Düşük tehlikesi olanlar ?

mrsmom22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
59
66
3
hayırlı akşamlar kızlar .. 16 kasım hcg 38di ertesi gün kanama olduğundan tekrar yaptırdım 68 çıktı dr umut var ptesi testi tekrarlayalmdedi ilaç verdi içip yatıyorum..eşimin aklına geldi idrar testi yaptım çift çizgi çıktı adetim bi gün geçtiğinde yapmıştım silikti ama bugn çok belli baya çift çizgi yani sorum şu bebeğim benimle midir başına gelen var mı ? O kanama ile düşseydi bugün idrarda çift çizgi çıkmazdı sanırım yatıp kalkıp dua ediyorum..

Hcg Bir anda düşmez fakat düşükten sonda artmaz. Sen kanamadan sonra çizgin koyulaştığı için umudunu kaybetme. Benimde 5+6 da oldu malesef üç gün sürdü bitti.

kanama ile dusse bile cikabilir idrarda cunku hamile gozukuyorsun kanda da ancak insallah oyle degildir evet degerlerin cok dusuk insallah yukselir

Canim gec dollenme olabilir. Gec dollenmede deger susuk cikar. Bide bhcg degeri hergun iki kat artar. Senin degerinde iki kat artmiş. Simdilik normal gibi. Pztesi sonucunda onemli. Dikkat et kendine. Hayirlisi olsun senin icin. Saglicakla kucagina alirsin insallah. Stres yapma

İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah büyüktür neylerse güzel eyler :)) hepimizin hakkında her zaman hayırlısı olsun inşallah sevgilerimle

kızlar bugün hcg degerim 389 çıktı doktor bu perşembe gel keseye bakalım dedi ne yapmalıyım yardımm

kızlar bugün hcg degerim 389 çıktı doktor bu perşembe gel keseye bakalım dedi ne yapmalıyım yardımm
Ne için ne yapmalıyım diye soruyorsun canım anlayamadım. Değerin çokta güzel yükselmiş korkucak hiçbişeyin yok artık. Doktorun prşmbe gel dediyse o gün gidersin sende. Başka sorunmu var ?

Bence hersey yolunda tatlim, degerin guzel yukselmis, persembe gunune kadar degerin 1500 uzerinde olacaktir zaten ultrasonda 1500 altindaysa gorunmez genellikle.

Muhtemelen ilk aylari biraz zor gecireceksin, ilaclarini ihmal etme, guzel beslen ve olabildigince kalkma yerinden, insallah hayirlisiyla kucagina alirsin.

Darisi basima:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…