Kız bu oncekı kanama yeri olmasın, erken gelmıs, o suphe ettirdi banaEvet tatlım yaa bildiğin kanama işte
Ama birden sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı, anladım regl olacağımı beni dış gebelikten bu yana hep sağdan vuruyor zaten. Eminim yani regl olduğuna. Boş boş umutlanarak 4-5 gün daha geçirmeyeceğim en azından. Nasipte varsa olur kuzum ne diyelim.. bikaç ay reglimi bile takip etmeyeceğim, biraz kendime dönmek istiyorum artık. Maddi olarak da çok yıprandık zatenKız bu oncekı kanama yeri olmasın, erken gelmıs, o suphe ettirdi bana
Hiç moral bozma var bir zamanıBirçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum zaten. Hayırlısı canım, vardır bir zamanı elbet
Her şey yapıldı canım ya, hiçbir sorun yok ama Allah nasip etmiyor napalım, zamanı var demek ki dahaHiç moral bozma var bir zamanı
Testleri tahlilleri de atlama tabi
Benim de öyle görünüyor hatta bu ay ikinci aşılamayı yaptım regl bekliyorum..Her şey yapıldı canım ya, hiçbir sorun yok ama Allah nasip etmiyor napalım, zamanı var demek ki daha
İnşallah bu sefer olurBenim de öyle görünüyor hatta bu ay ikinci aşılamayı yaptım regl bekliyorum..
Bunun nedeni nedir gerçekten belirsizlik…
11 gün geçti, bu sefer göğüs hassasiyeti bile yok. Çatlamadı mı acaba diyorumİnşallah bu sefer olurkaç gün geçti aşılamadan?
Çatlamıştır ya, bazen hiçbir belirti olmayabiliyor. Ne zaman test yapacaksın peki?11 gün geçti, bu sefer göğüs hassasiyeti bile yok. Çatlamadı mı acaba diyorum
Umudum yok ama problem yaşamak da istemiyorum açıkçası bakalım
Cuma yaparım, genelde göğüs hassasiyeti olur ben de ilk aşılamada da olmuştu.Çatlamıştır ya, bazen hiçbir belirti olmayabiliyor. Ne zaman test yapacaksın peki?
Hımm biz yine de iyi düşünelim, belki bu sefer farklı olurCuma yaparım, genelde göğüs hassasiyeti olur ben de ilk aşılamada da olmuştu.
Bu sefer hiç olmadı geçen ayda olmadı örneğin Progesteron baktırdım 0.3 çıktı açana çatlamadı mı diye aklımda tabi..
Bilemiyorum
Gani inşallah ama sanmıyorum son 3 duphastonum varHımm biz yine de iyi düşünelim, belki bu sefer farklı olur
Çoğumuz gibi bizim de sebepsiz kuzum
O bebek gelecek inşallahÇoğumuz gibi bizim de sebepsiz kuzumyok ben zaten doktoruma da söylemiştim tedaviye devam etmek istemiyorum diye, o yüzden aşılama denemek istedi zaten son dakika. Hem gündemimizde hep bebek var, hem ilişkimiz sadece görev şeklini aldı, hem ben çok kilo aldım hem de maddi olarak çok zorlandık biraz dinlenmek her şeye iyi gelecek bence yoksa bebekten vazgeçmiş değilim tabii ki hala çok istiyorum
Ayy buna bazen o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın, hem de yürekten anlayanla...O bebek gelecek inşallahgel sarılayım sana
Vardır bir hayır dur bakalım madem öyle ilaçsız takipsiz az kendini salınca bakmışsın gelmiş kuzuRegl oldum kızlar, bu cebelleşme hikayesi de burada biterartık salıyorum tamamen, tedavi medavi yok uzunca bir süre
Ben Antalya da özeli olan bir doktora yaptırdım pek bilinen biri değilRahatlat kendini, bu gidisle 12-13 gune deli olursun valla
Hangi sehirde, kime yaptirdin asilamayi bacim? Ben de onumuzdeki ay asilama yaotirmak istiyorum bu ay hsg mi cektirsem? Ankarada devlet ya da ozel hastane onerisi olan var mi? Asilama fiyatlari da tup bebek gibi uctu mu?
Bakalım ne olacak heyecan ile bekliyorum ama kendime verdiğim aşılama hakkı bir bu oldu oldu olmadı tüp süreci başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?