Anlarım canım aşılama daha farklı tabıBilmiyorum ki cnmben sadece asılamada yumurta takıbı yaptırdım sadece
Bende evde düşük yaptım bugun 15. Gunum cok hafif kahve lekelenmem oluyor normal mi? Doktorum hsonu ilaç vermişti pıhtı gordgu için onlar mı düşüyo acabaCanim benim düşük evde ilaçsız oldu. 32. Günde beta hala 184 idi.. beta dusmeden adet olunmuyor bence. Bugün 39. Günüm sonunda adet oldum beta düşmüştür diye düşünüyorum
Oo süper canim bena ilaç vermediler pıhtı kaldı beta düşmedi bi türlü. Bu adetle pıhtı filan inş hepsi düşer diye umut ediyorum..Normal canim az az gelir korkma ilactandirBende evde düşük yaptım bugun 15. Gunum cok hafif kahve lekelenmem oluyor normal mi? Doktorum hsonu ilaç vermişti pıhtı gordgu için onlar mı düşüyo acaba
Başın sağolsun.Merhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Kızlar bebiş tutundugunda sizinde kasıgınza 3 4 kere kramp girmiş miydi? Ben ordan anladım tuttugunu
2 ay önce düşük yaptım bu ilk gebeligimdi doktor ilk adetden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum onun üstüne adetime 1 gün kaldı ama 1 haftadır kıvamlı beyaz akıntı var bi de sağ kasığımda kramplar oluyor gebelik mi var acaba heves yapmak istemiyorumKızlar bebiş tutundugunda sizinde kasıgınza 3 4 kere kramp girmiş miydi? Ben ordan anladım tuttugunu
Rabbim sabır versin cnm cok zor biliyorum özellikle ilerleyen haftalarda daha da zorlaşıyorMerhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Soğan suyuyla dusuyomuş aslında tam ama cesaret edemedım bazılarına iyi gelıyo baxılarının hormonlarıynı bozuyomuş tedavıyle oldgu için benım korkuyorumOo süper canim bena ilaç vermediler pıhtı kaldı beta düşmedi bi türlü. Bu adetle pıhtı filan inş hepsi düşer diye umut ediyorum..Normal canim az az gelir korkma ilactandir
Tmm bebegım yarın aksama tüm eklemeleri yapıcamSohrab kuzu benim bati da ekler misin müsait olduğunda.. bekleyim 1 ay daha diyordum vazgeçtim. Ay bir günüm1 günümü tutmuyor..
Bat 29 şubat. Ovulasyon günüme göre değişirse söylerim canimmm
Yanı asılama da olgunlaşan tek yumurtaya odaklandı doktor, dıger kucuk lar de vardı ama onlar hcg ye yetısmez dedı, yumurta sol taraftaydı spermi o tarafa bırakmısAnlarım canım aşılama daha farklı tabı
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versinMerhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Allah yardımcın olsun, sabır versin çok üzüldümMerhaba kızlar sizi haberdar edeyim dedim. Dün normal doğum yolu ile bebeği doğurdum.. Bugün defnettik.. Elime doğdu bebek.. Allah kimseye yaşatmasın.. Bizlere tekrarlatmasın. Gerçekten zormuş.
Bende kullanıcam bi Kaç gün.. tabi etkiler vücudu canim. Sana ilaç vermiş zaten gerek yok benceSoğan suyuyla dusuyomuş aslında tam ama cesaret edemedım bazılarına iyi gelıyo baxılarının hormonlarıynı bozuyomuş tedavıyle oldgu için benım korkuyorum
Tüp bebekte olan bütün tumurtalar toplanıyo lab ortamında döllenıyo toplananlar. Asılama normal döngü gibiYanı asılama da olgunlaşan tek yumurtaya odaklandı doktor, dıger kucuk lar de vardı ama onlar hcg ye yetısmez dedı, yumurta sol taraftaydı spermi o tarafa bırakmıs
bakalım yarın doktora gıtcem kahverengı akıntı için ne dicekBende kullanıcam bi Kaç gün.. tabi etkiler vücudu canim. Sana ilaç vermiş zaten gerek yok bence
Evet cnm asılamada 3 ve 3ten fazla olursa ıptal oluyor.. 1 veya 2 olursa yapıyolar.. Oncesınde kagit ımzalıyoruz.. Düşük doz ile yumurtayı kontrollu buyutuyolar.. Benım doktor dogal yontem dıyor asılamayTüp bebekte olan bütün tumurtalar toplanıyo lab ortamında döllenıyo toplananlar. Asılama normal döngü gibi
Liloss hamıle kuzumSohrab canlar nasılsınız varmı bir gelişme pek giremiyorum foruma
Ya ağlarım buna işteLiloss hamıle kuzum
Hersey yolunda cnmYa ağlarım buna işteinanamıyorum hala ctesi betayı yazacağım size çatlıyorum.
Içime biraz su serpildi sayenizde yoksa çok karışıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?