• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrasi hamilelik

01233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhbalar merhabalar ben 17 Kasım'da düşük yaptım 8 Aralık'ta doktora gittiğimde muayene oldum ve yumurtalıklarım bana 2-3 gün içerisinde çatlayacağını söyledi ben o zaman ilişkide bulunduk korunmadık doktoruna kornun eserini herhangi hiçbir şey söylemedi bu dün 21 Aralık'ta böyle bir kanamam oldu ama adet kanaması mı yoksa yerleşmek kanaması mı bilmiyorum sizce nedir ne yapmalıyım veya düşükten sonra ne kadar süre sonra hamile kalanlar var ve eğer bu adet kanaması isen yumurtlama zamanım ne zaman

ya tamam görsel atılır da bu kadar da atılmaz biraz edep ya ped daha külota takılı. bari resimli diye belirtin konu başlığına o zaman girmeyiz biz de konuya

Tamamda ne kadar zor durumda olduğum için görsel attım keyfinden atmadım cevap vercek olan arkadaşlar versin

Merhbalar merhabalar ben 17 Kasım'da düşük yaptım 8 Aralık'ta doktora gittiğimde muayene oldum ve yumurtalıklarım bana 2-3 gün içerisinde çatlayacağını söyledi ben o zaman ilişkide bulunduk korunmadık doktoruna kornun eserini herhangi hiçbir şey söylemedi bu dün 21 Aralık'ta böyle bir kanamam oldu ama adet kanaması mı yoksa yerleşmek kanaması mı bilmiyorum sizce nedir ne yapmalıyım veya düşükten sonra ne kadar süre sonra hamile kalanlar var ve eğer bu adet kanaması isen yumurtlama zamanım ne zaman
Bende 19 kasımda düşük yaptım. Bi kere leke gördüm bende bir daha leke görmedim. Adette olmadım. Bende senin gibi bekliyorum 😅

Ben adet oldum o kanamadan sonra

Aslında olsanız sizde rahatlarsıniz belirsizlik çok zor gerçekten. İnslalh diğer ay hamile oluruz peki siz yumurtlama hesaplama biliyor musunuz adetten sonra

Aslında olsanız sizde rahatlarsıniz belirsizlik çok zor gerçekten. İnslalh diğer ay hamile oluruz peki siz yumurtlama hesaplama biliyor musunuz adetten sonra
Yok akıntıma bakıyorm yoğun beyazsa ordan anlıyorum. Ya da yumurtlama testleri var ordan bakıyordum bir ara

Anladım sizin doktorunuz peki işte bir kaç yasaklma hamile kalma vs dedim bana hicbirsey demddi 1.5 aylık gebelikti benimki kendi düşük oldu kürtaj olmadı düşükten sonra ilk adet oldum bakalım diğer ay hamile olurum insalalh

Anladım sizin doktorunuz peki işte bir kaç yasaklma hamile kalma vs dedim bana hicbirsey demddi 1.5 aylık gebelikti benimki kendi düşük oldu kürtaj olmadı düşükten sonra ilk adet oldum bakalım diğer ay hamile olurum insalalh
Yok demedi.inşalah en yakın zamanda hamile kalırsın canım sağlıklı bir şekilde 🙏 bende çok istiyorum o yüzden korunmuyorum

Amin insalalh su mübarek günlerde dualarımız kabul olur🌸

Back
X