düşük tehlikem var yardım

nmtduru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
14
0
86
40
Kırklareli
Arkadaşlarrr 17.ocak.2008 De Bozulmuş Gebelikten Dolayi Keseyi Aldilar. 14 Nisanda 6 Haftalik Hamile Olduğumu öğrendim Yani Kese Alindiktan 2ay Sonra Tekrar Hamileyim Doktorda Test Sonuç Lari Iyi çikti Allha şükürler şimdilik Iyi Gidiyor Progestan Ve Folicplas Verdiler Arkadaşlar B,i Bilgisi Olan Varmi Msj Bekliyorum Lütfen.bide Ocak Ayinda Kalma 6 Adet Jirone Jel Var Onlari Kullansam Olurmuu şimdi Kanamam Yok Ama,inşallah Sağlikli Sihatli Gecer Allhin Izni Ile Bu Sefer Hamişliğim

Son düzenleme:
canım doktor hastaneye yatırmadımı normalde senin hastaneye yatman lazım inş. kötü bişey olmaz canımm

teşekür ederim canım doktor yatırmak istedi ama eşim askeri personel görevde idi 4 yaşında oğlum var oyüzden yatmadım doktor ozaman evde yat bol bol dinlen dedi
şimdi annem geleçek onu bekilyorum eşim izine ayrıldı

Yatman gerekiyoryasakkelime
Ben de düşük tehlikesi geçirdim hiç bir şeyi gözüm görmedi.
Bende folik aist,crinone jel kullanıyorum 3.ayımda olduğum halde.
Hastanede iyiki yatmışım dedim.O kasık sancısı insanın hayatını alt üst eden bir sancı.Serum takviyesi ve iğne sayesinde biraz daha rahatladım.
Evde ne kadar yatsan da hastanedeki gibi olmuyor...:1hug:

canım çok geçmiş olsun sana bende aynı senin gibi düşük tehlikesi yaşadım ilk hamileleiğimde hiç bir sorunum yoktu ama ikinci hamileleğim çok problemli geçti.bende senin gibi kanama oldum ama benim hem iç kanamam hem dış kanamam vardı ama çok şükür kü bişe olmadı ama ben devamlı yattım sende çok dikkat et iş yapma devamlı istirat et inşallah bişe olmaz ve sakın moralini bozma moral çok önemli...

arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve 1 haftadır sürekli kanamam oluyor
aşırı sancı bacaklarımda kasıklarım ve belime çıkıyor ilk başta kahve rengli parça parça kanama vardı sonra kırmızı normal kanamaya döndü ve hala devam ediyor günde 2 şerden 3 kez yani 6 adet progestan içiyorum ve bide cirone jel kulanıyorum doktor verdi 3 gün sonra kontrole gitçem ilk çoçuğumda hiç bir sorun yaşamamıştım inşallah bu bebişimde kurtulur bir bilgisi olan varsa bana akıl versin

canim bendede olmustu kanamam cok siddetli degildi ama hep az az geliyordu ultrasonda kese gözükmedi sonra malesef dis gebelikten ameliyat oldum agrim kötüydü sanki icimde bisey varmis gibi hareket ettikce aciyordu megersem o kanmis icimde birikmis bu sekilde olursa agrin bence hemen hastaneye git canim ins. sende hersey yolundadir bazi hamilelikte kanamalar normal oluyormus sen moralini bozma herseyin hayirlisi ins. :teselli: :teselli:

teşekkürler canım sanada geçiş olsun yaşadıklarından dolayı, hastaneye gidiyoruz ama ilgilenmiyorlar çarşamba günü özele gideçez kontrole bu gün sancı ve kanamam azaldı ama kahvergi rakli sıvı geliyor az bişey açaqba cirone jel den dolayımı

sağol ilgilendiğin için tam 8 gündür yatıyorum progestan ve cirone jel kullanıyorum, bu gün kanamam cok azaldı ve kahve rakli az sıvı geliyor parça gibi ama ufak açaba jel den dolayımı çanım sendede oldumu

sağol çanım ilgilen diğin için. tam 8 gündür yatıyorum progestan ve cirone jel kullanıyorum ve kan hapı tabi, bugün kanamam çok azaldı yok gibi ama kahverenkli bi akın tı oluyor az bişey açaba jelden dolayımı sende olmuşmuydu?????????? bide hastanede kaç gün yattın nekadar serum yedin?

canım geçmış olsun bol bol dınlen hıc kalkma kanaman artarsa doktora gıt muhakak..

dılerım melegını sag salım kucagına alırsın

arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ve 1 haftadır sürekli kanamam oluyor
aşırı sancı bacaklarımda kasıklarım ve belime çıkıyor ilk başta kahve rengli parça parça kanama vardı sonra kırmızı normal kanamaya döndü ve hala devam ediyor günde 2 şerden 3 kez yani 6 adet progestan içiyorum ve bide cirone jel kulanıyorum doktor verdi 3 gün sonra kontrole gitçem ilk çoçuğumda hiç bir sorun yaşamamıştım inşallah bu bebişimde kurtulur bir bilgisi olan varsa bana akıl versin

İnşallah bi sorun çıkmadan, bebeğine kavuşursun canım.Allah şifa versin bebeğini bağışlasın sana..

canım özelden de sana msj yazdım bilgin olsun:1hug:
parça bende de geliyordu ilk zamanlar rahim ihtiyacından fazlasını atıyor demişti doktorum..sen ne zamanlar sürüyorsun crinone nu.bana doktorum sabahları sürmemi önerdi.yürüdkçe daha iyi emer dedi.
çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasılsın peki?

canım sen özele gidiyormuydun ultrason la takib yabtınızmı şimdi bana öyle diyorlar bide hastanede yattınmı kasıklarında cok ağrı oldumu
teşekkürler

:teselli:canım çok geçmiş olsun.hayatım rahim ağzında açıklık olmasın iice baktır ilk aylarda bendede oluyordu baya dr gezdim sonra rahim ağzının açık olduğunu dikiş atılması gerektiğini söyledi dr.atıldıda sonra normal hamilelik yaşadım.allah tamamına erdirsin canım.

QUOTE=nmtduru38;1875517]Arkadaşlarrr 17.ocak.2008 De Bozulmuş Gebelikten Dolayi Keseyi Aldilar. 14 Nisanda 6 Haftalik Hamile Olduğumu öğrendim Yani Kese Alindiktan 2ay Sonra Tekrar Hamileyim Doktorda Test Sonuç Lari Iyi çikti Allha şükürler şimdilik Iyi Gidiyor Progestan Ve Folicplas Verdiler Arkadaşlar B,i Bilgisi Olan Varmi Msj Bekliyorum Lütfen.bide Ocak Ayinda Kalma 6 Adet Jirone Jel Var Onlari Kullansam Olurmuu şimdi Kanamam Yok Ama,inşallah Sağlikli Sihatli Gecer Allhin Izni Ile Bu Sefer Hamişliğim[/QUOTE]

bebişi annesine nazlanıyor biraz demekki
canım benim arkadaşımda da vardı aynı durum yataktan hiç kalkmadı şimdi oğluyla oyunlar oynuyorlar
herşey yolunda gider umarım bu durumu bir an önce atlatır sağlıklarla bebişini kucağına alırsın

Back
X