düşük sonrası gebelıkk acillll!

Polimolisoli

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
34
8
1
25
Arkadaşlar merhaba . Sanırım dusuk yaptım ve hatta yuzde yuz :(((( dusuk sonrası hemen hamıle kalınabılıyormus kısacası daha hızlıca kalınıyobiliyormus yanı bu sekılde duydum doktorda dedı ama ben deneyım yasayan bırıyle bu konuyu burda konusmak ıstıyorum . bır de dusuk sonrası olan gebelıkler %90 daha saglıklı oluyormus . dogrumudur degılmıdır benzer olay yasayanları rıca ıle buraya davet edıyorum . bu arada daha yasım 24 . bır dogal yolla kaldıgım normal dogum yaptıgım kızım var . bu ıkıncıye de normal yolla kaldım ama sanırım kısmet olmadı :( hepınızın dualarını beklıyorum cunku ben burda duaya ıhtıyacı olan herkese dua edıyorum rıca edıyorum sızden bılgılenırınızı paylasaın dualarınızı benım ıcınde eksık etmeyınn..

Merhaba bende mart ayında düşük yaptım 2.gebeliğimdi 5 buçuk yaşında bi tane kızım var benim bugün reglim bitti tekrar başlıcaz bebek için bende okudum düşükten sonra sağlıklı olur diye ama kısmet bilemeyiz inş sağlıkla kucağımıza alırız :dua:

Arkadaşlar merhaba . Sanırım dusuk yaptım ve hatta yuzde yuz :KK43:((( dusuk sonrası hemen hamıle kalınabılıyormus kısacası daha hızlıca kalınıyobiliyormus yanı bu sekılde duydum doktorda dedı ama ben deneyım yasayan bırıyle bu konuyu burda konusmak ıstıyorum . bır de dusuk sonrası olan gebelıkler %90 daha saglıklı oluyormus . dogrumudur degılmıdır benzer olay yasayanları rıca ıle buraya davet edıyorum . bu arada daha yasım 24 . bır dogal yolla kaldıgım normal dogum yaptıgım kızım var . bu ıkıncıye de normal yolla kaldım ama sanırım kısmet olmadı :KK43: hepınızın dualarını beklıyorum cunku ben burda duaya ıhtıyacı olan herkese dua edıyorum rıca edıyorum sızden bılgılenırınızı paylasaın dualarınızı benım ıcınde eksık etmeyınn..
Kanamanız mi oldu? Bence kürtajdan daha iyi

Merhaba bende mart ayında düşük yaptım 2.gebeliğimdi 5 buçuk yaşında bi tane kızım var benim bugün reglim bitti tekrar başlıcaz bebek için bende okudum düşükten sonra sağlıklı olur diye ama kısmet bilemeyiz inş sağlıkla kucağımıza alırız :dua:
ya canım benım ınsallah ınsallah hersey gonlumuzce olsun tatlımmm. Insallah en basta saglıklı hızlıca hamıle kalırız <3

Bende geçen hafta kürtaj oldum 12.hafta da bebeğim beyni su toplamıştı hidrops alınması gerekiyor dendi ilk regl imden sonra tekrar denemek istiyorum doktorum da sorun yok dedi dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhaba . Sanırım dusuk yaptım ve hatta yuzde yuz :KK43:((( dusuk sonrası hemen hamıle kalınabılıyormus kısacası daha hızlıca kalınıyobiliyormus yanı bu sekılde duydum doktorda dedı ama ben deneyım yasayan bırıyle bu konuyu burda konusmak ıstıyorum . bır de dusuk sonrası olan gebelıkler %90 daha saglıklı oluyormus . dogrumudur degılmıdır benzer olay yasayanları rıca ıle buraya davet edıyorum . bu arada daha yasım 24 . bır dogal yolla kaldıgım normal dogum yaptıgım kızım var . bu ıkıncıye de normal yolla kaldım ama sanırım kısmet olmadı :KK43: hepınızın dualarını beklıyorum cunku ben burda duaya ıhtıyacı olan herkese dua edıyorum rıca edıyorum sızden bılgılenırınızı paylasaın dualarınızı benım ıcınde eksık etmeyınn..
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın. Bende şubat ayında düşük yaşadım ilk gebeliğimdi. 1 kez adet görüp nisanda hamile olduğumu öğrendim. Şuan 8.haftamdayım şükür gayet sağlıklı gidiyoruz. Ve evet bilimsel mi bilmem ama düşük sonrası bebekler daha kolay tutunup daha sağlıklı oluyorlar diye çok kez duydum, okudum. Kendinizi yıpratmayın evet çok zor çok üzücü bizzat yaşadım fakat Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Elbet geçecek ve siz tekrar hamile kalacaksınız inşallah

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın. Bende şubat ayında düşük yaşadım ilk gebeliğimdi. 1 kez adet görüp nisanda hamile olduğumu öğrendim. Şuan 8.haftamdayım şükür gayet sağlıklı gidiyoruz. Ve evet bilimsel mi bilmem ama düşük sonrası bebekler daha kolay tutunup daha sağlıklı oluyorlar diye çok kez duydum, okudum. Kendinizi yıpratmayın evet çok zor çok üzücü bizzat yaşadım fakat Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Elbet geçecek ve siz tekrar hamile kalacaksınız inşallah
Düşük sonrası mi kürtajdan sonra da aynı şekil mi acaba? Siz kürtaj oldunuz mu düşükle mi kaybettiniz?

Düşük sonrası mi kürtajdan sonra da aynı şekil mi acaba? Siz kürtaj oldunuz mu düşükle mi kaybettiniz?
Hayır kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. İlk muayeneye gittim kesen yok düşük yapacaksın dediler nitekim öyle de oldu ertesi gün kanama başladı

Bende düşük yapıyorum galiba kanamam başladı doktorum düşer büyük ihtimalle dedi eğer düşük olursa bir kimyasal gebelik geçirdim bu da düşük oluyor doktorum 2 ay bekliceksin korunucaksiniz rahmin dinlenmesi gerek dedi

Merhabalar Kasımda 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu diye kürtaj olmuştum. 2 ay sonrasında ancak âdet olabildim rahim ağzım çok kapalıydı diye sanırım. Şubat ayında çok şükür hamile kaldım. Ovulasyon testi de kullandım çok işime yaradı

Merhabalar Kasımda 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu diye kürtaj olmuştum. 2 ay sonrasında ancak âdet olabildim rahim ağzım çok kapalıydı diye sanırım. Şubat ayında çok şükür hamile kaldım. Ovulasyon testi de kullandım çok işime yaradı
Bu arada çok geçmiş olsun rabbim yerini sağlıklı evlatlarla doldursun. Benimde doktorum ilk sağlıksız olunca diğeri sağlıklı olur demişti

Ne kadar süre sonra denediniz bı de ekstra vitamin kullandınız mı?? 🙏🙏

Ne kadar süre sonra denediniz bı de ekstra vitamin kullandınız mı?? 🙏🙏
Doktorum kürtaj sonrası antibiyotik verdi mutlaka al ve kullan. Rahim duvarını çok iyi kalınlaştırmış demişti bana. Sonra folik asit vardı evde onu kullandım ocaktan sonra. Kasım 30 da kürtaj oldum Ocak 28 de adet oldum Şubat 28 de gebelik testi yaptım

Aminnn aminnn canım benım cok tesekkur ederım ıyı kı varsın guzel kalplı ınsan <3 darısı bana olur ınsallah

bana da dua edın <3

Back
X