Dusuk sonrasi ovulasyon testi

Sabah ada

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
268
65
13
40
24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi?

Eklentiler

• 20250511_193447.webp
    20250511_193447.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 51
24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi?
Valla kuzum bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve biter bitmez ovulasyonla başladım 29. Gün pik gördüm şimdi adeti bekliyorum bakalım oluyor mu diye

Valla kuzum bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve biter bitmez ovulasyonla başladım 29. Gün pik gördüm şimdi adeti bekliyorum bakalım oluyor mu diye
Şunu anladım o kalp atışını duyana kadar hamile değilmiş gibi hissetmek gerekiyormuş.
Psikolojik yıkımı kötü oluyor çünkü💐

Bende adet biter bitmez ovulasyon testine başladım da geçen ay 7. Günde pik olmuştu bu sefer olmadı bi bakar mısınız
Her ay aynı günlerde olmuyoruz zaten. Değişiyor.. testi yapmaya devam edin

Back
X