DÜŞÜK SONRASİ GEBELİK

Mrvtkzg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
12
0
16
26
Merhabalar yeni düşük yaptim kanamam var kendimi birden hazır hissettim ve birlikte olduk metiler hap ve bir tane daha kullanıyorum tekrar hamile kalır mıyım ?

Merhabalar yeni düşük yaptim kanamam var kendimi birden hazır hissettim ve birlikte olduk metiler hap ve bir tane daha kullanıyorum tekrar hamile kalır mıyım ?
Kanaman varken ilişkiye mi girdin anlamadım? Enfeksiyon kaparsin niye yapıyorsun ki bunu kendine ??? Hamile kalırsın iyileşince Allah verirse orasını bilemem de ilişki kanama bitene kadar zaten yasak. Sonra vücudun toparlanması için Dr sana en az 2 ay korun demiştir?

Keske rahminizin toparlanmasını bekleseydiniz ilk adetiniz geçseydi en azindan

Kanama varken neden böyle bişey yapıyorsunuz ya inanamıyorum 2 3 ay geçtikten sonra yapsaydınız keşke gebe kalmaktan önce sizin sağlığınız önemli burada enfeksiyon kaparsınız mazallah

o ara yok denilecek kadar azdı gittiğim yerde bana böyle bir şey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…