bir ay sonra gebelik testini yenilemek gerekiyor hemen düşmüyormuş beta hcg değeri benim haala 225 bir ay sonra baktır dedi doktorum sıfırlanmazsa konuşuruz dediGece düşük yaptığım için otomatik acildeki doktorun hastası olarak geçti kayitlara
geçmiş olsun düşük başlangıcı olabilir bugün kanaman artarsa bence bugün git doktoraKızlar sabahtan beri aşırı mide bulantısıyla beraber az önce Biraz kan geldi âdet başlangıcı gibi.Agrım felan Yok, düşük başlayacak mı acaba?Yarın sabah doktora gideceğiz
Sağol canım.Zatem ağrım felan artarsa gideriz mecburen Normalde eşim akşama kadar çalışıyor ama kanama çok artarsa ve ağrım Çok olursa gideriz mecburen akşama kalırsa da acilen gideriz.Ama midem çok fena bulanıyor hiç böyle olmamıştım.geçmiş olsun düşük başlangıcı olabilir bugün kanaman artarsa bence bugün git doktora
Daha cok yenidir cnm endiselenme sakın herşey cok güzel olucak merak etme dualarımız seninleKızlar merhaba,
Muayene oldum. Rahim içi kalın ama kese görünmedi beta bakiliyor sonucu yazarım size.
Canım hiç belirti yaşamayıp hamile olanları gördüm. Bende kasık ağrısı var hafiften ilk gün akıntı geldi bugün de şeffaf vardı birazGunaydin kizlar❤
Benim catlatma ignesi ve iliskiden sonra hiiic agrim sizim akintim vs yoknormal mi acaba valla artik her seyden nem kapar oldum sanki ise yaramamis gibi geliyor bana
sutlaacc senin nasil canim kasik agrisi batmasi falan var mi?
Inşallah yaDaha cok yenidir cnm endiselenme sakın herşey cok güzel olucak merak etme dualarımız seninle
Olacak olacakInşallah yazaten kendimi hazırlayıp gitmiştim.. inşallah güzel olur herşey
Anladim canim, genelde herkesin doktoru kontrole cagiriyormus soylenilen iliskilerden sonra yumurta catladi mi diye bakmak icin hatta hatirladigim kadariyla senin doktorunda cagirmisti. Ben dun buradan okuyunca icime kurt dustu, doktoruma sordum haftaya kontrol olacak mi diye hayir sadece soyledigim gunde gebelik testi yaparsin dedi. Daha ilginc olani benim kuzenimde ayni doktora gidiyor yaklasik 4 ay once catlatma ignesinden sonra onu kontrole cagirmisti, iyice kafam karistiCanım hiç belirti yaşamayıp hamile olanları gördüm. Bende kasık ağrısı var hafiften ilk gün akıntı geldi bugün de şeffaf vardı biraz
Kuzum sen mersinli değil miydin? Ne işin var adanadaAdana bol yağmurlu
Kuzum doktor nıye hemen cagırdı kı, ilaca mı baslamanız gerekıyor, kese falan gorulmez kı daha beta daha 100 bıle deıldırKızlar merhaba,
Muayene oldum. Rahim içi kalın ama kese görünmedi beta bakiliyor sonucu yazarım size.
Yok bebegım ben mersinli deılımKuzum sen mersinli değil miydin? Ne işin var adanadaben de adanalıyım. Annen nasıl oldu?
Evet tavsiyeden dolayı öyle kalmış aklımdaYok bebegım ben mersinli deılımben Karaman'da calısırken mersinde rahım fılmı cektırmıstım, doktor tavsiyesinde bulunduğum ıcın aklında oyle kalmıstır senın artık ankaraya tayın oldum, adanaya da annemın yanına geldım, cok sukur toparlandı o da
Beni çatlama için çağırmadı canım ilişki olması gereken günleri söyledi sonrada 9 şubatta gel dedi yani sanırım gebelik oluşmuş mu diye bakıp oluşmadıysa yeni tedavi belirleyeceğiz . Belki kuzeninin daha farklıdır durumu yani sende garanti çatlar zaten diye düşündü belki de sen dert etme olumlu sonuç almaya odaklanalımAnladim canim, genelde herkesin doktoru kontrole cagiriyormus soylenilen iliskilerden sonra yumurta catladi mi diye bakmak icin hatta hatirladigim kadariyla senin doktorunda cagirmisti. Ben dun buradan okuyunca icime kurt dustu, doktoruma sordum haftaya kontrol olacak mi diye hayir sadece soyledigim gunde gebelik testi yaparsin dedi. Daha ilginc olani benim kuzenimde ayni doktora gidiyor yaklasik 4 ay once catlatma ignesinden sonra onu kontrole cagirmisti, iyice kafam karisti
Evet tavsiyeden dolayı öyle kalmış aklımdaburalarda yaşamadığını biliyorum zaten. Sevindim ama kanım kaynadı aman iyi olsunlar canım
İlk adette yenıden yumurta toplayabılır mı dedı yoksa transfer için mi tedavıye başlıcaksınız canım!canım benim tüp bebekti düşükten sonraki ay benim doktorum başlayabileceğimizi problem olmayacağını söyledi. bence 3 ay beklemenize gerek yok ben covıd aşısının ikinci dozunu olacağım için iki ay erteliyorum ama siz deneyin mutlaka inş tutar
Sordum beta baktırıp mı geleyim diye. Direkt gel dedi daha önceki bebeğin kalbi durduğu için. Coraspin başladı riske atmak istemedi.Kuzum doktor nıye hemen cagırdı kı, ilaca mı baslamanız gerekıyor, kese falan gorulmez kı daha beta daha 100 bıle deıldır
Benim dondurulmuşlarım var canım normalde ilk adette başlayabiliriz dedi fakat ben kürtajdan iki gün sonra covıd aşımı oldum sağlık çalışanı olduğum için bir ay sonra tekrar aşım var o yüzden iki adet geçmesini bekleyeceğiz. yanı şubat 20 gibi adet olursam o zaman aşım da olmuş olacak mart 20 de o ara adet olduğumda dondurulmuş transferim olacakİlk adette yenıden yumurta toplayabılır mı dedı yoksa transfer için mi tedavıye başlıcaksınız canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?