- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Maşşallah canım sen de büyüttün vallaİyiyim çok şükür canım. Bebeyle ışık hızında geçiyo zaman. 14 aylık olacak birkaç gün sonra. Çok hareketlendi, sürekli paçamdan elimden çekiştiriyor. temizliği geçtim onun için yemek hazırlamak bile işkence oluyor bana. Kendi kendine oynamayı öğrensin biraz diye bekliyorum dört gözle
Maşallah canimmm,. hayırlı olsunÇok sağolun kızlar inşallah sağlıkla kavuşurum, evetSohrab yanına geliyorum kısmetse doğum ocakta, doğru düzgün bakamıyorum ama bulantıdan gözüm açılmıyor
Allah kolaylik versin ikiz annesi olmakda zor. Saglikla buyusunler insallahRop testinden önce damla veriyorlar gözbebeklerini büyütmek için onu damlatıyorsunuz sonrasını görmedik bizi almıyorlardı bebekleri veriyorduk doktor bakıyordu özellikle tam olarak nasıl yapıldığına bakmadım internetten psikolojik olarak zorlanmamak için ama içeriden ağlama sesleri geliyordu. Çıktıklarında da gözleri kızarıyor biraz ama ağlamaya devam etmiyordu benim bebişler. 2 hafta sonra ve ondan da 1 ay sonra çağırmışlardı bizi galiba 3 kere yapıldı. Allah kolaylık versin prematüre annesi olmak çok zor gitmediğimiz doktor branşı kalmadı bizim neredeyse. Kuvöz sürecini söylemiyorum bile ben 31 haftalık doğum yaptım 43 gün kaldılar ve covidden dolayı hiç göstermediler sadece resim ve video atıyorlardı bilgi veriyorlardı. Ama sizin en azından covid yok ve ikiz değilmiş bu da bir şeydiryaz olması bile avantaj bizim ocakta soğukta ve miniciktiler kızım sürekli kusuyordu ve sürekli kıyafet değişiyordu o soğukta minicik bebekler üşüyecek diye ödümüz kopuyordu. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz
Yegenim suanda 5 yasinda 14. Ay itibariyle inatlasmalar baslamisti hatta doktora kulak muaynesi icin gittiginde cok inat hep herşeyin tersini yapiyor diyince sakin bu kulagini donme diye diye muayne etmisti hala hatirladikca gulerimMaşşallah canım sen de büyüttün vallabizimkiler neredeyse 18 aylık olacaklar hala bazen o şekildeler bir de hep zararlı şeylere gidiyorlar tehlikeli hareketler yapıyorlar. Biyerlere tırmanmaya çalışıyorlar hep isyan neyi yapma desem yapmak istiyorlar ben de bazen inadına yap yap diyorum yapmayı bırakıyorlar bazen o da işe yaramıyor dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyorum kafaya koydularsa o da işe yaramıyor tam delirmelik yemek düşünmek hazırlamak cidden çok zor ve vakit alıyor bir şey yapıyorum biri yiyor biri yemiyor bazen ikisi de yemiyor yicekleri hale getirmeye çalış falan öff risk almasam hep aynı şeyleri yesinler de istemiyorum ayy anlatırken bile içim sıkıldı
Bazen kızıyorum, ablam o bebek daha ne anlasın falan diyor. Yok ya değiller kafaları öyle çalışıyor ki çoğu şeyi bilerek yapıyorlar resmen. Ay ne pişircem konusu benim için hep işkenceydi, şimdi bir de nasıl pişircem eklendi. Paçamda bebe, hayır o kadar zor yapıyorum bir de yeniyor ya o zaman beynim fokurduyorMaşşallah canım sen de büyüttün vallabizimkiler neredeyse 18 aylık olacaklar hala bazen o şekildeler bir de hep zararlı şeylere gidiyorlar tehlikeli hareketler yapıyorlar. Biyerlere tırmanmaya çalışıyorlar hep isyan neyi yapma desem yapmak istiyorlar ben de bazen inadına yap yap diyorum yapmayı bırakıyorlar bazen o da işe yaramıyor dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyorum kafaya koydularsa o da işe yaramıyor tam delirmelik yemek düşünmek hazırlamak cidden çok zor ve vakit alıyor bir şey yapıyorum biri yiyor biri yemiyor bazen ikisi de yemiyor yicekleri hale getirmeye çalış falan öff risk almasam hep aynı şeyleri yesinler de istemiyorum ayy anlatırken bile içim sıkıldı
Merhaba herkese benim 2 dusugum oldu 2 sene bekledik hiç bir sorun olamasina rağmen gebelik yoktu testlerde de sorun yoktu. Doktor aşılama dedi ama biz beklemek istedik. Sonra kendiliğinden oluştu ama mutluluğumuz 6 hafta sürdü. 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım ama onuda 10. Haftada kaybettik. Kanımda pihtilasma varmış kromozmlarda sıkıntı yok. Neyse 2 düşük sonrası doktor değiştirdim. Benim rahmim kalp seklinde doktorum bebegin konfor alanını bozuyor olabilir belki rahme çizik atmamız gerekebilir dedi ama sonraki kontrolde bu konunun üzerinde durmadı aksi gibi bu ay yumurtlama olmadığını söyledi çok şaşırdım ilk defa başıma gelmişti. O yüzden multivitamin verdi yumurta kalitesini arttırmak için yumurta olmadığı için üzerine konuşacak birsey yoktu şu an beklemedegim adet olmayı bekliyorum süreçlerinin benimle paylaşırsanız çok sevinirimMerhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 PembeAnkaKusu 01.06.2021 @burcusami 09.06.2021 C celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 @Selizay 01.04.2022 @Aklimtrakyada 12.05.2022 Ha-ri 16.05.2022 @Yazin Sevinci 03.06.2022 @Rande 19.06.2022 @sutlaacc 09.09.2022 Melikeben 26.12.2022 @Random3 2022
Aslında kalp rahim icin ameliyat olabilirsiniz. Erken doğum riskini önlüyor hem tutunmayı kolaylaştırıyor. Pıhtılaşma icin de iyi bir doktor bulun dozu iyi ayarlansin.Merhaba herkese benim 2 dusugum oldu 2 sene bekledik hiç bir sorun olamasina rağmen gebelik yoktu testlerde de sorun yoktu. Doktor aşılama dedi ama biz beklemek istedik. Sonra kendiliğinden oluştu ama mutluluğumuz 6 hafta sürdü. 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım ama onuda 10. Haftada kaybettik. Kanımda pihtilasma varmış kromozmlarda sıkıntı yok. Neyse 2 düşük sonrası doktor değiştirdim. Benim rahmim kalp seklinde doktorum bebegin konfor alanını bozuyor olabilir belki rahme çizik atmamız gerekebilir dedi ama sonraki kontrolde bu konunun üzerinde durmadı aksi gibi bu ay yumurtlama olmadığını söyledi çok şaşırdım ilk defa başıma gelmişti. O yüzden multivitamin verdi yumurta kalitesini arttırmak için yumurta olmadığı için üzerine konuşacak birsey yoktu şu an beklemedegim adet olmayı bekliyorum süreçlerinin benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Yok bende bilmiyorum
Ay inşallah bir sey olmamıştır yaYok bende bilmiyorum
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?Anaaaam kimler gelmişşkız sen nerdesin ? Valla çok özlendin
Kuzum, hamilelik iyi gidiyor çok şükür büyüyor minnoş oğlanNasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?
Oh ohhhhh maşallah ona. Sağlıkla gelsin, annesini hiç yormasın inşallahKuzum, hamilelik iyi gidiyor çok şükür büyüyor minnoş oğlansen nasılsın?
Dur beni korkutma herkes öyle diyor, ben inanıyorum benim oğluşum akıllı olacak,Oh ohhhhh maşallah ona. Sağlıkla gelsin, annesini hiç yormasın inşallahiyi diyelim iyi olalım idare ediyoruz. Bolca mızırtı, koşturmaca... Erkek annesi olmak biraz yorucu sanırım
Ahahahhaha ay hadi inşallahDur beni korkutma herkes öyle diyor, ben inanıyorum benim oğluşum akıllı olacak,kaç yaş kuzum 2 mi
Anam geçmiş olsun size topyekûnAhahahhaha ay hadi inşallahyok canım daha o kadar olmadı, 14 aylık. Akıllı olmasına akıllı maşallah ama yoruyor gerçekten. Biraz da hastayız evcek hiç kolay olmuyor.
Sağol canım öyle oldu maalesef, birimiz hasta olunca herkese atlıyor. Bakalım ya bir gün çok güzel geçiyor bir gün zorluyor. Bakalım biraz kendini ifade etmeye başlayınca daha kolay olur belkiAnam geçmiş olsun size topyekûn, kuzum bunlar zor zamanları biraz daha büyürse şöyle 2 buçuk vs hareket olarak daha emin olursun ama bu seferde 2 yaş sendromu insanı delip geçiyor yapacak birşey yok güçlü olacağız inşallah
Hayırlısınq bağladın yaaani mecburenSağol canım öyle oldu maalesef, birimiz hasta olunca herkese atlıyor. Bakalım ya bir gün çok güzel geçiyor bir gün zorluyor. Bakalım biraz kendini ifade etmeye başlayınca daha kolay olur belkihayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?