düşük tehlikesi atlatanlar lütfen yardımcı olun

zeynebim_53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
16
5
36
Rize
gebeliğimin 4. haftasında öğrenir öğrenmez kanama yaşadım. az da değildi. dr çok erken olduğu için ancak haftaya düşük olup olmadığını anlarız dedi. kanamam o gün kesildi. şimdi göğüslerimdeki hassasiyet ve kasık ağrılarım devam ediyor. 2-3 gündür de midem sabahları bulanıyor. acaba progestan ilacından mı ?düşük tehlikesi yaşayanlar cevaplarsa sevinirim. kanama geçince gebeliklerinin sürdüğünü nasıl anladılar. dr gitmeme 2 gün var. belirsizlik çok üzüyor beni.şimdiden teşekkür ederim.

canım bende hamile oldugumu ögrenir ogrenmez düşük tehlikem oldugunu ogrendim kanamam hic durmadı düşürdüm bebegimi malasef...ama senin kanaman durmuş mide bulantında varmış inş seninledir melegin korkma sakın hakkında hayırlısı neyse o olsun hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...

çok teşekkürederim. Herkes için Allah'tan hayırlısını dilerim.

ben de tam 4. haftada, yani beklediğim adet günümde kanama yaşadım. üstüne görme denen olay olmuş. senin de öyle olmuştur belki. evde test yapsan eğer hamilelik devam ediyosa çift çizgi çıkar bence sonuçta bhcg var demektir.

cevabın için teşekkürederim. evde test yok da ovulasyon testlerinden vardı.. yaptım pozitif verdi. hamileliğimide o testlerden anlamıştım.

canım kanamanın durması güzel bişey inşallah bi sorun kalmamıştır belkide yerleşme kanamasıdır.. İnşallah güzel şeyler duyarsın dr.dan..

inşallah. çok teşekkürederim. bişey sorcam düşük devam ettiği zaman progestan kullanılsa bile kanama durmazmı.

düşük gerçekleşmediyse ilaç ve ıstırahat ile durabilir. doktorun söylücektir sana bunları. stres yapma canım stres daha da tetikler demişti bana doktorum. Kısmet tabi İnşallah herşey gönlünce olur.

çok teşekkürederim moral verdiğin için. Herşey gönlünce olsun inşallah.

sağol canım hepimizin inşallah. bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaştım sadece Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…