Düşük sonrası yumurtlama ve hamilelik

pinotaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
17
2
1
43
1 subatta erken dusuk teshisi kondu.
Henuz kanamam lekelenmem yok.Yumurtlama zamanım ne zaman olur?
Dusuk sonrası hemen hamile kalmak istiyorum,ovulasyon testlerinin bu donemde faydası olur mu?

canım hele bir düşük olsun rahmin kendini toparlasın öyle düşün bunları

Dusuk sebebiyle kanama oldugunda bunu adetin 1. Gunu mu sayıp buna gore mi hamilelik planlamak lazm.

Dusuk sebebiyle kanama oldugunda bunu adetin 1. Gunu mu sayıp buna gore mi hamil
1 subatta erken dusuk teshisi kondu.
Henuz kanamam lekelenmem yok.Yumurtlama zamanım ne zaman olur?
Dusuk sonrası hemen hamile kalmak istiyorum,ovulasyon testlerinin bu donemde faydası olur mu?
Geçmiş olsun kanama düşük teşhisinden 2 gün sonra başladı benim. Kanamanın başladığı günden bugüne 38 gün geçti henüz adet olamadım. Doktor tekrar hamilelik için ilk adet dönemini atlatmamı söyledi. Bekliyorum hala :(

Bana dusuk nedeniyle olusan kanamanın regl gununun ilk gunu olarak sayılacağını ve
kanlanma bitince ovulasyon test takibiyle gebelik planlayabilecegimi belirtti

Dusuk gerceklestimi. Ayni durumda bende varim. Ultrason da supheli goruntu sonrasi beta testi cikan sonuc 801.dusuk olmali ihtimali yuksek.sagliksiz gelisen gebelik.
Bende aynı durumdayım yavas yukselen hcg kese rahım de görünse de sağlıksız olduğu kesin dr evde düşükle atanıleceğimi söledi kahve lekenme ardından kırmızı lekelenme devam edio ne kadar sürecek bilen var mı bu süreçte duş falan alamıyor muyuz acaba

Bende aynı durumdayım yavas yukselen hcg kese rahım de görünse de sağlıksız olduğu kesin dr evde düşükle atanıleceğimi söledi kahve lekenme ardından kırmızı lekelenme devam edio ne kadar sürecek bilen var mı bu süreçte duş falan alamıyor muyuz acaba
Geçmiş olsun sizede. Surec degisim gosterir diye dusunuyorum. Dus almakta sikintinti yok. Labroskopi veya kurtajla sonuclanan bir surecde degilsin
Doktor kontrolünü ihmal etme. Betahcg ni tekrar ister diye düşünüyorum

Back
X