6 aylıktı neredeyse canım benim kızım da.. Benim de bi düzene girsin bakalım, adetim, düşüncelerim.. Sonra Allah kerim inşallah. Ya ben aslında bu halde bile korkmamın bu kadar sormamın sebebi zaten çok zor çocuk sahibi olmuş olmam. 4 yıl sonra denemedim şey kalmadıktan sonra tüp bebek transferini beklerken o ay hamile kaldım kızıma. O benim tesellim ve Allahın bana bir ikramı.. Eşim varikasol ameliyatı geçirdi süreç uzadı. Bir daha bebeğim olur mu diye düşünürken 2. Yi verdi rabbim onu da öyle uygun görmüş olacak ki yanına aldı. O yüzden sorup duruyorum. Sizi üzmek istemem yoksa..Zamanla tekrar bi bebek fikri sana daha iyi gelicek cnm ama daha zamana ihtiyacın var.. Benim melek kizim da 4 buçuk aylikti senin bebeğin de büyüktü yanlış hatirlamiyosam.. Benim adetim düzene girince düşüncelerim değişmeye başlamıştı cnm gecen ay düzene girdi eylülde kaybettim kizimi. Kişiye bağlı ama adet düzene girince bişeyler degisiyor ama hiç bi zaman unutulmuyor hep için aciyo canın yanıyo
Estagfırullah cnm, ben senı rahatlatmak ıcın soyledım, zaman herseyın ılacı gercektenEvet söylemiştin doğru ya canım, kafam dağınık kusuruma bakma. Benim 3 ay öncesinden düzenli ve yüksek folik asit kullanmam gerekiyorda ondan soruyorum yanlış anlama arkadaşım. Bende daha zamanım var diyorum..
Bende tüp bebeğe gidicekken öğrenmiştim hamile oldugumu.. 1 tane bebeğin var mi senin? Olur mu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bi umut kirintisi arıyor insan.. Bende hep sordum herkese..6 aylıktı neredeyse canım benim kızım da.. Benim de bi düzene girsin bakalım, adetim, düşüncelerim.. Sonra Allah kerim inşallah. Ya ben aslında bu halde bile korkmamın bu kadar sormamın sebebi zaten çok zor çocuk sahibi olmuş olmam. 4 yıl sonra denemedim şey kalmadıktan sonra tüp bebek transferini beklerken o ay hamile kaldım kızıma. O benim tesellim ve Allahın bana bir ikramı.. Eşim varikasol ameliyatı geçirdi süreç uzadı. Bir daha bebeğim olur mu diye düşünürken 2. Yi verdi rabbim onu da öyle uygun görmüş olacak ki yanına aldı. O yüzden sorup duruyorum. Sizi üzmek istemem yoksa..
Kuzum yaa bence kayda değer bi belirti yok ama her şeyden umutlanıyorum
Ayy insallah regl gelmezKuzum yaa bence kayda değer bi belirti yok ama her şeyden umutlanıyorumakıntı değil de hep ıslaklık var. Adet öncesi göğsümde ne acı ne şişlik olmaz. Şimdi çok çok az bi ağrı var bi de memeler süt dolarken bi sızı olur. İşte o sızı oluyor arada bir. Dün adet sancım oldu bugün yok. Sadece biraz belim ağrıyor.
Yani anlayacağın ne belirti var diyebiliyorum ne de yok diyebiliyorumtest sipariş etmiştim yarın gelir. Özellikle erkenden istemedim dayanamayıp yaparım diye. Yarın da bat zaten
Valla ben de çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum.. Inşallah canım benim inşallah yarın güzel haber verebilirim. Testler öğleden sonra gelir heralde yaparım hemenAyy insallah regl gelmezaksama yaparsın deıl mı testi.. Çok heyecanlandım ya
Yap yap, adet gunu oldugu ıcın varsa aksam da cıkarValla ben de çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum.. Inşallah canım benim inşallah yarın güzel haber verebilirim. Testler öğleden sonra gelir heralde yaparım hemen
Sağolasın tatlımYap yap, adet gunu oldugu ıcın varsa aksam da cıkarheyecanla beklıyoruz
Ben de ben deSağolasın tatlımsırayla verelim o muhteşem haberi. Şubattan çok umutluyum ben
Mayis gibi galibaKızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
Evet 1 buçuk yaşında bir kızım var elhamdülillah canım. Tüp ilaçlarının mı etkisi oluyor acaba o ara hem mutlu hem düzgün besleniyoruz.Bende tüp bebeğe gidicekken öğrenmiştim hamile oldugumu.. 1 tane bebeğin var mi senin? Olur mu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bi umut kirintisi arıyor insan.. Bende hep sordum herkese..
Bence şimdiden baslayın, hemen olmayabilir de.. Bu ay denersenız Kasım dogumlu olurKızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
Nisan sonu sankiKızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
Ne güzel şanslısın yine cnm sana yoldas olur..Evet 1 buçuk yaşında bir kızım var elhamdülillah canım. Tüp ilaçlarının mı etkisi oluyor acaba o ara hem mutlu hem düzgün besleniyoruz.
Galiba canımHerkes pek bi sessiz bugun, pazar diye mi
Tatil nasıl geçiyor bu aradaGaliba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?