Düşük tehlikem var çiğ köfte yiyebilirmiyim

Düşük tehlikesine etkisi olacağını sanmıyorum ama hamilelikte çiğ et yenmediği için etsiz çiğ köfte yemelisiniz :)

Çiğ et her türlü sakıncalı gebelikte.

Evet biliyorum bulgurunda çiğ olması zararliymis
Kanama varsa tansiyonun yükselmemesi lazım. Yani ben böyle bir mantık kurdum
Saat 21.00’den sonra bir şey yememi de yasaklamıştı doktorum. Ay ben de diyetisyen gibi konuştum
Benim de hamileyken canım çok çekmişti, yemedim ama iki dürüm yiyeni de biliyorum

Azicik yenen, icilen hic bsy zarar veremez bu şekilde. Aksine cok canin isteyip yemediğin icin gereksiz yere canını skmaktansa, biraz yeyiver hic bsy olmaz. Ustune de bol su ic. Tuzsuz ayranla dengele olsun bitsin.

Aslında evet çok dikkat etmemiz lazım ama arada böyle kaçamaklardanda umuyorum ki bişey olmaz

Ben yemezdim, dusuk tehlikem olmadigi halde yemedim bu vb yiyecekleri ama siz bilirsiniz. Dusuk riskini arttirir mi bilmem ama hamilelikte insanlarin kedisini attigi su cok meshur toxoplasma cig etten ve salatadan bulasiyor asil

Ben yemezdim, dusuk tehlikem olmadigi halde yemedim bu vb yiyecekleri ama siz bilirsiniz. Dusuk riskini arttirir mi bilmem ama hamilelikte insanlarin kedisini attigi su cok meshur toxoplasma cig etten ve salatadan bulasiyor asil

Çiğ kofte dediği satin alınansa et konmasi yasak zaten. Etsizdir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…