Geçmiş olsunKızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz
Gel bekleyelim bebeğim bat bekleyenler kulübüne hoşgeldinSelam canim, ben bugun regl oldum maalesefsen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??
Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu 11 subat.
Amin kuzum insallah hepimizin bir an once saglikla gelsinlerGel bekleyelim bebeğim bat bekleyenler kulübüne hoşgeldininşallah sağlıkla bi sonraki aya gelsin minik kuşun.
Ben de batımı guncelleyım hemSelam canim, ben bugun regl oldum maalesefsen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??
Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu 11 subat.
Ben 2 kere yumurtlama olanı gördüm cnm olabilir elbetİnşallahh
Ikı kere adet oldum 3.yü beklıyorum cnm, 1.lekelenme gıbı oldu, 2.pıhtılı ve yogundu.. İki kere oluyor olabılır mı ki
Ahhh keşke kuzum ya
Çok geçmiş olsun size deGeçmiş olsunkaybını en iyi biz anlarız
Benim 4-5 günü çok yoğun geçti ama toplamda 12-13 gün sürdü kanamam, kürtaj olmuştum.
Kanama başladığı günden itibaren 30 gün sonra da adet olmuştum.
Başlamasıyla beraber bugün 5. Günde.Düşük sonrası kanamanız kaç gün sürdü
Evet yaaaaAllahım ne hallere geldik ben bu hamilelik ve düşükten önce ne pekmezi ne sabah ılık suyu meyve bile yemeyi sevmez biriydim ey gidi
Evet var öyleleri. Benim arkadaşımda 4. Ye gebe kalmış bilmeden.. yumurtlama döneminde değildim dediEger oyleyse ilk kez boyle bısey basıma gelıyor
Ne guzel ya, cıfter cıfterEvet var öyleleri. Benim arkadaşımda 4. Ye gebe kalmış bilmeden.. yumurtlama döneminde değildim dedi.
Ben yumurtlayamazken millet ikişer salıyor..
Evet baglatti sonraNe guzel ya, cıfter cıfter
Geçmiş olsun canımKızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz
İnşallahh inşallahhEvet baglatti sonra
Allah'ım bize de nasip etsin nur toou gibi yumurtaları
Bende kan tahlilimi önğrendim negatif doktordan geldim tam kahveltı hazırlıyorum geldi adetSelam canim, ben bugun regl oldum maalesefsen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??
Aynen oyle insallah canimBende kan tahlilimi önğrendim negatif doktordan geldim tam kahveltı hazırlıyorum geldi adetolsun ama moral bozmak yok bir dahaki aya inşallah
Benim kanamamda 1 hafta falan sürdü galiba tam hatırlamıyorum en fazla 9 gün falan ara ara kanama oldu bitti dediğim an leke şeklinde geldi hepsi toplam 9 gün falan,Adet tarihim kürtajdan önce 28 günde bir de yani hamile kalmadan önce kürtajdan sonra da kürtaj gününden sayarak 27. gün adet oldum o günden sayarak ikinci adetimi yine 27. gün olduKızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz
Hayırlısı adet günleri aynı inşallah birdahaki ay mutlu haberide beraber alırızAynen oyle insallah canim
Beni de listeye ekler misiniz benimde 10 Şubat oldu tarihimBen de batımı guncelleyım hem
Ne guzel, cok duzenlıymişBenim kanamamda 1 hafta falan sürdü galiba tam hatırlamıyorum en fazla 9 gün falan ara ara kanama oldu bitti dediğim an leke şeklinde geldi hepsi toplam 9 gün falan,Adet tarihim kürtajdan önce 28 günde bir de yani hamile kalmadan önce kürtajdan sonra da kürtaj gününden sayarak 27. gün adet oldum o günden sayarak ikinci adetimi yine 27. gün oldu
Evet öyleydi sadece bu ay saptı 31.gün geldiNe guzel, cok duzenlıymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?