Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece düşük yaptığım için otomatik acildeki doktorun hastası olarak geçti kayitlara
bir ay sonra gebelik testini yenilemek gerekiyor hemen düşmüyormuş beta hcg değeri benim haala 225 bir ay sonra baktır dedi doktorum sıfırlanmazsa konuşuruz dedi

Kızlar sabahtan beri aşırı mide bulantısıyla beraber az önce Biraz kan geldi âdet başlangıcı gibi.Agrım felan Yok, düşük başlayacak mı acaba?Yarın sabah doktora gideceğiz
geçmiş olsun düşük başlangıcı olabilir bugün kanaman artarsa bence bugün git doktora

geçmiş olsun düşük başlangıcı olabilir bugün kanaman artarsa bence bugün git doktora
Sağol canım.Zatem ağrım felan artarsa gideriz mecburen Normalde eşim akşama kadar çalışıyor ama kanama çok artarsa ve ağrım Çok olursa gideriz mecburen akşama kalırsa da acilen gideriz.Ama midem çok fena bulanıyor hiç böyle olmamıştım.

Gunaydin kizlar❤
Benim catlatma ignesi ve iliskiden sonra hiiic agrim sizim akintim vs yok normal mi acaba valla artik her seyden nem kapar oldum sanki ise yaramamis gibi geliyor bana

sutlaacc senin nasil canim kasik agrisi batmasi falan var mi?

Kızlar merhaba,

Muayene oldum. Rahim içi kalın ama kese görünmedi beta bakiliyor sonucu yazarım size.
Daha cok yenidir cnm endiselenme sakın herşey cok güzel olucak merak etme dualarımız seninle

Canım hiç belirti yaşamayıp hamile olanları gördüm. Bende kasık ağrısı var hafiften ilk gün akıntı geldi bugün de şeffaf vardı biraz

Canım hiç belirti yaşamayıp hamile olanları gördüm. Bende kasık ağrısı var hafiften ilk gün akıntı geldi bugün de şeffaf vardı biraz
Anladim canim, genelde herkesin doktoru kontrole cagiriyormus soylenilen iliskilerden sonra yumurta catladi mi diye bakmak icin hatta hatirladigim kadariyla senin doktorunda cagirmisti. Ben dun buradan okuyunca icime kurt dustu, doktoruma sordum haftaya kontrol olacak mi diye hayir sadece soyledigim gunde gebelik testi yaparsin dedi. Daha ilginc olani benim kuzenimde ayni doktora gidiyor yaklasik 4 ay once catlatma ignesinden sonra onu kontrole cagirmisti, iyice kafam karisti

Kuzum sen mersinli değil miydin? Ne işin var adanada ben de adanalıyım. Annen nasıl oldu?
Yok bebegım ben mersinli deılımben Karaman'da calısırken mersinde rahım fılmı cektırmıstım, doktor tavsiyesinde bulunduğum ıcın aklında oyle kalmıstır senınartık ankaraya tayın oldum, adanaya da annemın yanına geldım, cok sukur toparlandı o da

Evet tavsiyeden dolayı öyle kalmış aklımda buralarda yaşamadığını biliyorum zaten. Sevindim ama kanım kaynadı aman iyi olsunlar canım

Beni çatlama için çağırmadı canım ilişki olması gereken günleri söyledi sonrada 9 şubatta gel dedi yani sanırım gebelik oluşmuş mu diye bakıp oluşmadıysa yeni tedavi belirleyeceğiz . Belki kuzeninin daha farklıdır durumu yani sende garanti çatlar zaten diye düşündü belki de sen dert etme olumlu sonuç almaya odaklanalım

İlk adette yenıden yumurta toplayabılır mı dedı yoksa transfer için mi tedavıye başlıcaksınız canım!

Kuzum doktor nıye hemen cagırdı kı, ilaca mı baslamanız gerekıyor, kese falan gorulmez kı daha beta daha 100 bıle deıldır
Sordum beta baktırıp mı geleyim diye. Direkt gel dedi daha önceki bebeğin kalbi durduğu için. Coraspin başladı riske atmak istemedi.

Beta 34.8 çıktı. Dönüş bekliyorum doktordan. Cumartesi tekrar beta için kan vericem kuzum şuan için herşey ihtimal dâhilindeymiş. Olumlu da olumsuz da..

İlk adette yenıden yumurta toplayabılır mı dedı yoksa transfer için mi tedavıye başlıcaksınız canım!
Benim dondurulmuşlarım var canım normalde ilk adette başlayabiliriz dedi fakat ben kürtajdan iki gün sonra covıd aşımı oldum sağlık çalışanı olduğum için bir ay sonra tekrar aşım var o yüzden iki adet geçmesini bekleyeceğiz. yanı şubat 20 gibi adet olursam o zaman aşım da olmuş olacak mart 20 de o ara adet olduğumda dondurulmuş transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…