Düşük tehlikesi acil

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
32
Herkese merhaba
Ablam için açtım konuyu. Kendisi 10 haftalık hamile. Bugün akşam saatlerinde bir miktar kanaması oldu ve doktoruna telefon ile ulaştığımızda düşük tehlikesi olduğundan bir iğne vurulmasını istedi. Ayrıca muayeneye gerek olmadığını iğneyi vurdurması gerektiğini söyledi.
İğneyi bir sağlık merkezinde vurdurduk.
Başına böyle bir durum gelen oldu mu ? Bu korkulacak birşey mi ?
Doktor görmedi fakat anlatıldığı kadarıyla sadece iğnenin yeterli olduğunu söyledi. Benim içime pek sinmedi.

3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım.Büyük ihtimalle progesteron iğnesidir doktorun söylediği.Kanama tam olarak ne kadar. Miktarı da önemli rengi de. Üzmek için söylemiyorum sadece yaşadığımı anlatıyorum bende önce koyu vişne çürüğü kan geldi daha sonra iğne vurdurdum. Akşamına kırmızı normal kan ile düşük yaptım. Bir iki damla değildi bendeki Baya çoktu. Benim doktorum kesinlikle ayağa kalkmak yok demişti.Tuvalette oldu zaten. Hemen endişelenmesin ablanız. Allah kimseye yaşatmasın. Dualarım onunla olacak.

Ama neden muayene olmadan vurmasini istemiski yinede gidin bakilsin bi bence progestanin zarari yok ama muayene olmadan da acayip geldi bana
Içiniz rahat edecekse olun demiş fakat gerek görünmüyor şuan dedi. Ben çevremizdeki iki hastane ile görüştüm takibi yapılan hastaneye gidilsin dedikleri için muayene olamadık

Çok geçmiş olsun. Dilerim meleğiniz cennette size şefaatçi olur.
Önce kahverengi bir kanama sonra bi miktar açık pembe bir kanama oldu.
Bir de adet dönemine gelen bir tarihte oldu. Tanıdık bir ebe önceden kalmış bir kanama olabilir adet donemi ise vücut atmış olabilir dedi. O bi miktar içimizi rahatlattı

Teşekkür ederim saolun. Evet miktarı önemli. İnşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…