesef sen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??

Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu 11 subat.
Gel bekleyelim bebeğim bat bekleyenler kulübüne hoşgeldin inşallah sağlıkla bi sonraki aya gelsin minik kuşun.

İnşallahh

Ikı kere adet oldum 3.yü beklıyorum cnm, 1.lekelenme gıbı oldu, 2.pıhtılı ve yogundu.. İki kere oluyor olabılır mı ki

Ahhh keşke kuzum ya
Ben 2 kere yumurtlama olanı gördüm cnm olabilir elbet

Geçmiş olsun canım benim neredeyse 14 gün sürdü kanamam ben kürtajdan itibaren saydım 37 gün sonra falan adet oldum

Selam canim, ben bugun regl oldum maalesef sen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??

Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu 11 subat.
Bende kan tahlilimi önğrendim negatif doktordan geldim tam kahveltı hazırlıyorum geldi adet olsun ama moral bozmak yok bir dahaki aya inşallah

Benim kanamamda 1 hafta falan sürdü galiba tam hatırlamıyorum en fazla 9 gün falan ara ara kanama oldu bitti dediğim an leke şeklinde geldi hepsi toplam 9 gün falan,Adet tarihim kürtajdan önce 28 günde bir de yani hamile kalmadan önce kürtajdan sonra da kürtaj gününden sayarak 27. gün adet oldum o günden sayarak ikinci adetimi yine 27. gün oldu

Ne guzel, cok duzenlıymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…