Düşük tehlikesi 😣

mevsimmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
289
144
18
31
Depremden çok etkilenmiştim çok sallanmistik çok panik yaptım korktum ağladım etkisi günlerce surdu sonra üzüntü felan derken hafif bı kanamam olmustu umursamadım sonra dünde iş güç gördüm bugün kasıklarıma ağrı girdi anladım bişe olduğunu sonra kanamam oldu doktora gittim düşük tehliken var dedi ilaç verdi uzan dedi düşük tehlikesi olanlar ne gibi tedbir aldınız söyleyin nolur ilk gebeliğim

Doktor'un dediği gibi ilaçlarını kullan ve dinlen. Başka yapılcak bişey yok.

Kaç haftalık hamilesinjz

Gecmis olsun bende pazartesi düşük yaptim.6haftalikti..Kanamam oldu doktor doktor gezdim iğne ilac olmadi malesef.Dusukten sonra herhangi bir işlem yapıldı mı sana kurtaj veya ilac kullanma gibi?

Benim de düşük tehlikem var canım su an hastanede yatıyorum hatta bu yüzden ama korkma şimdiye kadar defalarca kez kanama geçirdim en baştan beri düşük tehlikem devam ediyo ama çok şükür bebek iyi inşallah senin de bebeğin iyidir sağlıkla alırız kucağımıza ne yazık ki çoğu kişinin kanaması oluyo temmuz ayı anneleri topigindeyim kanaması olmayan yok gibi ama çok şükür bebekler güçlü bizim sandığımızdan

Benim 7 haftalık kürtaj ile alındı doktor kendin düşürürsen yorulursun kan kaybedersin ve içinde parça kalır demişti .. eski yöntemler gibi rahşm kazınarak kürtaj olmuyor arkadaşlar bazıları yazıyor kürtaj olmadan düşürün felan sanki tıp okudular vakumlu kürtaj var lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…