- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi papatyahanim0
-
Etsiz yiyebilirsiniz. Çok masum geldi sorunuzDüşük tehlikem var canım çok aşırı istiyor yarım yada küçük bi dürüm çiğ köfte yesem bişey olurmu
Bence hazir satilanlara et konup konmadigini bilmiyor. Aydinlat bizi P papatyahanim0 , bilindik cigkoftecilerden alinan cigkofte mi?Oyle olup olmadigini kendisi de bilmiyor konu sahibi ve evet hazir satilanlara et konmasinin yasak oldugunu ben de biliyorum
Hanimefendi konu sahibinin neyi bilip neyi bilmedigi ya da sizin fikirleriniz beni pek ilgilendirmiyor. Ben konu sahibini kendi aklimca, fikrimce uyardim ve ciktim konudan. Beni neden alintilayip duruyorsunuzBence hazir satilanlara et konup konmadigini bilmiyor. Aydinlat bizi P papatyahanim0 , bilindik cigkoftecilerden alinan cigkofte mi?
Çok sakin ve icten bir şekilde konuyla ilgili yorum yaptim, o esnada da sizin yorumunuzu görünce yanlis yonlendirme yapmis olmamak icin konuyu çözmeye çalıştım. Yani herhangi bir garez veya problem yaratmaya calismadim. Gerginliğinizi anlayamadımHanimefendi konu sahibinin neyi bilip neyi bilmedigi ya da sizin fikirleriniz beni pek ilgilendirmiyor. Ben konu sahibini kendi aklimca, fikrimce uyardim ve ciktim konudan. Beni neden alintilayip duruyorsunuz
Gergin degilim, yazdiklarimi dumduz bir ses tonuyla okuyun lutfenÇok sakin ve icten bir şekilde konuyla ilgili yorum yaptim, o esnada da sizin yorumunuzu görünce yanlis yonlendirme yapmis olmamak icin konuyu çözmeye çalıştım. Yani herhangi bir garez veya problem yaratmaya calismadim. Gerginliğinizi anlayamadımkusura bakmayın, bu durumun sizde rahatsızlık yaratacağı aklimin ucundan bile geçmedi
Sakin okudum ama hic ummadığım bir zamanda duvara toslamis hissettim kendimi anlamadim ne dedim ben acaba diye geri dönüp okudumGergin degilim, yazdiklarimi dumduz bir ses tonuyla okuyun lutfenHani sakin sakin beni ilgilendirmiyor tadinda.
Neticede etsizse bile disardan alinan her gidada bir dunya pislik olacagi gercegi var bu arada. Cani istese de yemezse olmez bana gore. Bu aserme muhabbeti bi tek bizde var heralde ama istenen bir yiyecek yenmeyince bebelere hicbir sey olmuyor; test ettim onayliyorum ben
Bence hazir satilanlara et konup konmadigini bilmiyor. Aydinlat bizi P papatyahanim0 , bilindik cigkoftecilerden alinan cigkofte
Büyük ihtimalle et konmuyor bulyon denilen tabletlerden konuluyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem yinedeÇiğ kofte dediği satin alınansa et konmasi yasak zaten. Etsizdir o
Bacim sen bu çiğköfteyi nerden aldın, markalı klasik cigkoftecilerden degil miBüyük ihtimalle et konmuyor bulyon denilen tabletlerden konuluyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem yinede
Vallaha ben almadım kayinvalidem almış masanın üstündeydi hic sorgusuz soğalsiz yedimBacim sen bu çiğköfteyi nerden aldın, markalı klasik cigkoftecilerden degil mi
Afiyet olsun, etli bulmak zor zaten, etsizdir o, kayınvalidene de sorarsin bi nerden aldi diye icin rahatlar daha daVallaha ben almadım kayinvalidem almış masanın üstündeydi hic sorgusuz soğalsiz yedim
Çok teşekkür ederim hayırlı geceler sağlıklı günlerAfiyet olsun, etli bulmak zor zaten, etsizdir o, kayınvalidene de sorarsin bi nerden aldi diye icin rahatlar daha daiyi geceler
Teşekkür ederim sağolunYa başlığı görünce kahkaha attım. Çok tatlısınızAfiyet bal şeker olsun madem, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
İnşallah bişey olmazEtli etsiz bilmem de. Saatlerce tezgahta beklemiş ürün yeterince bakteri olusturmuştur yememeniz gerekecek kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?