Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab canm ben yeni tedaviye başladığım için regl tarihini silebilirsin canım

Aslında bir süre buraya girmesem mi diyorum ne bileyim sürekli düşük yapanların açtığı durum kalbi duranların açtığı konular sürekli korku oluşturmaya başladı ama sizleride çook sevdim hep yazışmalarınızı okumak istiyorum burayada çok alıştım ama beni biraz olumsuz etkiliyor sanırım :)

Evet biraz etkileniyor insan nasıl iyi.hissedersen öyle yap canim aminn inşallah hepimize nasip olsun

Evet biraz etkileniyor insan nasıl iyi.hissedersen öyle yap canim aminn inşallah hepimize nasip olsun
Hamile kalmadan önce adetim çok azalmıştı kürtaj sonrası buradan işte hsg yapışıklık falan okudum yani beynim o kadar kabullenmişki iyi bir doktora gittim sende yapışıklık yoktur rahmin iyi diyo adama hayır bana Rahim filmi çekeceksin bende sorun var diye direniyorum buraya biraz kendimi çok kaptırıp çok etkileniyorum malesef

Aynen aklina neler geliyor insanın kafamizda kura kura

Hep dualarımdasınız çok zor bir süreç evlat kaybı bende yaşadım evde o sancıyla düşürüp birde parça kaldı diye kürtaj oldum ah o çatala yatmak.. Rabbim birdaha hiçbirimize yaşatmasın kızçeler 4 ay hamile kalamadım çevrem neler dedi çok üzüldüm ağladım ama Allah ol demeden olmuyormuş nasip etti beklemediğim anda nasip oldu ben bu güzel duyguyu yaşadım inşallah sonunda güzel olur Rabbim bu güzel duygudan sizleride mahrum etmesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ne kadar cok arastırıp bilgi sahibi olursan o kadar gerilip telaş oluyo canım. Bende aynı. Cok bilmekte iyi degil sanirim. Sen suan hamilesin kendini daha rahat tutman lâzım. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen oyle yap.

Amin aminn inşallah canım hepimize sanada hayırlı doğumlar

Ne kadar cok arastırıp bilgi sahibi olursan o kadar gerilip telaş oluyo canım. Bende aynı. Cok bilmekte iyi degil sanirim. Sen suan hamilesin kendini daha rahat tutman lâzım. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen oyle yap.
Çok şükür eşimde bu konuda beni çok uyarıyor girme etkileniyor sun diye sanırım birsüre yokum kızlar :) inşallah biraz aradan sonra size güzel haberlerle gelirim sizde bana güzel haberler verirsiniz

Çok şükür eşimde bu konuda beni çok uyarıyor girme etkileniyor sun diye sanırım birsüre yokum kızlar :) inşallah biraz aradan sonra size güzel haberlerle gelirim sizde bana güzel haberler verirsiniz
Amiinn insallh canim bebişe ve kendine iyi bak yeter bu surecte. Insallh bizlerde en kısa zamanda tadarız o duyguyu

Saol kuzum

Ayy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicem birde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnım mosmor
Ah canım benim sağlıkla doğsun da Pıhtılaşma var mıydı sende

Ayy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicem birde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnım mosmor
Mutlaka biliyosundur ama hatırlatmış olayım.
Kan sulandırıcı iğneler malesef morarma ağrı yapabiliyo. Uygularken de yanıyodur hatta.

Mümkün oldukça rotasyon yap arkadaşım. Bi sağ bi sol gibi mesela. Ilaci uygulamadan önce alkolle bölgeyi temizle ve mutlaka kurumasını bekle. Dik açıyla uyguladıktan sonra 5-10 sn iğneyi çıkarma iyice emilsin. Çıkarınca sakin ovma. Kuru bi pamukla bastırabilirsin azıcık. Bir kaç saat sonra ağrı olursa da kolonyalı pamuk koy beklet o bölgeye. Ilaci her gün aynı saatte mümkünse tok karnına uygula.

Şifa olsun sana da minik meleğine de. Herşey yolunda gidecek, inan. Hep güzel düşün olur mu

Yazdım aklıma bu bilgileri, insanın saglıkçı arkadası olması ne güzel bir nimet

Kızlar tüp bebek üçüncü denemede iyi kalite 2 embryom da tuttu ama ikiside hep geriden geldi.Birinde boş kese oldu diğerinde bugün kalbinin durduğunu öğrendim.Ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşer mi ilaçla vs.Cumartesi tekrar bakalım dedi doktor ama ben ilaçlarımı bıraktım.Birisi 5 haftalık diğeri 6 haftalık olarak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…