- Konu Sahibi everythingwillbegreat
Kizlar merak ediyorum dusukten sonra yeniden, ne zaman hamile kaldiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üç düşük yaşadım ve üçününde arası üç dört ay kadar o yüzden bence geç bir düşükse en az altı ay beklemelisin RABBİM yar ve yardımcın olsun![]()
bende tam ayni konuyla ilgili konu acicaktim...bende temmuzda kimyasal gebelik yasadim ve hala hamile kalamadimama genelde cogu hemen hamile kaliyor...
Ben düsükten tam bir sene sonra aynı gun hamile oldugumu ögrendim su an 9+1 deyim ama cok korkuyorum birsey olursa diye((((((((((
iyi geceler kızlar bende bu ayın 12 de düşük yaptım henüz yumurtlama gününe göre 4 haftalık sata göre 6 hftalıktı......kanamam bitti 1 adet olduktan sonra hemen istiyorum inşallah fazla beklemem
meraba arkadaslar ben dorttane dusuk yaptım sorun arastırdıgımızda kan pırtılasması ıle romotolojık hastalık cıktı en son dusugumu kurban bayramının 1. gunu yapmıstım suan gene hamıleyım bu sefer doktorum ıstedıgı ıcın oldu frexsiparin 0.3 prednol pregestan ve folıbol kullanıyorum ınsallah tekar yasamam aynı seylerı aranızda benımle aynı durumda olan var mı
uamrim canim
hatirliyorum seni baska topiclerden
ben de bir ay korundum ve bu ay basladim yeniden
bakalim bata 3 kaldi
Ben düsükten tam bir sene sonra aynı gun hamile oldugumu ögrendim su an 9+1 deyim ama cok korkuyorum birsey olursa diye((((((((((
gözün AYDIN CANIM, bende düsük yapali 6ay oldu ama hala hamile kalamadim, insallah busefer kucagina alirsin...nasil dayandin bir sene..valla benim moralim okadar bozukki napicagimi bilmiyorum, gerci elimdende bisey gelmiyor ama(