• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük sonrası tekrar gebelik düşüncesi

sunflower16

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
83
67
613
İstanbul
Herkese merhaba, nisan ayında kalbinin oluşmaması nedeniyle bir kürtaj geçirdim. o günden sonra da ilk gebelik olmasına rağmen tüm genetik testleri yaptırmak istedim. sonuçlar bu süreçte çıktı, doktorumuz bir sorun olmadığını söyledi ama "MTHFR 1298 A>C Polimorfizmi- Heterozigot" şeklinde bir rapor var. doktorum sorun değil demesine rağmen araştırdığımda bunun kan pıhtılaşmasıyla ilgili olduğunu görüyorum. böyle bir süreçten geçen veya bilgisi olan var mı? yeniden denemek istiyorum ama korkuyorum da.

merhaba, bende nisan ayında 11 haftalık bebegimi kalp durması sebebiyle kaybettim ve kürtaj oldum. bizde tüm testleri yaptırdık ve bende de aynı gen heterezigot cıktı. genetik doktoru bunun kan pıhtılaşmasına etken olmadıgını söyledi. daha sonrasında 2-3 kadın dogum uzmanına göründüm hepsi aynı şeyi söyledi. bunun kan pıhtılaşması yapmayacagına bu yüzden bebegimizi kaybetmediğimize dair. ama su an yeniden gebeyim kalp atısı duyana kadar hap kullandım, bu cumartesi de iğneye baslayacagız ama doktorum ısrarla bunun yalnızca bir önlem oldugunu söyledi. umarım size yardımcı olabilir.

merhaba, bende nisan ayında 11 haftalık bebegimi kalp durması sebebiyle kaybettim ve kürtaj oldum. bizde tüm testleri yaptırdık ve bende de aynı gen heterezigot cıktı. genetik doktoru bunun kan pıhtılaşmasına etken olmadıgını söyledi. daha sonrasında 2-3 kadın dogum uzmanına göründüm hepsi aynı şeyi söyledi. bunun kan pıhtılaşması yapmayacagına bu yüzden bebegimizi kaybetmediğimize dair. ama su an yeniden gebeyim kalp atısı duyana kadar hap kullandım, bu cumartesi de iğneye baslayacagız ama doktorum ısrarla bunun yalnızca bir önlem oldugunu söyledi. umarım size yardımcı olabilir.
Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 😌🤲🏻 düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız acaba,

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 😌🤲🏻 düşükten kaç ay sonra hamile kaldınıcok teşekkür
amin cok teşekkürler. düşükten 2 ay sonra hamile kaldım ama o kimyasal oldu maalesef, o kimyasaldan 2 ay sonra tekrar hamileyim :)

Bende haziran ayında 14 haftalık oğlumu, suyum gelmesiyle düşük yaptım, oğlumda bir sorun yoktu, son ana kadar kalbi atıyot ve hareketliydi ama nasip olmadı, meleğimm 🫶🏻
Aklımda çok soru olunca bu sitede buldum kendimi, benim bebeğim tüp bebek öncesi bir bebekti, kendiliğinden hamile kaldım ama tekrar kalabilecek miyim korkusu var 🤕

Back
X