Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten olabilir mi ama adet sancısı gibi oluyor bir haftadır mide bulantısı da var

İnsanlara ne kolay geliyor. Keske marketten ekmek almak gibi kolay bir sey olsa. Koşa koşa gider alırdık ama nasip.
İnsanlarımız cok acımasız bu konuda. Bende 9 haftalıkken kalp atışları durduğu icin kaybettim bebeğimi. Eşimin ve benim anne babalarımız dışında kimseye dememiştim zaten. Kimse bilmiyor dusuk yaptığımı teyzem dayım kuzenler vs bile. Etraftakiler çalıştığım icin bebek istemediğimi düşünüp yapın en azından 1 tane olsun diyorlar. Hamile kaldığımızda da belli olana dek Dillendirmemek en güzeli.

Bende öyle çok zor İnan’ın herkes soruyor ama olmuyır ilki melek oldu gitti anneliğim yarım kaldı

Bende öyle çok zor İnan’ın herkes soruyor ama olmuyır ilki melek oldu gitti anneliğim yarım kaldı

Benim de öyle oldu. Bugun doktora gidicem 2de randevum var Alı Osman koyuncuogluna. Bakalım ne diyecek. Nasıl bir yol izleyeceğiz merak içindeyim.

Düşükten sonra bir adet gördüm şimdi ikinci adetimi olcam Kızlar adet günüme tam bir hafta var dua edin inşallah gebelik vardır kasık ağrısı ve şiddetli bulantı var konuyu açtığımda 12 gün vardı son 7 gün dua edin

Irmak aynen ben de düşükten sonra 1 adet gördüm ikinciye de 8 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum.Sonucunu bile bile test aldırdım onu da yaptım doğal olarak negatif.

Irmak aynen ben de düşükten sonra 1 adet gördüm ikinciye de 8 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum.Sonucunu bile bile test aldırdım onu da yaptım doğal olarak negatif.
Valla benim ikinci adetim 6 gün önce lekelenme ile başladı arkası yok gelmedi bakalım

Merhabalar gecmis olsun rabbim bir daha bu acıları kimseye yasatmasın. Benimde 18 haftalik bebegim karnimda öldu 1 hafta once normal dogum yaptirdilar.dr 30 35 gün sonra tekrar adet görecegimi sonrasinda hemen hamile kalabilirsin dedi. Korunmaya gerek görmedi.ins tekrardan hamile kalip bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Çok geçmiş olsun ilk zamanlar çok acı oluyor insan Nefes alamıyor ama azalıyor hafifliyor biraz bunlar da sınav bize

Çok geçmiş olsun ilk zamanlar çok acı oluyor insan Nefes alamıyor ama azalıyor hafifliyor biraz bunlar da sınav bize
Cok sagolun rabbim kimseye yasatmasin Inancımiz olmasa dayanamayız rabbim verdi rabbim aldı diyerek ve bebegimin beni cennetin kapısinda bekleyecegini dusunerek avunuyorum. Ama cok zor bir an olsun aklimdan cikmiyo

Allah gerçekten yardımcın olsun. Gerçekten cok zor. Bir bebek için kurdugun hayallerin yarıda kalması. O mutluluğun boğazında düğümlenmesi. Benimde 4 aylık Bebeğimin kalbi durdu işte. 33 gün sonra adet oldum canım. Şimdi 2inci adetime 6 hün var merakla bekliyorm normalde aslında adetlerm düzensiz olur ama düşük vs gibi şeylerde düzene girer dediler eğer öyleyse 6 gün sonra olmam lazm. İnşallah yeniden Allah sana isteyen herkese evlat nasip eder

Dün bende yaptm 7 gün vardı afet günüme ama sabah teste baktm cok ama cok silik bir şekilde ikinci cizgi var ama bu yanıltıyor adet gününü beklemekte fayda var son 6 gün inşallah

Amin insallah hepimize hayirlisiyla nasip eder. Ins hayirli haberlerimizide paylasiriz benimde 15 gun onceki kontrolumuzde hicbir sıkıntı yoktu 15 gun sonra gittigimizde kalbi adurmustu.birdenbire oldu dunya basima yikildi. 11 yasinda bir oglum var cok sukur suan onun icin ayaktayim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…