- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 53
- 36
- Konu Sahibi Lalaland066
-
İşlemi kim yaptıysa ona göre hareket edin. Bi hastanın durumunu en iyi kendi doktoru bilirMerhabalar, düşük sonrası rahimde parca kaldığı için histeroskopi oldum.. pesinden 1 hafta adet gibi kanamam oldu.. Bi sonraki adete kadar korunacagim. Sonrada bebek için denemelere başlayayım diyorum.. erken mi olur sizce? Histeroskopiden 1.5 ay sonra düşükten 3 ay sonra oluyor..
Tabi bu süreçte doktora gidicem ama her doktor farklı fikirde. Kime inancam şaşıyorum .
Gidicem doktora bi sonraki adeti olayım da canımİşlemi kim yaptıysa ona göre hareket edin. Bi hastanın durumunu en iyi kendi doktoru bilir
Canım görüyorum ki hamilesin. İşlemden sonra hemen denedin o zaman?Merhabalar, düşük sonrası rahimde parca kaldığı için histeroskopi oldum.. pesinden 1 hafta adet gibi kanamam oldu.. Bi sonraki adete kadar korunacagim. Sonrada bebek için denemelere başlayayım diyorum.. erken mi olur sizce? Histeroskopiden 1.5 ay sonra düşükten 3 ay sonra oluyor..
Tabi bu süreçte doktora gidicem ama her doktor farklı fikirde. Kime inancam şaşıyorum .
Daha önce hiç gebelik yaşamışmıydın?
Evet 1 kaybım var. Işte onda parca kalmış. Onu da histereskopi ile aldılarDaha önce hiç gebelik yaşamışmıydın?
Ne kadar sonra korunmayı bıraktınız acaba histeroskopi demMerhabalar, düşük sonrası rahimde parca kaldığı için histeroskopi oldum.. pesinden 1 hafta adet gibi kanamam oldu.. Bi sonraki adete kadar korunacagim. Sonrada bebek için denemelere başlayayım diyorum.. erken mi olur sizce? Histeroskopiden 1.5 ay sonra düşükten 3 ay sonra oluyor..
Histereskopi sonrası 3 4 gün kanama oldu. Bi 25 gün sonra filan adet oldum.. o adetten sonra korunmadım canim..o ayda nasip oldu zatenNe kadar sonra korunmayı bıraktınız acaba histeroskopi dem
Merhaba ben 4 gün önce histeroskopi oldum sadece rahim içi yıkandı kanamam fln yok temiz cıktı hersey 2 3 gune yumurtlama gunum siz hemen histeroskopi sonrası mı gebe kaldınkz kac gun sonra kaldınız acaba
Merhaba bende histereskopi sonrası 2.ay korunmadım adet günümü geçerse test yapacağım. Umudum yok ama kendimden.Histereskopi sonrası 3 4 gün kanama oldu. Bi 25 gün sonra filan adet oldum.. o adetten sonra korunmadım canim..o ayda nasip oldu zaten
Histereskopi sonrası korundum. 3 hafta sonra Adet oldum. Akabinde yunurtlamayi değerlendirdim gebe kaldimmMerhaba ben 4 gün önce histeroskopi oldum sadece rahim içi yıkandı kanamam fln yok temiz cıktı hersey 2 3 gune yumurtlama gunum siz hemen histeroskopi sonrası mı gebe kaldınkz kac gun sonra kaldınız acaba
Sperm problemi vardı onun icin de promen k kullanıyordu eşim.. çok şükür gebelik olduMerhaba bende histereskopi sonrası 2.ay korunmadım adet günümü geçerse test yapacağım. Umudum yok ama kendimden.
Sizin başka herhangi bir sıkıntı var mıydı? Yani gebelik histereskopi sonrası oluştuğuna göre başka sorun yok gibi geldi banada sormak istedim.
Çok sevindim adınıza. Allah devamını getirsin İnşallahSperm problemi vardı onun icin de promen k kullanıyordu eşim.. çok şükür gebelik oldu
Ah insallahÇok sevindim adınıza. Allah devamını getirsin İnşallah
Teşekkür ederim çookHistereskopi sonrası korundum. 3 hafta sonra Adet oldum. Akabinde yunurtlamayi değerlendirdim gebe kaldimm
Ben de histereskoi sonrası ilk ay negatif malesef rengl oldum. Şimdi ikinci ay denemeye geçeceğiz.Merhaba bende histereskopi sonrası 2.ay korunmadım adet günümü geçerse test yapacağım. Umudum yok ama kendimden.
Sizin başka herhangi bir sıkıntı var mıydı? Yani gebelik histereskopi sonrası oluştuğuna göre başka sorun yok gibi geldi banada sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?