Düşük sonrasi gebelik

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ben dusuk yaptim 6 haftalik gelisme geriligi vardi sagliksiz gebelikti agrim oldu kanamayla ilk gun siddetli agriyla dusuk yaptim sonra kanamam bitene kadar agridi cunku iciniz temizleniyo panik yapmayin doktorda bi hafta sonra bisey kalmismi diye kontrol etcek sizi

Ama çok canım yanıyor size anlatamam yok böyle bir ağrı sizinde böylemi ydi benim ağrım sabaha kadar sürüyor çok fenayim

Ama çok canım yanıyor size anlatamam yok böyle bir ağrı sizinde böylemi ydi benim ağrım sabaha kadar sürüyor çok fenayim
Aci esigiylede alakali benmde dayanilmicak agrilarim vardi cnm gecicek sen sakin ol eger cok siddetleniyosa doktorlar beklemeden gelin diyolar eger yarinda gecmezse mutlaka doktora gt yarin tehlikeli biseyde olabilir

4-5 gun surdu hatta biraz daha fazla olabilir ama sonraki gunler cok agrili surmedi sonra zaten 10 gun sonra kanamam bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…