Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 aylıktı neredeyse canım benim kızım da.. Benim de bi düzene girsin bakalım, adetim, düşüncelerim.. Sonra Allah kerim inşallah. Ya ben aslında bu halde bile korkmamın bu kadar sormamın sebebi zaten çok zor çocuk sahibi olmuş olmam. 4 yıl sonra denemedim şey kalmadıktan sonra tüp bebek transferini beklerken o ay hamile kaldım kızıma. O benim tesellim ve Allahın bana bir ikramı.. Eşim varikasol ameliyatı geçirdi süreç uzadı. Bir daha bebeğim olur mu diye düşünürken 2. Yi verdi rabbim onu da öyle uygun görmüş olacak ki yanına aldı. O yüzden sorup duruyorum. Sizi üzmek istemem yoksa..

Estagfırullah cnm, ben senı rahatlatmak ıcın soyledım, zaman herseyın ılacı gercekten

Bende tüp bebeğe gidicekken öğrenmiştim hamile oldugumu.. 1 tane bebeğin var mi senin? Olur mu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bi umut kirintisi arıyor insan.. Bende hep sordum herkese..

R Random3 canım var mı belirtiler
Kuzum yaa bence kayda değer bi belirti yok ama her şeyden umutlanıyorum akıntı değil de hep ıslaklık var. Adet öncesi göğsümde ne acı ne şişlik olmaz. Şimdi çok çok az bi ağrı var bi de memeler süt dolarken bi sızı olur. İşte o sızı oluyor arada bir. Dün adet sancım oldu bugün yok. Sadece biraz belim ağrıyor.
Yani anlayacağın ne belirti var diyebiliyorum ne de yok diyebiliyorum test sipariş etmiştim yarın gelir. Özellikle erkenden istemedim dayanamayıp yaparım diye. Yarın da bat zaten

Ayy insallah regl gelmez aksama yaparsın deıl mı testi.. Çok heyecanlandım ya

Valla ben de çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum.. Inşallah canım benim inşallah yarın güzel haber verebilirim. Testler öğleden sonra gelir heralde yaparım hemen
Yap yap, adet gunu oldugu ıcın varsa aksam da cıkar heyecanla beklıyoruz

Kızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor

Bende tüp bebeğe gidicekken öğrenmiştim hamile oldugumu.. 1 tane bebeğin var mi senin? Olur mu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bi umut kirintisi arıyor insan.. Bende hep sordum herkese..
Evet 1 buçuk yaşında bir kızım var elhamdülillah canım. Tüp ilaçlarının mı etkisi oluyor acaba o ara hem mutlu hem düzgün besleniyoruz.

Kızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
Nisan sonu sanki yani Nisan mayıs ayını iyi değerlendirmek, ama söylim sana Allah ne zaman yazmışsa yazısını o zaman oluyor o bebiş.. Bazen en imkansız dediğin zmanda

Merhabalar ben de 6 ay önce dış gebelik yaşadım 3 hafta önce de 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum o kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum bana fikri olan fikir verirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…