- 17 Şubat 2015
- 19
- 9
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzme kendni basta. Düşük oluyorsa sevnmelisin. Bende geçtiğimiz yaz az bi kanama gecrdm düşük yapmisin parça kalmış kürtaj dediler. Başka doktorda aynısını deyince kürtaj oldum. Doktorum sevnmelisin bile çünkü kromozom bozukluğundan vücudun yanlış bir gebeliği kabul etmeyip reddetti sukret demişti. Ve sana moral olsun 3.ayda tekrar hamileydim şükür. Moralini yüksek tut yeter. .ama başka doktor a da bi muayene ol. Benm basit bi pihti kanla düştü. Arkadasmn günlerce kanaması oldu progesteron ilaç kullandı dinlendi falan geçti. Dua Et hayırlısı neyse o olsunArkadaslar 7 haftalik hamileyim kanamam oldu 5 gundur durmuyor doktora gittim dusuk oluyor dedi bana olac verdi parcalarini temizler duser diye bana Bebegin sagliksiz kesesi oncekinden kuculmus dusecek diyor cok dusunceliyim napmam gerekiyor bilgi veren yokmu:'(
Üzme kendni basta. Düşük oluyorsa sevnmelisin. Bende geçtiğimiz yaz az bi kanama gecrdm düşük yapmisin parça kalmış kürtaj dediler. Başka doktorda aynısını deyince kürtaj oldum. Doktorum sevnmelisin bile çünkü kromozom bozukluğundan vücudun yanlış bir gebeliği kabul etmeyip reddetti sukret demişti. Ve sana moral olsun 3.ayda tekrar hamileydim şükür. Moralini yüksek tut yeter. .ama başka doktor a da bi muayene ol. Benm basit bi pihti kanla düştü. Arkadasmn günlerce kanaması oldu progesteron ilaç kullandı dinlendi falan geçti. Dua Et hayırlısı neyse o olsun
Benimde ayni seyi soylicek gibi geliyor baska doktorda ama yinede bi muayene olucam icim rahat olsun en azindan canmÜzme kendni basta. Düşük oluyorsa sevnmelisin. Bende geçtiğimiz yaz az bi kanama gecrdm düşük yapmisin parça kalmış kürtaj dediler. Başka doktorda aynısını deyince kürtaj oldum. Doktorum sevnmelisin bile çünkü kromozom bozukluğundan vücudun yanlış bir gebeliği kabul etmeyip reddetti sukret demişti. Ve sana moral olsun 3.ayda tekrar hamileydim şükür. Moralini yüksek tut yeter. .ama başka doktor a da bi muayene ol. Benm basit bi pihti kanla düştü. Arkadasmn günlerce kanaması oldu progesteron ilaç kullandı dinlendi falan geçti. Dua Et hayırlısı neyse o olsun
Doktorda ayni seyi diyo tutunacagi varsa kendi tutunur gelismeye baslar dedi 3 tane asi oldum tutunamamis dusecek dedi hayirlisi artik gercekten belki yanlis gebelik olduğu icin izin vermiyodur rabbim ne eylerse guzel eylesin:)böyle durumlarda miktara bakıyorlar.benim sadece lekelenme gibiydi.ve ilaçla durdu.meğer sağlıksız bi gelişiş.hani vücut sağlıksız bebeği atma eğilimindeymiş ya öle bişidir belkide.tabi geneli deil.
hakkında hayırlısı.tutunacağı varsa zaten kanaman durur.Rabbim gönlüne göre versin
Malesef canim dinlenmek gerek baskada yapcak biseyin yok. Gecmis olsun..Merhaba, öncelikle düşük yapan veya düşük tehditi olan herkese geçmiş olsun diliyorum. Düşük tehditi yaşayan biride benim malesef 2.5 yaşında kızım var ve 7 haftalık hamileyim önceden hiç böyle bişey yaşamamıştım ilk gebeliğimde herşey olumluydu bu seferkinde dün doktorum kan pıhtılaşması gördü bebek haftasıyla uyumlu kalp atışını duyduk ama neden böyle bi pıhtılaşma oldu anlamadım bu sefer ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum kanamam hiç olmadı daha ama çok tedirginim. İstihrahat etmem gerekiyormuş 2.5 yaşındaki kızımla nasıl dinlenebilirimki yardımcı kimse yok çevremde.. İnşallah sıkıntı yaşamam extra uygulayabileceğim birşey yok sanırım değilmi ilaç ve dinlenmek dışında ?
Malesef canim dinlenmek gerek baskada yapcak biseyin yok. Gecmis olsun..
AmiinnnnnnnSağol canım hayırlısı ozaman ne diyelim allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah