- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.338
- 133
Kansizlik olsa şimdiye kadar yapılan diğer kan değerlerinde gözükürdü diye düşünüyorum canım. Bakılıyor ya sürekli. Inşallahta yoktur. Yinede doktoruna gittiğinde bi danış.Evet şu Akdeniz anemisi testi bizden evlilik öncesi istenmişti
40 gün bekle canım daha da olamazsan doktora gidersin normal benceKızlar kürtaj olalı 35 gün oldu hala bende regl olmadım. Bu beni biraz düşündürüyor. Umarım sorun yoktur.
Ayyy ne güzel mutluluk canımDünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük
Canım merak etme o senin endişe edeceğin bişey değil. Ben de var akdeniz anemisi. Normal hayatını etkileyecek bişey yok. Zaten öyle bişey olsa kan tahlili verdiğinde bugüne kadar sana mutlaka söylerlerdi şüphe var baktır diye çünkü kan değerlerin hiç normal çıkmaz. Zaten çiftlerden birinde olsa bile sıkıntı değilCidden benim tam aklım rahatladı derken hep birşey çıkar mutlaka bu ara özellikle eşimle yeni laf lafı açtı evlenmeden önce verdiğimiz telesemi testi aklımıza geldi düğün arifesi ben sanıyorum ki o sonuçları almış o sanıyor ki ben aldım 3 yıl sonra şimdi fark ettik sonuç ne bilmiyoruz
Kansizlik olsa şimdiye kadar yapılan diğer kan değerlerinde gözükürdü diye düşünüyorum canım. Bakılıyor ya sürekli. Inşallahta yoktur. Yinede doktoruna gittiğinde bi danış.
Ne bileyim netten bir baktım iki taraf da taşıyıcı olunca sıkıntı oluyormuş gibi eşim tarafında annesinde var diye aklıma geldi oradan başladım teöri üretmeyeCanım merak etme o senin endişe edeceğin bişey değil. Ben de var akdeniz anemisi. Normal hayatını etkileyecek bişey yok. Zaten öyle bişey olsa kan tahlili verdiğinde bugüne kadar sana mutlaka söylerlerdi şüphe var baktır diye çünkü kan değerlerin hiç normal çıkmaz. Zaten çiftlerden birinde olsa bile sıkıntı değil
Dün gittim canım bazı testler yaptı. Gebelik vs. Olması insansız dedim yinede yaptı. Zaten çıkmadı da. Haftaya kadar bekliycem perşembe tekrar çağırdı. Muhtemelen sokturucu vs vercek olmazsam.40 gün bekle canım daha da olamazsan doktora gidersin normal bence
Sanmıyorum bi sıkıntı olduğunu canım. Ama için rahat edecekse sorarsın tekrarNe bileyim netten bir baktım iki taraf da taşıyıcı olunca sıkıntı oluyormuş gibi eşim tarafında annesinde var diye aklıma geldi oradan başladım teöri üretmeyeolmadı memlekete tatilde gidince kan verdiğim yere 3 yıl sonra bir sorayım ama inşallah bana sövmezler
İşte illaki şeytan dürtüyorSanmıyorum bi sıkıntı olduğunu canım. Ama için rahat edecekse sorarsın tekrar
Aynı bende senin gibiyim canım. Ama bu kadar pimpirikli olmaktan hiç memmun değilim. Çünkü ne kadar kurcalarsam hep bişey cikiyo. Korktuğum ne varsa da başıma geliyor. Keşke rahat olabilsem hiçbirşeyi tıklayabilsem. Sürekli bi araştırma sürekli bi endişé.İşte illaki şeytan dürtüyor
HarıkaDünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük
Yine de şükür öncekine göre ben baya rahatladım inşallah giderek kurtuluruz şu pimpiriktenAynı bende senin gibiyim canım. Ama bu kadar pimpirikli olmaktan hiç memmun değilim. Çünkü ne kadar kurcalarsam hep bişey cikiyo. Korktuğum ne varsa da başıma geliyor. Keşke rahat olabilsem hiçbirşeyi tıklayabilsem. Sürekli bi araştırma sürekli bi endişé.
Bu resim atma işini ben neden yapamıyorum
Darısı başıma insallh canimYine de şükür öncekine göre ben baya rahatladım inşallah giderek kurtuluruz şu pimpirikten
Canım siteden girince atılabiliyor ama uygulamadan giriyorsan bazen olmuyorBu resim atma işini ben neden yapamıyorum
Evet ben de geçen oraya bastım hiiç bir tepki vermedi telefonDosya ekle kısmına tıkla galeriye yonlendırecek Bı tane resım sec, gonder de, bu kadaarr
Bence telefonumdan kaynaklı gibi bir ara da bilgisayardan bakacağımCanım siteden girince atılabiliyor ama uygulamadan giriyorsan bazen olmuyor
Kasmıs olabılır, sen bida deneEvet ben de geçen oraya bastım hiiç bir tepki vermedi telefon
Bence telefonumdan kaynaklı gibi bir ara da bilgisayardan bakacağım
Geçmiş olsun kuzum..sevindim normal olmasına. Inş iyi bir dr bulursun kuzum önemli olan oDoktorum normal herşey dedi. Buna bağlayamayız düşüğün sebebini dedi. Doktorumu değiştiricem zaten. Kendi tüp bebek vs yaptığı hastalara bakıyormuş. Normal gebe kalırsam bakmıyormuş. Vajinitte böyle kokususuz ağrısız kaşıntısız sarı açık yeşil tarzı çok çok az akıntı vardı. Ona dedi. Vajinal enfeksiyon yani. O kadar dikkat ettim nasıl oldu bilmiyorum. Ilişki bile olmadi 35 gündür. Fitil verdi. Inşallah geçer.
Inşallah canım. Ben kendi gebe kalanlara bakmıyorum. Ameliyatlara girmiyorum ama gebe kalıp gelirsen yardımcı olurum yinede dedi. Anlamadım ne demek istedi.Geçmiş olsun kuzum..sevindim normal olmasına. Inş iyi bir dr bulursun kuzum önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?