Düşük sonrası ilk ay hamile olanlar

Su anda hamilemisiniz belirtileri paylasirmisiniz
Benim kendiliğinden düşmedi kürtaj olmam gerekti doktorlar bunu da düşük sayıyorlar, sadece ilk gün adet ağrım oldu sonrasında geçti. Kürtajdan sonra da adet olmadan hamile kaldım şu an hamileyim önceki gebeliğimle aynıydı belirtilerim o yüzden test bile yapmadan anlamıştım. Şimdi baya geçti üzerinden ama 5. Haftadan sonra mide bulantım başladı ve göğsümde elektrik çarpması hissi oluyordu, ilk belirtilerim bunlardı.

Ben 2 kasimda 7 haftada kendiliğinden düşük yaşadım geç dollenmeydi haftasına göre küçük olduğu için evde düşük yaptim kürtaj olmadim kontrole gittim temizlenmisti parca yoktu bende adet olmadan hamile olduğumu öğrendim. Ama öyle bir ümidim yoktu tahminim 25 ve 26 yine geç dollenme ile hamile kalmış olabilirim.gecikmeden 2 ve 4 gün sonra idrarda negatif cikti 5 gün çok silik çıkınca kan verdim 29 cikti ama bir önceki gebelik boş gebelik mi normal gebelik mi bilmeden düşürdüm simdi kasik ağrıları var ara ara ve hafif cok şiddetli degil o yüzden hem düşük korkusu var hemde normal olan bu yerleşme ağrısını hissetmek mi diye düşünüp duruyorum

Ben 2 kasimda 7 haftada kendiliğinden düşük yaşadım geç dollenmeydi haftasına göre küçük olduğu için evde düşük yaptim kürtaj olmadim kontrole gittim temizlenmisti parca yoktu bende adet olmadan hamile olduğumu öğrendim. Ama öyle bir ümidim yoktu tahminim 25 ve 26 yine geç dollenme ile hamile kalmış olabilirim.gecikmeden 2 ve 4 gün sonra idrarda negatif cikti 5 gün çok silik çıkınca kan verdim 29 cikti ama bir önceki gebelik boş gebelik mi normal gebelik mi bilmeden düşürdüm simdi kasik ağrıları var ara ara ve hafif cok şiddetli degil o yüzden hem düşük korkusu var hemde normal olan bu yerleşme ağrısını hissetmek mi diye düşünüp duruyorum
Etiket yapmadığınız için mesajınızı görmedim. Bende adet olmadan 35. Gün(beklenen adetin 4gğn gecikmesiyle falan) silik çizgiyle öğrendim betam 51di çok şükür güzel arttı sağlıklı ilerliyor şu an. Kasık ağrıları ilk başlarda bende de oluyordu şu an durumunuz nedir tekrar kan falan verdiniz mi

Merhaba; Düşük sonrası regl olmadan hamile olanlar var mı?
Ben düşük yaptım 8hagrada kalbi durdu.ilaçla düşük yaptım 12 gün önce.akıntılar kesildi. Hamile kalmaktan korkuyorum aynı şeyi yaşamalı istemiyorum

Back
X