Benimde ilk adetim akıntı gibiydi bikaç gün anlam verememiştim sonra biraz daha kırmızıya dönmüştü.Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Benım İlk adet oyleydı, lekeler seklinde kırmızı rengı goremedım desem yeridir siyah gibi geldi..Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Koyu kahverengi yoğun lekelerle başladı bir kaç gün. sonrasında yoğun kırmızı kanama ile geçti ilk ay.Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Bilmiş bilmiş konuşuyorsun demezsen 2 arkadaşımada perde var dedi hiç bir op.geçirmeden normal gebelik geçirdi ikiside hiç sıkıntı etme strese girme dr.en iyisini bilir tabiiki inş.bebişlerimize kavuşuruzPerdeden şüphe etti ondan çekelim dedi
9 gün sürdü benim. İlk 3-4 gün çok yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanama. Sonrasında hep koyu çamur gibi lekelenme şeklindeKızlar kendiniz evde düşük yaptıgınızda kaç gun sürdü kanamanız?
Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?9 gün sürdü benim. İlk 3-4 gün çok yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanama. Sonrasında hep koyu çamur gibi lekelenme şeklinde
Üstüne henüz adet olmadım. Yumurtlama yeni oldu. Sen kanamanın başladığı günü adetin 1.günü olarak kabul et. Ara vermek istemiyorsan korunmasız ilişkiye devam edebilirsin dedi doktorum. Yumurtlama da tam zamanında oldu sanırım gecikme olmayacak bi sonraki adetteA
Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?
3 4 gun yoğun sonrası az olcak şekilde 10 gün sürdü canim.Kızlar kendiniz evde düşük yaptıgınızda kaç gun sürdü kanamanız?
30. gunum bugün, hala hcg sıfırlanmadi benimKuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Evet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın yaÜstüne henüz adet olmadım. Yumurtlama yeni oldu. Sen kanamanın başladığı günü adetin 1.günü olarak kabul et. Ara vermek istemiyorsan korunmasız ilişkiye devam edebilirsin dedi doktorum. Yumurtlama da tam zamanında oldu sanırım gecikme olmayacak bi sonraki adette
Bugun 5. Gunumdeyım 2 damla geldi sadece bir kaç gune gececek heralde. Tesekkür ederim canım3 4 gun yoğun sonrası az olcak şekilde 10 gün sürdü canim.
Yumurtlaman düşükten 2 hafta sonra oldu mu?30. gunum bugün, hala hcg sıfırlanmadi benimadet de olmadım daha
Sizin kaçıncı gün oldu?
Benim 4 5 6. Günler çok yoğundu. Diğer gunler azdı. Yanı arrtp azalir kuzum. Geçmiş olsuuunBugun 5. Gunumdeyım 2 damla geldi sadece bir kaç gune gececek heralde. Tesekkür ederim canım
Benımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok30. gunum bugün, hala hcg sıfırlanmadi benimadet de olmadım daha
Sizin kaçıncı gün oldu?
Kuzum benim yumurtlama oldu ise farkında değilim. Son 20 gubdur ovulasyon testi yapıyorum ara ara t çizgisi çok koyu. Hcg daha sifirlanmadigi için öyle galiba.Yumurtlaman düşükten 2 hafta sonra oldu mu?
Herhalde başlangıcıdır canim. Senin hcg sıfırlandı mi ?Benımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok
15 gün önce kan verdiğimde 200 lerdeydi umarım başlamıştır regl düzene girsin istiyorum karnımdada bi şişlik var. Kaç haftalık düşük yaptınHerhalde başlangıcıdır canim. Senin hcg sıfırlandı mi ?
Ovülasyon testiyle takip edersen yumurtlamayı görürsen ona göre regl tarihinden emin olursun canım. Umarım şaşmaz düzeninEvet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?