Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası histeroskopi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lalaland066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
176
120
53
36
Merhabalar, düşük sonrası rahimde parca kaldığı için histeroskopi oldum.. pesinden 1 hafta adet gibi kanamam oldu.. Bi sonraki adete kadar korunacagim. Sonrada bebek için denemelere başlayayım diyorum.. erken mi olur sizce? Histeroskopiden 1.5 ay sonra düşükten 3 ay sonra oluyor..
Tabi bu süreçte doktora gidicem ama her doktor farklı fikirde. Kime inancam şaşıyorum .

Merhabalar, düşük sonrası rahimde parca kaldığı için histeroskopi oldum.. pesinden 1 hafta adet gibi kanamam oldu.. Bi sonraki adete kadar korunacagim. Sonrada bebek için denemelere başlayayım diyorum.. erken mi olur sizce? Histeroskopiden 1.5 ay sonra düşükten 3 ay sonra oluyor..
Tabi bu süreçte doktora gidicem ama her doktor farklı fikirde. Kime inancam şaşıyorum .
İşlemi kim yaptıysa ona göre hareket edin. Bi hastanın durumunu en iyi kendi doktoru bilir

Canım görüyorum ki hamilesin. İşlemden sonra hemen denedin o zaman?

Ne kadar sonra korunmayı bıraktınız acaba histeroskopi dem

Histereskopi sonrası 3 4 gün kanama oldu. Bi 25 gün sonra filan adet oldum.. o adetten sonra korunmadım canim..o ayda nasip oldu zaten
Merhaba bende histereskopi sonrası 2.ay korunmadım adet günümü geçerse test yapacağım. Umudum yok ama kendimden.

Sizin başka herhangi bir sıkıntı var mıydı? Yani gebelik histereskopi sonrası oluştuğuna göre başka sorun yok gibi geldi banada sormak istedim.

Merhaba ben 4 gün önce histeroskopi oldum sadece rahim içi yıkandı kanamam fln yok temiz cıktı hersey 2 3 gune yumurtlama gunum siz hemen histeroskopi sonrası mı gebe kaldınkz kac gun sonra kaldınız acaba
Histereskopi sonrası korundum. 3 hafta sonra Adet oldum. Akabinde yunurtlamayi değerlendirdim gebe kaldimm

Merhaba bende histereskopi sonrası 2.ay korunmadım adet günümü geçerse test yapacağım. Umudum yok ama kendimden.

Sizin başka herhangi bir sıkıntı var mıydı? Yani gebelik histereskopi sonrası oluştuğuna göre başka sorun yok gibi geldi banada sormak istedim.
Sperm problemi vardı onun icin de promen k kullanıyordu eşim.. çok şükür gebelik oldu

Ben de histereskoi sonrası ilk ay negatif malesef rengl oldum. Şimdi ikinci ay denemeye geçeceğiz.

Back
X