Olsun saglikli olsun da inşallahİyiyiz canımm çok şükür sürekli uyku ve kusma yasıyorum buna şükür
Amiin banada dua edin nolur doktora gidiyorum ama kalbim yerinden çıkıyor ya bir aksilik varsa diye 9 ay çok zor gecicek benim için sanırım darısı size olsun gülüm inşallah :)Olsun saglikli olsun da inşallah
Evet biraz etkileniyor insan nasıl iyi.hissedersen öyle yap canim aminn inşallah hepimize nasip olsunAslında bir süre buraya girmesem mi diyorum ne bileyim sürekli düşük yapanların açtığı durum kalbi duranların açtığı konular sürekli korku oluşturmaya başladı ama sizleride çook sevdim hep yazışmalarınızı okumak istiyorum burayada çok alıştım ama beni biraz olumsuz etkiliyor sanırım :)
Hamile kalmadan önce adetim çok azalmıştı kürtaj sonrası buradan işte hsg yapışıklık falan okudum yani beynim o kadar kabullenmişki iyi bir doktora gittim sende yapışıklık yoktur rahmin iyi diyo adama hayır bana Rahim filmi çekeceksin bende sorun var diye direniyorum buraya biraz kendimi çok kaptırıp çok etkileniyorum malesefEvet biraz etkileniyor insan nasıl iyi.hissedersen öyle yap canim aminn inşallah hepimize nasip olsun
Aynen aklina neler geliyor insanın kafamizda kura kuraHamile kalmadan önce adetim çok azalmıştı kürtaj sonrası buradan işte hsg yapışıklık falan okudum yani beynim o kadar kabullenmişki iyi bir doktora gittim sende yapışıklık yoktur rahmin iyi diyo adama hayır bana Rahim filmi çekeceksin bende sorun var diye direniyorum buraya biraz kendimi çok kaptırıp çok etkileniyorum malesef
Ne kadar cok arastırıp bilgi sahibi olursan o kadar gerilip telaş oluyo canım. Bende aynı. Cok bilmekte iyi degil sanirim. Sen suan hamilesin kendini daha rahat tutman lâzım. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen oyle yap.Hamile kalmadan önce adetim çok azalmıştı kürtaj sonrası buradan işte hsg yapışıklık falan okudum yani beynim o kadar kabullenmişki iyi bir doktora gittim sende yapışıklık yoktur rahmin iyi diyo adama hayır bana Rahim filmi çekeceksin bende sorun var diye direniyorum buraya biraz kendimi çok kaptırıp çok etkileniyorum malesef
Amin aminn inşallah canım hepimize sanada hayırlı doğumlarHep dualarımdasınız çok zor bir süreç evlat kaybı bende yaşadım evde o sancıyla düşürüp birde parça kaldı diye kürtaj oldum ah o çatala yatmak.. Rabbim birdaha hiçbirimize yaşatmasın kızçeler 4 ay hamile kalamadım çevrem neler dedi çok üzüldüm ağladım ama Allah ol demeden olmuyormuş nasip etti beklemediğim anda nasip oldu ben bu güzel duyguyu yaşadım inşallah sonunda güzel olur Rabbim bu güzel duygudan sizleride mahrum etmesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok şükür eşimde bu konuda beni çok uyarıyor girme etkileniyor sun diye sanırım birsüre yokum kızlar :) inşallah biraz aradan sonra size güzel haberlerle gelirim sizde bana güzel haberler verirsinizNe kadar cok arastırıp bilgi sahibi olursan o kadar gerilip telaş oluyo canım. Bende aynı. Cok bilmekte iyi degil sanirim. Sen suan hamilesin kendini daha rahat tutman lâzım. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen oyle yap.
Amiinn insallh canim bebişe ve kendine iyi bak yeter bu surecte. Insallh bizlerde en kısa zamanda tadarız o duyguyuÇok şükür eşimde bu konuda beni çok uyarıyor girme etkileniyor sun diye sanırım birsüre yokum kızlar :) inşallah biraz aradan sonra size güzel haberlerle gelirim sizde bana güzel haberler verirsiniz
Saol kuzumValla bana burdaki bi arkadas tavsiye etti csnım kanaman cok az demistim. Hemen kalkip yaptim ama cok az ictim yarım çay bardaği falan. Sonra ertesi günde aklıma gelince bi yarım cay bardağı daha içebildim. O bile yetti. Başkada içmedim kuzum. Yani duzenli yapmadım aklima gelince iki kere içtim o kadar.
Ah canım benimAyy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicembirde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnım mosmor
Mutlaka biliyosundur ama hatırlatmış olayım.Ayy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicembirde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnım mosmor
Yazdım aklıma bu bilgileri, insanın saglıkçı arkadası olması ne güzel bir nimetMutlaka biliyosundur ama hatırlatmış olayım.
Kan sulandırıcı iğneler malesef morarma ağrı yapabiliyo. Uygularken de yanıyodur hatta.
Mümkün oldukça rotasyon yap arkadaşım. Bi sağ bi sol gibi mesela. Ilaci uygulamadan önce alkolle bölgeyi temizle ve mutlaka kurumasını bekle. Dik açıyla uyguladıktan sonra 5-10 sn iğneyi çıkarma iyice emilsin. Çıkarınca sakin ovma. Kuru bi pamukla bastırabilirsin azıcık. Bir kaç saat sonra ağrı olursa da kolonyalı pamuk koy beklet o bölgeye. Ilaci her gün aynı saatte mümkünse tok karnına uygula.
Şifa olsun sana da minik meleğine de. Herşey yolunda gidecek, inan. Hep güzel düşün olur mu
Her zaman her konuda, elimden geldiğince yardımcı olurum, biliyosunuzYazdım aklıma bu bilgileri, insanın saglıkçı arkadası olması ne güzel bir nimet
Hamile kalınca tabiiki belirtilerin hepsi güzelBende hic yaşamadım güzel mi
İnşAllah canım ben onun tatlı poposunu yerim yaAyy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicembirde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum karnım mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?