Gerçekten olabilir mi ama adet sancısı gibi oluyor bir haftadır mide bulantısı da varCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Kürtajdan sonra adet düzensizliği olabilir diyorlar ama sizin ilk ay tam gününde olmuş sanırım. 6 gün kala lekelenme yerleşme kanaması olabilir 3-4 gün sonra bir test yapın mutlaka.
Bende gebeliğim de adetime yakın sancım oldu hatta adet sancısı sanıp ağrı kesici içmiştim meğerse yerleşme sancısıymışGerçekten olabilir mi ama adet sancısı gibi oluyor bir haftadır mide bulantısı da var
İnsan üzülüyor daha bebeğim öleli 1 ay oldu 1 kez adet gördüm. Kimi görsem daha bebiş yokmu diyor. O kadar da kolay zannediyorlar. İyiyileştin mi diyen yok. Hani daha bebiş yokmu diyen cok. Sırf kimse birşey sormasın diye kimseyle görüşmüyorum gerçekten
Bende öyle çok zor İnan’ın herkes soruyor ama olmuyır ilki melek oldu gitti anneliğim yarım kaldıİnsanlara ne kolay geliyor. Keske marketten ekmek almak gibi kolay bir sey olsa. Koşa koşa gider alırdık ama nasip.
İnsanlarımız cok acımasız bu konuda. Bende 9 haftalıkken kalp atışları durduğu icin kaybettim bebeğimi. Eşimin ve benim anne babalarımız dışında kimseye dememiştim zaten. Kimse bilmiyor dusuk yaptığımı teyzem dayım kuzenler vs bile. Etraftakiler çalıştığım icin bebek istemediğimi düşünüp yapın en azından 1 tane olsun diyorlar. Hamile kaldığımızda da belli olana dek Dillendirmemek en güzeli.
Bende öyle çok zor İnan’ın herkes soruyor ama olmuyır ilki melek oldu gitti anneliğim yarım kaldı
Yeni mi kaybettiniz sizdeBenim de öyle oldu. Bugun doktora gidicem 2de randevum var Alı Osman koyuncuogluna. Bakalım ne diyecek. Nasıl bir yol izleyeceğiz merak içindeyim.
8 ay oldu.Yeni mi kaybettiniz sizde
Yeni mi kaybettiniz sizde
peki hemen kalmak zor mu ki siz kalmadınız değil mi8 ay oldu.
Valla benim ikinci adetim 6 gün önce lekelenme ile başladı arkası yok gelmedi bakalımIrmak aynen ben de düşükten sonra 1 adet gördüm ikinciye de 8 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum.Sonucunu bile bile test aldırdım onu da yaptım doğal olarak negatif.
Merhabalar gecmis olsun rabbim bir daha bu acıları kimseye yasatmasın. Benimde 18 haftalik bebegim karnimda öldu 1 hafta once normal dogum yaptirdilar.dr 30 35 gün sonra tekrar adet görecegimi sonrasinda hemen hamile kalabilirsin dedi. Korunmaya gerek görmedi.ins tekrardan hamile kalip bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Arkadaşlar tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilir mi. Ben 1 senedir evliyim 45 gün önce 4 aylık bebeğim karnımda öldü kürtaja gün verdiler ama günü gelmeden kendi düştü yani kürtaj olmadım. Düşükten 35 gün sonra adet oldum ve şuan diğer adet günüme 13 gün var. Yeniden gebelik istiyorum. Düşükten sonra hemen hamile kalabilen var mı
Çok geçmiş olsun ilk zamanlar çok acı oluyor insan Nefes alamıyor ama azalıyor hafifliyor biraz bunlar da sınav bizeMerhabalar gecmis olsun rabbim bir daha bu acıları kimseye yasatmasın. Benimde 18 haftalik bebegim karnimda öldu 1 hafta once normal dogum yaptirdilar.dr 30 35 gün sonra tekrar adet görecegimi sonrasinda hemen hamile kalabilirsin dedi. Korunmaya gerek görmedi.ins tekrardan hamile kalip bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cok sagolun rabbim kimseye yasatmasin Inancımiz olmasa dayanamayız rabbim verdi rabbim aldı diyerek ve bebegimin beni cennetin kapısinda bekleyecegini dusunerek avunuyorum. Ama cok zor bir an olsun aklimdan cikmiyoÇok geçmiş olsun ilk zamanlar çok acı oluyor insan Nefes alamıyor ama azalıyor hafifliyor biraz bunlar da sınav bize
Allah gerçekten yardımcın olsun. Gerçekten cok zor. Bir bebek için kurdugun hayallerin yarıda kalması. O mutluluğun boğazında düğümlenmesi. Benimde 4 aylık Bebeğimin kalbi durdu işte. 33 gün sonra adet oldum canım. Şimdi 2inci adetime 6 hün var merakla bekliyorm normalde aslında adetlerm düzensiz olur ama düşük vs gibi şeylerde düzene girer dediler eğer öyleyse 6 gün sonra olmam lazm. İnşallah yeniden Allah sana isteyen herkese evlat nasip ederMerhabalar gecmis olsun rabbim bir daha bu acıları kimseye yasatmasın. Benimde 18 haftalik bebegim karnimda öldu 1 hafta once normal dogum yaptirdilar.dr 30 35 gün sonra tekrar adet görecegimi sonrasinda hemen hamile kalabilirsin dedi. Korunmaya gerek görmedi.ins tekrardan hamile kalip bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bi test falan yapsanaValla benim ikinci adetim 6 gün önce lekelenme ile başladı arkası yok gelmedi bakalım
Dün bende yaptm 7 gün vardı afet günüme ama sabah teste baktm cok ama cok silik bir şekilde ikinci cizgi var ama bu yanıltıyor adet gününü beklemekte fayda var son 6 gün inşallahIrmak aynen ben de düşükten sonra 1 adet gördüm ikinciye de 8 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum.Sonucunu bile bile test aldırdım onu da yaptım doğal olarak negatif.
Doktora gittin mi sonuç neeBenim de öyle oldu. Bugun doktora gidicem 2de randevum var Alı Osman koyuncuogluna. Bakalım ne diyecek. Nasıl bir yol izleyeceğiz merak içindeyim.
Amin insallah hepimize hayirlisiyla nasip eder. Ins hayirli haberlerimizide paylasiriz benimde 15 gun onceki kontrolumuzde hicbir sıkıntı yoktu 15 gun sonra gittigimizde kalbi adurmustu.birdenbire oldu dunya basima yikildi. 11 yasinda bir oglum var cok sukur suan onun icin ayaktayim.Allah gerçekten yardımcın olsun. Gerçekten cok zor. Bir bebek için kurdugun hayallerin yarıda kalması. O mutluluğun boğazında düğümlenmesi. Benimde 4 aylık Bebeğimin kalbi durdu işte. 33 gün sonra adet oldum canım. Şimdi 2inci adetime 6 hün var merakla bekliyorm normalde aslında adetlerm düzensiz olur ama düşük vs gibi şeylerde düzene girer dediler eğer öyleyse 6 gün sonra olmam lazm. İnşallah yeniden Allah sana isteyen herkese evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?