Düşük sonrası sancı

Asinam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
34
12
8
İstanbul
Arkadaşlar dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sona erdi. Doktorum rahüm temiz parça kalmamış dedi ama arada sancım oluyor. Var mıdır aynı şeyi yaşayanlar. Süreçle ilgili bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. Daha düne kadar kanamalı gebeliği araştırıp meleğim kalsın diye dua ediyordum. Bugün açtığım konuya bak. Nasip en güzel ihtimalmiş.

Öncelikle geçmiş olsun, bende 8 haftalikken düşük yapmıştım, evde düşürdüm ama yine de kürtaj yaptılar, içimi temizlemek için, istersen bir doktora daha görün, ağrı oluyor, vücut unutmuyor hemen ne yazık ki ama canını hiç sıkma, ben 3 ay ara verip yine denemeye başladım ve hamileyim, pozitif yaklaşım en önemlisi, inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla hamilelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsın:)

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun cok uzuldum.mevlqm ins en kisa zamanda bu guzel duyguyu tekrar nasip eder. Canim agrilarin olmasi cok normal.bende 2.ayda dusuk yaptim,doktorum da ayni seyi soylemisti bana kontrolde hersey temiz cikti.kurtaj felan olmadim. AMA bana agrilarin olunca agri kesici al demisti.oyuzden agri kesici ociyordum agrim oldugunda. Cok sukur mevlam yine nasip etti.hic kafana felan takma mevlam ins sana da nasip eder

Merhabalar bende sizinle aynı zamanlarda düşük yaptım ilk hafta metiler verdi doktor ağrı yapar demişti ağrı ve kanamam oldu. sonra azaldı 20 aralıkta düşük yaptım bu pazartesi de kontrole gittim ultrasonda temiz dedi.doktor 10.gün bügün az ağrım var ve sabahtan beri kanamam arttı sanki anlamadım sizde de böyle mi oldu inşallah parça kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…