Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya boşver canım sen onları bende öyle yapıyorum, ayy ne güzel birlikte büyüyecekler, hiç arkadaşa ihtiyaç duymazlar birbirleriyle oynarlar birbirlerine yoldaş,sırdaş olurlar
Benimkilerde çok bağlı birbirlerine
Yaz canım ne zaman istersen kendini yalnız hissetme lütfen, evet canım benim kızlar cennette
birde annen yardımcı oluyordu sana değil mi

Sağlıkla hayırla gelsin minnoşun

Bi tane de kızın olsaydı keşke diyolar..nasip diyorum bende..masallah cnm sağlıkla kavuşun Insallah sizde

Insallah cnm iyi anlaşırlar,Ömer ve eren oynamaya başladı tabi kavgalar da oluyor çok şükür cnm annem bizle kalıyor zaten,çalışıyorum ben 3 hafta sonra rapor alıcam sonra da doğum iznine cıkıcam,.eylülde başlarım kısmetse..Ömer’i zaten anaokuluna başlattık,ereni de oyun grubuna veririz,annem minikle kalır

O zaman iyi ya annenle beraber büyütürsünüz işte,3.nün ismi belli mi, canım sen öğretmeniydin ayy benim büyük oğlum lgs ye hazırlanıyor bu yıl

O zaman iyi ya annenle beraber büyütürsünüz işte,3.nün ismi belli mi, canım sen öğretmeniydin ayy benim büyük oğlum lgs ye hazırlanıyor bu yıl
Evet kısmetse Emre olucak annem iyiki var çok şanslıyım..evet İngilizce öğretmeniyim,masallah kocaman olmuş,Insallah istediği yer olur,çocuklar için çok zor sınav heyecanı stresi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…