Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merak etme o senin endişe edeceğin bişey değil. Ben de var akdeniz anemisi. Normal hayatını etkileyecek bişey yok. Zaten öyle bişey olsa kan tahlili verdiğinde bugüne kadar sana mutlaka söylerlerdi şüphe var baktır diye çünkü kan değerlerin hiç normal çıkmaz. Zaten çiftlerden birinde olsa bile sıkıntı değil

Kansizlik olsa şimdiye kadar yapılan diğer kan değerlerinde gözükürdü diye düşünüyorum canım. Bakılıyor ya sürekli. Inşallahta yoktur. Yinede doktoruna gittiğinde bi danış.
Ne bileyim netten bir baktım iki taraf da taşıyıcı olunca sıkıntı oluyormuş gibi eşim tarafında annesinde var diye aklıma geldi oradan başladım teöri üretmeye olmadı memlekete tatilde gidince kan verdiğim yere 3 yıl sonra bir sorayım ama inşallah bana sövmezler

40 gün bekle canım daha da olamazsan doktora gidersin normal bence
Dün gittim canım bazı testler yaptı. Gebelik vs. Olması insansız dedim yinede yaptı. Zaten çıkmadı da. Haftaya kadar bekliycem perşembe tekrar çağırdı. Muhtemelen sokturucu vs vercek olmazsam.

Sanmıyorum bi sıkıntı olduğunu canım. Ama için rahat edecekse sorarsın tekrar

İşte illaki şeytan dürtüyor
Aynı bende senin gibiyim canım. Ama bu kadar pimpirikli olmaktan hiç memmun değilim. Çünkü ne kadar kurcalarsam hep bişey cikiyo. Korktuğum ne varsa da başıma geliyor. Keşke rahat olabilsem hiçbirşeyi tıklayabilsem. Sürekli bi araştırma sürekli bi endişé.

Yine de şükür öncekine göre ben baya rahatladım inşallah giderek kurtuluruz şu pimpirikten

Dosya ekle kısmına tıkla galeriye yonlendırecek Bı tane resım sec, gonder de, bu kadaarr

Eklentiler

• Editor_2_20210115175821.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 21
Dosya ekle kısmına tıkla galeriye yonlendırecek Bı tane resım sec, gonder de, bu kadaarr
Evet ben de geçen oraya bastım hiiç bir tepki vermedi telefon
Canım siteden girince atılabiliyor ama uygulamadan giriyorsan bazen olmuyor
Bence telefonumdan kaynaklı gibi bir ara da bilgisayardan bakacağım

Geçmiş olsun kuzum..sevindim normal olmasına. Inş iyi bir dr bulursun kuzum önemli olan o

Geçmiş olsun kuzum..sevindim normal olmasına. Inş iyi bir dr bulursun kuzum önemli olan o
Inşallah canım. Ben kendi gebe kalanlara bakmıyorum. Ameliyatlara girmiyorum ama gebe kalıp gelirsen yardımcı olurum yinede dedi. Anlamadım ne demek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…