Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim düşük evde ilaçsız oldu. 32. Günde beta hala 184 idi.. beta dusmeden adet olunmuyor bence. Bugün 39. Günüm sonunda adet oldum beta düşmüştür diye düşünüyorum
Bende evde düşük yaptım bugun 15. Gunum cok hafif kahve lekelenmem oluyor normal mi? Doktorum hsonu ilaç vermişti pıhtı gordgu için onlar mı düşüyo acaba

Bende evde düşük yaptım bugun 15. Gunum cok hafif kahve lekelenmem oluyor normal mi? Doktorum hsonu ilaç vermişti pıhtı gordgu için onlar mı düşüyo acaba
Oo süper canim bena ilaç vermediler pıhtı kaldı beta düşmedi bi türlü. Bu adetle pıhtı filan inş hepsi düşer diye umut ediyorum..Normal canim az az gelir korkma ilactandir

Merhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Başın sağolsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sabır versin, dualarımda olacaksın.

Kızlar bebiş tutundugunda sizinde kasıgınza 3 4 kere kramp girmiş miydi? Ben ordan anladım tuttugunu
Kızlar bebiş tutundugunda sizinde kasıgınza 3 4 kere kramp girmiş miydi? Ben ordan anladım tuttugunu
2 ay önce düşük yaptım bu ilk gebeligimdi doktor ilk adetden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum onun üstüne adetime 1 gün kaldı ama 1 haftadır kıvamlı beyaz akıntı var bi de sağ kasığımda kramplar oluyor gebelik mi var acaba heves yapmak istemiyorum üzülüyorum sonra

Merhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Rabbim sabır versin cnm cok zor biliyorum özellikle ilerleyen haftalarda daha da zorlaşıyor

Oo süper canim bena ilaç vermediler pıhtı kaldı beta düşmedi bi türlü. Bu adetle pıhtı filan inş hepsi düşer diye umut ediyorum..Normal canim az az gelir korkma ilactandir
Soğan suyuyla dusuyomuş aslında tam ama cesaret edemedım bazılarına iyi gelıyo baxılarının hormonlarıynı bozuyomuş tedavıyle oldgu için benım korkuyorum

Anlarım canım aşılama daha farklı tabı
Yanı asılama da olgunlaşan tek yumurtaya odaklandı doktor, dıger kucuk lar de vardı ama onlar hcg ye yetısmez dedı, yumurta sol taraftaydı spermi o tarafa bırakmıs

Allah yardımcın olsun, sabır versin çok üzüldüm bir daha yaşama, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Acılarını unutturacak sevinçler yaşayasın

Soğan suyuyla dusuyomuş aslında tam ama cesaret edemedım bazılarına iyi gelıyo baxılarının hormonlarıynı bozuyomuş tedavıyle oldgu için benım korkuyorum
Bende kullanıcam bi Kaç gün.. tabi etkiler vücudu canim. Sana ilaç vermiş zaten gerek yok bence

Yanı asılama da olgunlaşan tek yumurtaya odaklandı doktor, dıger kucuk lar de vardı ama onlar hcg ye yetısmez dedı, yumurta sol taraftaydı spermi o tarafa bırakmıs
Tüp bebekte olan bütün tumurtalar toplanıyo lab ortamında döllenıyo toplananlar. Asılama normal döngü gibi

Tüp bebekte olan bütün tumurtalar toplanıyo lab ortamında döllenıyo toplananlar. Asılama normal döngü gibi
Evet cnm asılamada 3 ve 3ten fazla olursa ıptal oluyor.. 1 veya 2 olursa yapıyolar.. Oncesınde kagit ımzalıyoruz.. Düşük doz ile yumurtayı kontrollu buyutuyolar.. Benım doktor dogal yontem dıyor asılamay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…