Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk adetim akıntı gibiydi bikaç gün anlam verememiştim sonra biraz daha kırmızıya dönmüştü.

Benım İlk adet oyleydı, lekeler seklinde kırmızı rengı goremedım desem yeridir siyah gibi geldi..

Koyu kahverengi yoğun lekelerle başladı bir kaç gün. sonrasında yoğun kırmızı kanama ile geçti ilk ay.

Perdeden şüphe etti ondan çekelim dedi
Bilmiş bilmiş konuşuyorsun demezsen 2 arkadaşımada perde var dedi hiç bir op.geçirmeden normal gebelik geçirdi ikiside hiç sıkıntı etme strese girme dr.en iyisini bilir tabiiki inş.bebişlerimize kavuşuruz

Kızlar kendiniz evde düşük yaptıgınızda kaç gun sürdü kanamanız?

A
9 gün sürdü benim. İlk 3-4 gün çok yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanama. Sonrasında hep koyu çamur gibi lekelenme şeklinde
Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?

A

Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?
Üstüne henüz adet olmadım. Yumurtlama yeni oldu. Sen kanamanın başladığı günü adetin 1.günü olarak kabul et. Ara vermek istemiyorsan korunmasız ilişkiye devam edebilirsin dedi doktorum. Yumurtlama da tam zamanında oldu sanırım gecikme olmayacak bi sonraki adette

30. gunum bugün, hala hcg sıfırlanmadi benim adet de olmadım daha
Sizin kaçıncı gün oldu?

Evet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın ya

Evet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın ya
Ovülasyon testiyle takip edersen yumurtlamayı görürsen ona göre regl tarihinden emin olursun canım. Umarım şaşmaz düzenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…