düşük sonrası gebelıkk acillll!

Bı de kürtajdan sonra kanamanız uzun sürdü mu acaba benim regl gibi kanamam ve ara sıra ağrılarım var
Benim hiiçç kanamam olmadı doktorum rahim ağzın çok dar demişti kaç tane ilaç içtim bana mısın demedi. Sonra normal 5-6 gün sürdü

Bende geçen hafta kürtaj oldum 12.hafta da bebeğim beyni su toplamıştı hidrops alınması gerekiyor dendi ilk regl imden sonra tekrar denemek istiyorum doktorum da sorun yok dedi dualarınıza beni de eklerseniz çok sevinirim 🙏
Merhaba sonrasında tekrar hamile kaldiniz mi ? Hidrops tekrarladı mi acaba aynı durumdayım suan

Arkadaşlar merhaba . Sanırım dusuk yaptım ve hatta yuzde yuz :(((( dusuk sonrası hemen hamıle kalınabılıyormus kısacası daha hızlıca kalınıyobiliyormus yanı bu sekılde duydum doktorda dedı ama ben deneyım yasayan bırıyle bu konuyu burda konusmak ıstıyorum . bır de dusuk sonrası olan gebelıkler %90 daha saglıklı oluyormus . dogrumudur degılmıdır benzer olay yasayanları rıca ıle buraya davet edıyorum . bu arada daha yasım 24 . bır dogal yolla kaldıgım normal dogum yaptıgım kızım var . bu ıkıncıye de normal yolla kaldım ama sanırım kısmet olmadı :( hepınızın dualarını beklıyorum cunku ben burda duaya ıhtıyacı olan herkese dua edıyorum rıca edıyorum sızden bılgılenırınızı paylasaın dualarınızı benım ıcınde eksık etmeyınn..
Bende ilk gebeligimi düşük yaptım tekrar hamileyim ve çok şükür şu an hersey yolunda Allah büyüktür stres yapmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah

Merhaba eğer aynı durumu yaşadıysanız hiç canınız sıkılmasın. Şuan doğumu bekliyorum 1 hafta kadar kaldı nişanım geldi inşallah sağlıkla mutlulukla size de nasip olur canınızı hiç sıkmayın
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız rabbim yardımcınız olsun ben 2 ay önce bebeğimin vücudunun su toplaması nedeniyle sezeryanla ölü doğum yaptım

Merhaba sonrasında tekrar hamile kaldiniz mi ? Hidrops tekrarladı mi acaba aynı durumdayım suan
Bende merak ediyorum internette bazı kişilerde tekrarlamış ve çok korkuyorum ben 31 haftalıkken kalbi durdu 27. Haftada fark ettik ve çok su toplamıştı acaba tekrarlar mı

Back
X