- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Maalesef ki kuruma çizgisiHerkes mi uyudu anacim
Günaydın valla ben göremedim bir de normal halini cekip atar mısın?Gunaydin kizlar yorum yapcak yok mu
Kuzucum isyerindeyim zaten kuruma cizgisi de cikmistir iyiceGünaydın valla ben göremedim bir de normal halini cekip atar mısın?
gunaydin muyittinimm isyerindeyim tatlim aksam atayim testin fotografini bugun yine yaparim durmam benGünaydın sade halini atar misin böyle belli olmuyor hem geceden beri varsa koyulasmistir
Allah esirgesin beeee inşallah hayırlısıyla olur sıkma canını moral önemligunaydin muyittinimm isyerindeyim tatlim aksam atayim testin fotografini bugun yine yaparim durmam benkirmizilari gorene kadar acaba derim test yaparim ondan sonrada buda mi gol degil der totomu yayar yatarim
Dun eve gittim test yatak odasindaydi sonra kayiplara karisti onu bulamadim ama yeni test yaptim onda da bisey cikmadi anlayacagin bana orta parmagi cektiAllah esirgesin beeee inşallah hayırlısıyla olur sıkma canını moral önemlinaptin
Memitona sağlık pat diye olurDun eve gittim test yatak odasindaydi sonra kayiplara karisti onu bulamadim ama yeni test yaptim onda da bisey cikmadi anlayacagin bana orta parmagi cekti
Bence memitodan olmuyo buyuk olunca dikkat dagitiyoMemitona sağlık pat diye olur
Yok tatlim bende sonradan goremedimCanım ben göremedim ama kan ver istersen
Oha goruyorum asko normal seklini atsana
Belli olmuyo ki kamera daOha goruyorum asko normal seklini atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?