Dusuk sonrasi hamileler buraya

Herkese merhaba. Ben de 5 yillik bir bekleyisin ardindan gecen ay hamile oldugumu ogrenmistim. Esimle havalara ucmustuk. Ancak basta her sey yolunda giderken yedinci haftanin icinde kalp atisi olmadigindan aldirmak zorunda kaldik. Tam 1 hafta oldu kurtaj olali. Bu ilk hamileligimdi. Yasim 40 bu arada. Doktor 2 kez daha adet gordukten sonra yeniden deneyebilecegimizi, aksi halde daha erken bir donemde hamile kalirsam yine ayni sonucla karsilasacagimizi soyledi. Benim merak ettigim buna benzer bir durum yasayan var mi? Varsa kurtajdan ne kadar zaman sonra korunmayi biraktiniz? Bir de hep kafama takiliyor, acaba hemen doktorun dedigini yapip aldirmayip biraz daha beklesemiydik ki? Gelisme olur muydu? Gerci doktorun dedigine gore besinci haftanin icinde kalp atisinin duyulmasi gerekirmis. Ayrica az da olsa kanamam da vardi, hatta bunun icin igne oluyordum. Ayrica son kontrolumde kesede duzensizlikler baslamis demisti. Kafamda deli sorular..

Ben 12. haftamda bebegimin kalbinin 9. haftada durdugunu ogrendim. 9 Haftadan sonra gelismemis ama dogal yoldan dusurdum kurtaj olmadim. Bana doktorum korunma suresi vermedi. Korunman ve beklemen icin bir sebep yok demisti. Ilk aylar ara ara kanamalarim oldu ve adetim duzensizdi. Hic korunmadim bu arada.

Iki kere kontrola gitmedinmi? Hani kalbi durdugunda bi kac gun arayla bakmadilarmi bir gelisme var mi diye? Kesede duzensizlikler varsa buyuk ihtimalle bekleseydin de duserdi. Zaten kanamalarinda baslamis dedigine gore. Fazla dusunmemeye calis yoksa isin icinden cikamazsin..

Sagol yaaa :) Insallah, ben de cok umitliyim bu gelecek aylardan. Ayin 15'inde kontrole gidiyorum, bir baksinlar bu miyom vs bir sorun eskil ediyor mu diye. Bir de ozellikle yumurtlama gununu sectim ki belki o da gorulur diye.

Gun icinde hissetmiyorsan seninki aksamci olacak demektir :) Saka, saka. Soyle ki: Anne gun icinde dolanirken karindaki bebek besik gibi sallandigi icin uyuma halinde daha cok. Anne uyurken besik efekti kalmiyor tabii, bebek uyanip tekmelemeye, harekete basliyor. Ondan oluyor sen uzaninca onun harekete gecmesi :)

Eger bu ay hamile kalirsam bebek benim dogumgunumde geliyor. Ne kadar guzel bir dogumgunu hediyesi olur bana :)

Bu mesajina cevap yazmadigimi simdi farkettim. Bu ay guzel haberlerini bekliyoruz. Gunlerini iyi degerlendir hediyene dogum gununde kavus insallah :)))

Haberlerini bekliyorum canim.. Sogan suyu tecrubem yok
Bakalim canım hayırlısı inşallah galiba bu adet kanama Siydi dedigin gibi 5 gün oldu ve bitti bakalım merakla bundan sonraki adetimi bekleyecegimne kadar günde gelecek

Merhaba ben eylül ayında düşük yaptım kalp atışı duyulmamıştı ve tekrar hamile olduğumu öğrendim doktora gittim 5 6 haftalık ve yine kalp atışı yok dedi. Bunu yaşayanlar var mı acaba ?

Gecmis olsun, Allah sabir versin.. Ben subat sonu dusuk yaptim. Mayista kanamalarim gecti adetim duzene girdi ve ekim ayinda hamileydim. Dusuk tehlikem yoktu. Suan 18. haftadayim.. haftaya randevum var merakla bekliyorum. Insallah hersey yolundadir..
İnşallah canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim adetim aynı devam ediyor adetim de sorun yok benim

Back
X