Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu oncekı kanama yeri olmasın, erken gelmıs, o suphe ettirdi bana
Ama birden sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı, anladım regl olacağımı beni dış gebelikten bu yana hep sağdan vuruyor zaten. Eminim yani regl olduğuna. Boş boş umutlanarak 4-5 gün daha geçirmeyeceğim en azından. Nasipte varsa olur kuzum ne diyelim.. bikaç ay reglimi bile takip etmeyeceğim, biraz kendime dönmek istiyorum artık. Maddi olarak da çok yıprandık zaten

11 gün geçti, bu sefer göğüs hassasiyeti bile yok. Çatlamadı mı acaba diyorum

Umudum yok ama problem yaşamak da istemiyorum açıkçası bakalım
Çatlamıştır ya, bazen hiçbir belirti olmayabiliyor. Ne zaman test yapacaksın peki?

Çatlamıştır ya, bazen hiçbir belirti olmayabiliyor. Ne zaman test yapacaksın peki?
Cuma yaparım, genelde göğüs hassasiyeti olur ben de ilk aşılamada da olmuştu.

Bu sefer hiç olmadı geçen ayda olmadı örneğin Progesteron baktırdım 0.3 çıktı açana çatlamadı mı diye aklımda tabi..

Bilemiyorum

Hımm biz yine de iyi düşünelim, belki bu sefer farklı olur

R Random3 kuzucum vazgeçmek, salmak yok. İlk gün hepimiz için çok büyük hayal kırıklığı, hislerini anlıyorum. 3 gün sorma yeniden yeşeriyor umutlar. Yoksa bu kadar nasıl sabredebilirdik ki? Sizde sebep neydi?

Çoğumuz gibi bizim de sebepsiz kuzum yok ben zaten doktoruma da söylemiştim tedaviye devam etmek istemiyorum diye, o yüzden aşılama denemek istedi zaten son dakika. Hem gündemimizde hep bebek var, hem ilişkimiz sadece görev şeklini aldı, hem ben çok kilo aldım hem de maddi olarak çok zorlandık biraz dinlenmek her şeye iyi gelecek bence yoksa bebekten vazgeçmiş değilim tabii ki hala çok istiyorum

O bebek gelecek inşallah gel sarılayım sana

Ben Antalya da özeli olan bir doktora yaptırdım pek bilinen biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…